- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.
Varmı sizdede böyle?
Varmı sizdede böyle?