- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi elasticheart
-
Ne güzel söylemişsiniz.Bu bana çok komik geliyor. Yani Allah yazmış olacak ama densiz, imansızın biri bir şey yapıp onu engelleyecek öyle mi???
Kızlar bu duruma inanıyor musunuz ya da dinle hacı hocayla bagdastirilir genelde bu konu (kapalıysa acılır gibi). Var mı buna dair tecrübeleriniz?
Kızlar bu duruma inanıyor musunuz ya da dinle hacı hocayla bagdastirilir genelde bu konu (kapalıysa acılır gibi). Var mı buna dair tecrübeleriniz?
İşlediğimiz günahlar , etmemiz gereken ibadetleri ihmal etmemiz bir çok nimetin önünü keser malesef.Ve nazar , efendimiz bir gün mezarın yanından geçerken orada yatan ölülerin bir çoğunun nazardan öldüğünü bildirmiştir.
Diyeceksiniz ki Dünya günahkar dolu ama gayette zengin dolaşanları var,rabbim bazen sesini duymak istemediği kuluna nimeti bol verir misal firavun.Ve şunu da belirteyim H.z Musa ile iddaya giren firavun, h.z musanın peygamberliğine güvenip uyuması ancak firavunun sabaha kadar ettiği dua sebebiyle firavun bu iddayı kazanmıştır.
Arkadaşım herkes kendisini bilir ben başıma kötü bir şey geldiği zaman dönüp düşündüğüm de aslın da neden geldiğini çok iyi bilirim .
Kişi kendinde ki eksikleri çoğu zaman görür , nerede yanlış yaptığını bilir.
Bu iş gidip tonlarca para dökmekle değil iki avucumuzu açarak dua etmekten geçer.
Dua KADER i bile değiştirir öyle kuvvetlidir ki , bir çoğumuz bunu bilmiyor .
Bazı arkadaşlar fal baktırıyor , muskalarla falan uğraşıyorlar bunlar çok çok tehlikeli maddi manevi hem de ne paraları gidiyor , yazık.
Biri size çok iyi fal baktığını idda ediyorsa arkanıza bakmadan kaçın ve unutmayın ki algıda seçicilik vardır size ne söylese onu bir yere oturtacaksınız.
ben çok inaniyorum Şahsen. eger onceden cok kismetlıydin sonra nazar degiyor. ben sahsen cok inaniyorum. yasadım cunku
Ben de bunu anlatmaya calısıyorum ama arkadaslar konuyu abarttılar biraz nazar ya da diger kötü unsurlar etki edebilir diye biliyordum fikirlerinizi ögrenmek istedim. Ki nazar da peygamberimizin dogruladıgı bir olay.
yakında evlenen olursa yazarım isimlerinizi ayakkabısının altına geçenay amcam sonrada dayım evlendi erken söyleseydiniz gelinlerimizin ayakkabısının altına yazardım
yok canım hissetmiyorum malesef..
düğün çiçeimi atarken pazarlık yaptım çiçeği atarım ama tutan geri verecek diye herkes kabul etti attım çiçeği kız tuttu geri istedim mırın kırın etti çiçekten bir tane koparttım verdim al sakla çıkacak talibin ama atarsan olmaz dedim kıza benim amcamın oğlu talip oldu tanıştılar felan istemeye gitmeden 1 hafta önce amcamın oğlu ayrılmış bana göre değil demiş sonradan öğrendikki verdiğim çiçeği atmış şansına küssün demi ama
Kina gecelerinde bekar kizkar kina yakiyo ya kismeti acilsin tez zamanda evlensin diye :))))
İste ben inaniyirum ona
Ahaha sen böyle diyince aklim 5/6 sene öncesine gitti. Ablamin nisaninda kurdele yutmustum sira bana gelsin diye. Cocukluk akli mi desem cahillik mi desem... Sacmaligin daniskasi ama yapmisligim var... Tövbeler tövbesi
Hehe:)) tatlı bir anı kalmış işte :)
Arkadaşımın kınası-düğünü yaklaşıyor inşallah yakıcam ellerime :))
Kiz sen nerde yasiyon bana adresini ver :)))
Aaaa ben boyle birsey gormedim
Nasil tutuyor boyleee :)))
Amca oglunu istemiyom benim sevdicegim var Allah basimdan eksik etmesindeee... Nisan olsun istiyorum anamlar yanasmaz kesin konusunu acamiyorum tabii... İki ufleyin bana birsey yapin annemler damadi istesin bir adim atalim ben mezun olana kadar :))
hergün 489 tane ya fettah çek bitince de celle celaluhu de inşallah kapalı tüm kapılar açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?