Eşleri ile evde mutlu mutlu vakit geçirenlerin de başka dertleri var. Hayat kimseye dört dörtlük değil.Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
Hayati azcikda mutlu etmen kendi elinde kimi var bir tasdan mutlu olur kimi var koskoca daglari getir onune yine mutlu olmaz baskalarini degisdirme sansin olmadigi icin kendini degisdirmeyi deneUçmadım ufacık bi mutluluk istiyorum sadece. Bunun için bile çok çaba veriyorum biliyorum hayat kolay değil ama insan minicik de olsa mutlu anlar istiyor
Her şey göründüğü kadar basit değil
o safhaya gelene kadar insanlar neler yaşıyor kim bilir.
Ben de özendiğin insanlardanım. Eşimde, evliliğimde mutluyum ama benim de başka başka dertlerim var. Geçmişte yaşadıklarım var bir de anlatsam roman olur.Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan bevallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül
bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.d
Kimin sözü bilmiyorum ama internette şöyle bir şey okudum durum aslında tamda öyle ;Uçmadım ufacık bi mutluluk istiyorum sadece. Bunun için bile çok çaba veriyorum biliyorum hayat kolay değil ama insan minicik de olsa mutlu anlar istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?