• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

anlıyorum seni kıskançlık değilde ama saygısızlık olarak görüyorsun, bu huyunu bile bile yapıyorsa kızdırmak için yapıyordur sanırım, bazen erkekler eşlerini kızdırmayı seviyor, sizde dizide çıkan erkeğe ayy ne yakışıklı diyin,
katılıyorum
sizde aynısını yapın ay çok yakışıklı deyin
anlasın :)

Tepkisi şiddete gider tabiki evli bir bayana yakıştırmam açıkcası öyle şeyleri ciddi olmasa dahi, benim ciddi olmadığımı bilse dahi yapmam yapamam yani. Aslında diyorum ya sadece kızdırmak.
Beni sinirlendirmeyi çok seviyor ama bilmiyor ki sinirlendiğimde hiç bişey yapasım gelmiyor. dün o konunun üstüne çay demleniyordu kendime aldım ona vermedim:KK76:
yani erkek diyebilir evli erkek. ama kadın dedimi şiddet. yakışmaz. kızdırmaksa olay sizinkide öyle o zaman.
cinsiyet ayırımının gözü kör olsun

Kendinize dert ariyorsunuz... Ayrica ne kendinize nede esinize güvenmiyorsunuz, bunu acikca dile getiremiyorsunuz kiskanclik degil falan deyip gecistirmeye ugrasiyorsunuz... Güzelse güzel, yakisikliysa yakisikli, bunu söylemesinde ne var insanin? Sizde katilirsiniz yada zevkiniz farklidir bana göre güzel degil dersiniz, oldu bitti iste... Bunu kafaya takmaniz güvensizlikten, sizden güzelini bulur diye kendinize güveniniz yok, o güzellerdrn birine kaptirir kendini diye esinize güveniniz yok bence...:KK14:

Adam haklı millet kaleci volkanın hatunu gerçekten güzell :KK73:

ahaha şaka bı yana kadını görmedim ama belliki eşiniz sizin tepkinizin farkında ve kızdırmaya çalışıyor. umursamayın hatta ondan önce kadına siz iltifat edin bence bu onu kendıne getırmeye yardımcı olucaktır :KK25:

Heh işte tam bu anlıttığınız gibi bir konu oldu
O daha 18 yaşındayken beğendiklerini analttı sonra ben anlattım bi daha asla açma bu konuyu dedi ogün bugundür benden ses yok :) ama o iyi niyetle sadece pisliğinden söylüyor aslında kötü bişey yok biliyorum. sonuçta bişey yapcak olsa kimsenin ruhu duymaz. Ben sadece hormonlarımın yükseldiği bir dönemdeyim o yüzden takıldım

Yaslariniz kac canim?

Kendinize dert ariyorsunuz... Ayrica ne kendinize nede esinize güvenmiyorsunuz, bunu acikca dile getiremiyorsunuz kiskanclik degil falan deyip gecistirmeye ugrasiyorsunuz... Güzelse güzel, yakisikliysa yakisikli, bunu söylemesinde ne var insanin? Sizde katilirsiniz yada zevkiniz farklidir bana göre güzel degil dersiniz, oldu bitti iste... Bunu kafaya takmaniz güvensizlikten, sizden güzelini bulur diye kendinize güveniniz yok, o güzellerdrn birine kaptirir kendini diye esinize güveniniz yok bence...:KK14:

Evet bu düşünceler tamamen sizce!

Adam haklı millet kaleci volkanın hatunu gerçekten güzell :KK73:

ahaha şaka bı yana kadını görmedim ama belliki eşiniz sizin tepkinizin farkında ve kızdırmaya çalışıyor. umursamayın hatta ondan önce kadına siz iltifat edin bence bu onu kendıne getırmeye yardımcı olucaktır :KK25:

Teşekkür ederim cevabınız için :)

Bence sorun degil baskasina güzel demesi. Biz de o adam yakisikliymis falan diyoruz ama kötü bi niyetle yapmiyoruz

İşte anlatmaya çalıştım kötü niyet yok bunu biliyorum. Güvensizlik kompleks filan değil kendime dertte aramıyorum. çoğu insan yanlış anlıyor. Hoşuma gitmiyor bu tür şeylerin konuşulması o kadar.

Evet bu düşünceler tamamen sizce!
Niye konu aciyorsunuz? Gercekten cok merak ediyorum!!! Herkes sizin gibimi düsünmek zorunda? Düsünceniz dogrumu degilmi diye merak edipte buraya bunlari yazmiyormusunuz? Haaa evet simdi benim yorumum "siz haklisiniz, saygisizlik, yaninda güzel karisi varken baslasina güzel demesi delirtir insani" olsaydi hosunuza gitcekti dimi? Güvenmiyorsunuz iste ne kendinize ne esinize nede evliliginize...Gü-ven-mi-yor-su-nuz.... Bence!!!!:KK14:

Niye konu aciyorsunuz? Gercekten cok merak ediyorum!!! Herkes sizin gibimi düsünmek zorunda? Düsünceniz dogrumu degilmi diye merak edipte buraya bunlari yazmiyormusunuz? Haaa evet simdi benim yorumum "siz haklisiniz, saygisizlik, yaninda güzel karisi varken baslasina güzel demesi delirtir insani" olsaydi hosunuza gitcekti dimi? Güvenmiyorsunuz iste ne kendinize ne esinize nede evliliginize...Gü-ven-mi-yor-su-nuz.... Bence!!!!:KK14:
güvenle alakası flan yok bence güveni tabiki vardır sadece kafasını kurcalayan konu sadece kendi abartmasi mi yoksa normaldede yasanan olaylarmi diye merak etmis tepkin aşırı cvap vermek zorunda degilsin gördün bas geç yanılıyomuyum ?

Back
X