kıskanmıyorum imreniyorum:(

valla ne yalan söylym bence çok itici bir kızdı...
ama şuna katılıyorum bir adamı olduğu gibi ya kabul edip seveceksin ya da tümden sileceksin
erkek ya da kadın bir ilişkide karşıyı değiştirmeye çalışmamalı asla...

Canım face kullanıyorsan kapatmanı tavsiye ederim..ben tamamen sildim rahatım..Herkes 24 saat mutluydu orada..bense yârimin yolunu gözlüyorum senelerdir..hani yediğiniz yemeği paylaşmayın derler ya..bence mutluluk da bir nimet..insanların hepsi çocuk sahibi değil veya araba veya iyi bir eş..bunlar da nimet ve gözümüze gözümüze sokmalarından bunaldım..insanız neticede..

Öpüşün barışın, hafta sonuna küs girilmez
Ayy adam uyuyor ya bende de hiç o enerji yok. Banyo yapıp uyuyacağım, yarın bakarız.
O değil de tarağımı yere fırlattım onun sapı kırıldı. Kocamın önemi yok da tarak gitti.

Şurada 50-60 sene ömrümüz var olsa olsa sana 100. Günler su gibi akıp gidiyor. Her birimiz sonunda ölüp gideceğiz. Sen kendi kendini mutlu edemedikten sonra sevdiğin senin olmuş, paran pulun olmuş hiçbir manası yok. Kendine zulüm etme gecenin bu vaktinde bir karınca gibi işine bak. Neyi seviyorsan onu yap. Nasip neyse bekle memnun ol. Yoksa yaşanmıyor be bacim.

nasip,kısmet,şans ..
ne dersen de işte ..

Ayy adam uyuyor ya bende de hiç o enerji yok. Banyo yapıp uyuyacağım, yarın bakarız.
O değil de tarağımı yere fırlattım onun sapı kırıldı. Kocamın önemi yok da tarak gitti.
Oyy şiddet almış başını gitmiş, tarak kırmalar falan...
Tamam o zaman bu gece yatın uyuyun sakinleşin. Yarın barışın ama. Küs kalmıyoruz.
Şaka bir yana ciddi birşey değildir umarım.

aynen bir de hormonlar çok önemli ya kesinlikle
yani ben en saçma sapan dönemimde çok mutsuzdum dertsiz filanken
şimdi dertlerim var ama saçma sapan şekilde mutluyum
de ki antidepresan filan mı kullanıyorsun yooo hayır
ama bildiğin seratonin denen hormon bu ara çok işte farkındayım
ağlarken birden bir karikatür görüp unutuyorum derdimi o kadar absürt bir durum hehe
hormonlar hormonlar..

Bu ruh hali bana çok tanıdık geliyor :) sanki kelimesi kelimesine ben :)

Çok haklısın insanin gözüne sokarcasına mutluluk işte.birde kocişim falan yazmalar. Bu kdr olmaz diyor insan bazen

herkesin kendince bir derdi var canım bende sevdiğim adamla evliyim ama çocuğumuz olmuyorrr malesef

Oyy şiddet almış başını gitmiş, tarak kırmalar falan...
Tamam o zaman bu gece yatın uyuyun sakinleşin. Yarın barışın ama. Küs kalmıyoruz.
Şaka bir yana ciddi birşey değildir umarım.
Ayy yok canım ya ne ciddiyeti Biz ciddiyetsiz bir çiftiz.
Valla bu vakitten sonra plastik kırılmaz efsanesine daha da inanmam! Sürekli plastik eşyalarım kırılıyor yere bir kere düşmeyle. Camlar bile daha az kırılgan yav. Ay bak yine sinirlendim. Sen burada evliliğimi düzeltmeye çalış ben hala daha tarağımın derdindeyim.
Yok küs kalmayız yarına düzelir aramız.

seni o kadar iyi anlıyorum ki birebiraynı durumdayız..hatta cümleleri ben yazdım sandım bi an

Her şey göründüğü kadar basit değil

o safhaya gelene kadar insanlar neler yaşıyor kim bilir.
Ömürden ömür gidiyor.. Bu safhada da mutluysam eğer çektiğim acıların mutluluk yönünden yansıması olarak kabul ediyorum ne kadar çok canım yanmış ki şimdi o derece uçuyorum huzurluyum. Çok şükür. Versen de vermesende amenna deyip hakkımızda hayırlı olanı isteriz Allah tan.

valla sevdiğime kavustum ama hiçde öle bajkaldan ekmk alır gibi olmadı olmuyor da zaten. Valla önxe byğdayı ektik bizde ordan başlanıyor yani. Allah tez zamanda kabul etsin dualarınızııı

Camdan tarak hediye edeyim sana. Yeni bir masal yaratırız belki böylece. Milena prenses ve camdan tarağı...
Ciddiyetsiz olduğun belli zaten, ben git kocanı öp barış diyorumsen tarak diyorsun. :)

He he evlendik çock yaptık çıkmaza düstük çıkamıyoz... biz yaptık sen yapma.. içi seni dısı beni yakar hesabı..
Anamın evinde tv izleyeydim bu derde düsmeyeydim...teyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…