Ayy yazdığım bu cümle şakaydı bacılar. Kimse ciddiye almasın lütfen. Oturur ağlarım. Ben ''Allah çirkin şansı versin şekerim''ci kızlardan değiliiiiim!!!Bana kim nazar değdirdiyse bir adım öne çıksan!!!
Güzellerin kaderi olmaz o yüzdendir bacım.
Belki o kici kirik adami yola getirmekle ugrastigin zamanda sevecegin adami sana deger verecek adami tanima sansini da kaybediyorsundur. Yani kadere sormadan önce kendine sor. Ben bu kadar mutsuzsam bu adamla isim ne diye.Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
İşte o ''kocişim''leri okuyunca hayattan soğuman ve evlilikten tiksinmen gerek asıl.
Kocişim göbişime bebiş doldursun!!! aashajdhskfhee he doğru diyorsun insanı evlilikten soğutan bir kelime aslında
ama demek ki özendirdikleri de var
koçişim,hamişim,göbüşüm
Kocişim göbişime bebiş doldursun!!! aashajdhskf
Allahııııııım öldür beniiiiiiiii!!!
Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
HarikasinBeğendiysen maşallah de istiyorsan inşallah de
Beni Soğuttu zaten. Yani bari evinde de kocişim diye sanal alemde kocişim yazmak nedir.İşte o ''kocişim''leri okuyunca hayattan soğuman ve evlilikten tiksinmen gerek asıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?