valla ne yalan söylym bence çok itici bir kızdı...Ne biliyordu Jon ne biliyordu? Ygritte kızkardeşimin tutkulu aşkını biliyor muydu? Anlayabiliyor muydu? Anca "anam kim bilmiyom =(((((" sümsüklüğünde gezsin. Ygritte kızkardeşim, kaç defa oku çıkardı atmak için ama yapmadı bu sümsük değişir belki, belki anlar sevgimi diye. Ama nerde...
Konu sahibi kızkardeşim lütfen sen de oklarını fırlat, at, öldür adamı, öldür değiştirme isteğini... Bak bu adamlar bu özveriyi gördükçe daha da cıvıtıyor, dalga bile geçiyor aslında. Misal:
Eki Görüntüle 1318986
Öpüşün barışın, hafta sonuna küs girilmezAhahah bugün de aksi gibi kocamla kavgalıyım.
Ayy adam uyuyor ya bende de hiç o enerji yok. Banyo yapıp uyuyacağım, yarın bakarız.Öpüşün barışın, hafta sonuna küs girilmez
Bana kim nazar değdirdiyse bir adım öne çıksan!!!Ben de ne zaman sahip oldugum bir seye iyi , guzel desem dedigim sey gözüm olsa diger gun yara cikar o derece
Oyy şiddet almış başını gitmiş, tarak kırmalar falan...Ayy adam uyuyor ya bende de hiç o enerji yok. Banyo yapıp uyuyacağım, yarın bakarız.
O değil de tarağımı yere fırlattım onun sapı kırıldı. Kocamın önemi yok da tarak gitti.
aynen bir de hormonlar çok önemli ya kesinlikleŞurada 50-60 sene ömrümüz var olsa olsa sana 100. Günler su gibi akıp gidiyor. Her birimiz sonunda ölüp gideceğiz. Sen kendi kendini mutlu edemedikten sonra sevdiğin senin olmamış, paran pulun olmamış hiçbir manası yok. Kendine zulüm etme gecenin bu vaktinde bir karınca gibi işine bak. Neyi seviyorsan onu yap. Nasip neyse bekle memnun ol. Yoksa yaşanmıyor be bacim.
Bu ruh hali bana çok tanıdık geliyor :) sanki kelimesi kelimesine ben :)aynen bir de hormonlar çok önemli ya kesinlikle
yani ben en saçma sapan dönemimde çok mutsuzdum dertsiz filanken
şimdi dertlerim var ama saçma sapan şekilde mutluyum de ki antidepresan filan mı kullanıyorsun yooo hayır
ama bildiğin seratonin denen hormon bu ara çok işte farkındayım
ağlarken birden bir karikatür görüp unutuyorum derdimi o kadar absürt bir durum hehe
hormonlar hormonlar..
Çok haklısın insanin gözüne sokarcasına mutluluk işte.birde kocişim falan yazmalar. Bu kdr olmaz diyor insan bazenCanım face kullanıyorsan kapatmanı tavsiye ederim..ben tamamen sildim rahatım..Herkes 24 saat mutluydu orada..bense yârimin yolunu gözlüyorum senelerdir..hani yediğiniz yemeği paylaşmayın derler ya..bence mutluluk da bir nimet..insanların hepsi çocuk sahibi değil veya araba veya iyi bir eş..bunlar da nimet ve gözümüze gözümüze sokmalarından bunaldım..insanız neticede..
herkesin kendince bir derdi var canım bende sevdiğim adamla evliyim ama çocuğumuz olmuyorrrNeden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
Ayy yok canım ya ne ciddiyeti Biz ciddiyetsiz bir çiftiz.Oyy şiddet almış başını gitmiş, tarak kırmalar falan...
Tamam o zaman bu gece yatın uyuyun sakinleşin. Yarın barışın ama. Küs kalmıyoruz.
Şaka bir yana ciddi birşey değildir umarım.
Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
Ömürden ömür gidiyor.. Bu safhada da mutluysam eğer çektiğim acıların mutluluk yönünden yansıması olarak kabul ediyorum ne kadar çok canım yanmış ki şimdi o derece uçuyorum huzurluyum. Çok şükür. Versen de vermesende amenna deyip hakkımızda hayırlı olanı isteriz Allah tan.Her şey göründüğü kadar basit değil
o safhaya gelene kadar insanlar neler yaşıyor kim bilir.
Katılıyorum nokta...İlişkiye,evliliğe imrenen insanları anlamıyorum bende...daha doğrusu bundan şikayet edenleri...kıyaslama yapanları...
valla sevdiğime kavustum ama hiçde öle bajkaldan ekmk alır gibi olmadı olmuyor da zaten. Valla önxe byğdayı ektik bizde ordan başlanıyor yani. Allah tez zamanda kabul etsin dualarınızıııNeden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
Camdan tarak hediye edeyim sana. Yeni bir masal yaratırız belki böylece. Milena prenses ve camdan tarağı...Ayy yok canım ya ne ciddiyeti Biz ciddiyetsiz bir çiftiz.
Valla bu vakitten sonra plastik kırılmaz efsanesine daha da inanmam! Sürekli plastik eşyalarım kırılıyor yere bir kere düşmeyle. Camlar bile daha az kırılgan yav. Ay bak yine sinirlendim. Sen burada evliliğimi düzeltmeye çalış ben hala daha tarağımın derdindeyim.
Yok küs kalmayız yarına düzelir aramız.
İşte o ''kocişim''leri okuyunca hayattan soğuman ve evlilikten tiksinmen gerek asıl.Çok haklısın insanin gözüne sokarcasına mutluluk işte.birde kocişim falan yazmalar. Bu kdr olmaz diyor insan bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?