kıslar ilk gece bi bakın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emir büyük yerden kaydirigubbakcemile3 şekermm ben senin yazdıklarına fikirlerine güveniyorum (anladın sen onu) yerim seni yerrr Şeniz

emir büyük yerden kaydirigubbakcemile3 şekermm ben senin yazdıklarına fikirlerine güveniyorum (anladın sen onu) yerim seni yerrr Şeniz

estğ emir de ne demek gülüm benimm...çok öpüyorum canım seni...Şeniz

ama benim de çok sevdiğim bi ablam demişti.ilk gece kadir gecesi gibidir.ne dilersen olur demişti.gerçekten de ben en başta oğlumu diledim Rabbim bana ewladımı nasip etti
darısı tüm ewlat sahibi olmak isteyenlerin başına:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:amiinn bitanemmm evet bende duydum ilk gece ne dilersen o olurmuş diyee, birde ilk günler iş yapmicakmışssın öle bişide duydum kaydirigubbakcemile3 ayy hele bi o gün gelsindeee HAYIRLISIYLA.sositososito..

size bişi diyim mi ben ne dilediğimi hatırlamıyorum:bbo:acaba ne diledim ki:uhm:

yok kız ilk gece yapılmaz diye duymamıştım ben.ama biraz mantıksız geldi bana sankimmm:uhm:
yapmazsan ilk gecenin ne anlamı olurkine:roflol:

size bişi diyim mi ben ne dilediğimi hatırlamıyorum:bbo:acaba ne diledim ki:uhm:

:1shok:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: yavru kuşum o gecenin heyecanıyla sen namazı çabucak kılıp duaları motor gibi hemencecik okumuştursunnn ve her bişeyi unutmuştursunnnn :roflol: ayy sen çok yaşa emiiiiii Şeniz

yok kız ilk gece yapılmaz diye duymamıştım ben.ama biraz mantıksız geldi bana sankimmm:uhm:
yapmazsan ilk gecenin ne anlamı olurkine:roflol:

:mymeka: iyi oku dünür hanım :mymeka: iş diyorum iş yani ev işinden bahsediyorumm kaydirigubbakcemile3

hatırladım cnm.ama şimdi sölemeyim burda:)birini söleyim durun dayanamadım:)ilk gecem inşallah kolay geçer demiştim:)eh kabul oldu sayılır:)))bu konuda ki sorularınız itina ile yanıtlanır:)

anacım onlar bizden daha biliyorlar canım...:roflol:

hatırladım cnm.ama şimdi sölemeyim burda:)birini söleyim durun dayanamadım:)ilk gecem inşallah kolay geçer demiştim:)eh kabul oldu sayılır:)))bu konuda ki sorularınız itina ile yanıtlanır:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok şeekerim ben soru sormuyorum sonra korkarım falan ne malummm.. o gece görcez işteee bindik bi alamete gidiyoz kıyamete der gibi :roflol:

korkulacak bişiy olsaydı Rabbim helal kılmazdı canım... korkma ablasının kuzusuu her genç kızın başına geliyo bu:jeyyar: hiç korkulacak bişiy yok kiii:roflol:

Düğün yorgunluğuyla gelip hemen üstüme geceliklerimi giyer kocişime sarılıp uyurum ben herhalde,kaydirigubbakcemile3
zaten yorgunluktan adam iç çamaşırımın rengini neren bilcek

ufuk yapmaz sana bişiy ablammm hiççç acımıcak canınn

Düğün yorgunluğuyla gelip hemen üstüme geceliklerimi giyer kocişime sarılıp uyurum ben herhalde,kaydirigubbakcemile3

yaa ne demezsinn o da hemen sarılıp yatacak ya sanaşakkıdı
adamın ne haince planları vardır alllah bilir:roflol:

büyük konuşma hülyaaa kaydirigubbakcemile3 belki damat düğünden sonra cin gib kesilicek nerden biliiinnn:roflol:​
ufuk yapmaz sana bişiy ablammm hiççç acımıcak canınn

Yapmaz dimi ablaaa:roflol: ay bide ablam oldun dimii olsun nikah büyüklüğün varrrkaydirigubbakcemile3​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…