bugün hep dizilerden gidiyorsunHiç söyleme kızkardeşim, Ygritte de Jon'un değişeceğini düşündü, yabanılların tarafına geçip duvarı geçtikten sonra mutlu mesut olacaklarını düşündü. Jon'u yola getirebileceğini düşündü. Ama... Sonuç hüsran, Jon yabanıllara en önemlisi Ygritte ihanet etti ve Ygritte kızkardeşimin ölümüne neden oldu. Saçlarının rengi gibi tutkulu bir aşkı vardı sümsük Jon'a karşı. Ama işte ama...
Ah be Ygritte!
... bana yuzume soyleyenler var, imreniyorum size diye, ahh ne buyuk aşk diyenler, ne şanslısın diyenler vs... evet şanslıyım eşimle çok mutluyum maşallah... ama dediğinz gibi bana sorun yani ahh bana sorun neler yaşadım 10. yılda evlendim evlenene kadar hayattan soğudum,öleyim öleyim diye dualar ettim,şimdi korkuyorum kabul olacak eskı dualarm diye.. onun için evet bu gune gelene kadar maymun olduk , hayrlısı ile herkesın gönlne göre olsun inşallah, çiğnenmeden yutulmuyor derler.. öyle yani :)
Hahahhaha bak bu iyidi be guzel senaryoymusHiç söyleme kızkardeşim, Ygritte de Jon'un değişeceğini düşündü, yabanılların tarafına geçip duvarı geçtikten sonra mutlu mesut olacaklarını düşündü. Jon'u yola getirebileceğini düşündü. Ama... Sonuç hüsran, Jon yabanıllara en önemlisi Ygritte ihanet etti ve Ygritte kızkardeşimin ölümüne neden oldu. Saçlarının rengi gibi tutkulu bir aşkı vardı sümsük Jon'a karşı. Ama işte ama...
Ah be Ygritte!
Canim benim rabbim gonlune gore versin ins yada hakkinda hayirli olani gonlundede razi kilsin guzel gunler gor insKızlar hayal evlilik değil hayatın da ilişki varken bile mutluluk olmuyor buna kızıyorun ben. Neden bir msj için kırk takla.yeter ki başkası olmasın tek o olsun diyor insan ama adam zerre takmıyor daha ilişkide mutluluk yok şans yok ama ne bilim işte yanlış cümle kurdu isen affola.biliyorum onca derdi olan insan varken benim ji dert degil
Boş boş tv izlemiyorum çalışıyorum ben.sadece mutsuz olduğum bi andı içimi dökmek istedimevde boş boş tv izleyebiliyorsan demek ki çokta büyük dertlerin yok. aşk elbette güzel ama inan mutluluk kaynağı değil. seni mutsuz eden hayatındaki kişiyse uzaklaş. kimsenin çocuğunu yola getirmek zorunda değilsin. eğitim ergenlikten sonra başlamıyor neticede. analar kızlarını elin adamlarıyla uğraşın diye doğurmuyor
bugün hep dizilerden gidiyorsun
Estağfurullah. Neden hala o adamla berabersiniz? Bir de yaşınız kaç?Kızlar hayal evlilik değil hayatın da ilişki varken bile mutluluk olmuyor buna kızıyorun ben. Neden bir msj için kırk takla.yeter ki başkası olmasın tek o olsun diyor insan ama adam zerre takmıyor daha ilişkide mutluluk yok şans yok ama ne bilim işte yanlış cümle kurdu isen affola.biliyorum onca derdi olan insan varken benim ji dert degil
sürekli izliyorsun demedim yahu o an için konuştum hemen bi atarBoş boş tv izlemiyorum çalışıyorum ben.sadece mutsuz olduğum bi andı içimi dökmek istedim
Amin canım Allah hepimizi mutlu etsin.tek tutunduğum dal dua zatenCanim benim rabbim gonlune gore versin ins yada hakkinda hayirli olani gonlundede razi kilsin guzel gunler gor ins
Ölede devam et tek dalin oysa asla kirilmaz o dalAmin canım Allah hepimizi mutlu etsin.tek tutunduğum dal dua zaten
Ahahah bugün de aksi gibi kocamla kavgalıyım.Ben de özendiğin insanlardanım. Eşimde, evliliğimde mutluyum ama benim de başka başka dertlerim var. Geçmişte yaşadıklarım var bir de anlatsam roman olur.
Bu arada o kıçı kırık adamın kıçına tekmeyi atsana seni mutsuz ediyorsa?
Hiç söyleme kızkardeşim, Ygritte de Jon'un değişeceğini düşündü, yabanılların tarafına geçip duvarı geçtikten sonra mutlu mesut olacaklarını düşündü. Jon'u yola getirebileceğini düşündü. Ama... Sonuç hüsran, Jon yabanıllara en önemlisi Ygritte ihanet etti ve Ygritte kızkardeşimin ölümüne neden oldu. Saçlarının rengi gibi tutkulu bir aşkı vardı sümsük Jon'a karşı. Ama işte ama...
Ah be Ygritte!
Size içten dua edeceğim umarım hamile kalırsınız.biliyorum bizden daha dertli insanlar var bence içimi dökmek istedim SADECEEşimle evde mutlu mutlu oturuyorum ama ya çocuğu olanlar?? Etrafımda bisürü Hamiş var..bende hep bunun hayaliyle yaşıyorum. .dertler bitmez canım. Kimsenin hayatı mükemmel degil
Ben de ne zaman sahip oldugum bir seye iyi , guzel desem dedigim sey gözüm olsa diger gun yara cikar o dereceAhahah bugün de aksi gibi kocamla kavgalıyım.
Acıma yetime duvarın öteki tarafına geçince yine döner özüne durumu yok mu yani şimdi? O kadan büyük konuşmayacaktı Ygritte bacım, Jon çok şeyler biliyordu aslında, kendisi aksini iddia etse deHer emrah bakışlı yar prense dönüşmüyor, kendi sümsüklüğünü çözememiş adamları düzeltmeye çalışmayalım Bizi de daha fazla bozuyorlar sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?