Nasıl doktun içimi sagolasın kardeşNeden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
Kıçı kırık adamı yola getirmeye çalışırsan bir ömür mutsuz olursun zaten. Hayalindeki ilişkiyi ne zaman yaşayacaksın biliyor musun ? Kaşı güzel gözü güzel, çok etkilendim, ama ben ona çok aşığım, onsuz yapamam diye yola getirmeye çalıştığın adamın poposuna tekmeyi vurup, karakterli, seni taşıyabilecek, anlayışlı, hoşgörülü, senin huyuna suyuna uygun birini bullduğunda.. Öyle adamda yok deme. Ben yıllarca olmayacak insanları sırf seviyorum diye kendime uydurmaya çalıştım. Ama tabiki uymadı. En sonunda karakterime tam denk gelen bir adam çıktı karşıma- ki herkesin çıkar önemli olan onu görebilmektir- şimdi çok mutllu bir ilişkim var.. Geçmişte olmayacak adamlar için yaptığım herşyde gözüme aşırı derecede saçma geliyor. Velhasıl kelam bir erkekte bu kadar ısrar etmemeyi, vazgeçebilmeyi öğrendiğinde herkesin kapısını mutlaka çalacaktır mutluluk :)Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
barıştınız mı bacııııııKocişim göbişime bebiş doldursun!!! aashajdhskf
Allahııııııım öldür beniiiiiiiii!!!
Barıştık sanırm, yani konuşuyoruz.barıştınız mı bacıııııı
Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
Eşleri çok iyi olanlarinda kv kp rahat bırakmıyor herkesin başka sorunları dertleri varNeden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?