Kısmeti kapalı olmak?

babam hep derdi kısmetin kaf dağının arkasında olsa da çıkar bulur bir gün seni... işte bazılarını kısmeti 13 yaşında karşısına çıkıyor benim gibi bazılarının ise 33 yaşında... en güzel dua "hayırlısıysa olsun"..

Kızlar bu duruma inanıyor musunuz ya da dinle hacı hocayla bagdastirilir genelde bu konu (kapalıysa acılır gibi). Var mı buna dair tecrübeleriniz?

Hacı hoca papaz rahip hahambaşı budist ineğiyle olmaz bu işler. Alırlar paranı iki üfürür iki tükürür. Sonra yalnızlıkla başbaşa kalırsın. Hem hayırsız birine dekgeleceğine kısmetin kapalı olsun daha iyi. Görmüyormusun çevrendeki boşanan şiddet gören kısmeti açıkları

Kızlar bu duruma inanıyor musunuz ya da dinle hacı hocayla bagdastirilir genelde bu konu (kapalıysa acılır gibi). Var mı buna dair tecrübeleriniz?

ben çok inaniyorum Şahsen. eger onceden cok kismetlıydin sonra nazar degiyor. ben sahsen cok inaniyorum. yasadım cunku

yazınızı çok beğendim, ne kadar net ve duru anlatmışsınız elinize sağlık.

ben çok inaniyorum Şahsen. eger onceden cok kismetlıydin sonra nazar degiyor. ben sahsen cok inaniyorum. yasadım cunku

Ben de bunu anlatmaya calısıyorum ama arkadaslar konuyu abarttılar biraz nazar ya da diger kötü unsurlar etki edebilir diye biliyordum fikirlerinizi ögrenmek istedim. Ki nazar da peygamberimizin dogruladıgı bir olay.

Ben de bunu anlatmaya calısıyorum ama arkadaslar konuyu abarttılar biraz nazar ya da diger kötü unsurlar etki edebilir diye biliyordum fikirlerinizi ögrenmek istedim. Ki nazar da peygamberimizin dogruladıgı bir olay.

Evet canim. Peygamberimiz nazara inanandir. Hatta demistirii insanların cogu nazardan ölür

Kiz sen nerde yasiyon bana adresini ver :)))
Aaaa ben boyle birsey gormedim
Nasil tutuyor boyleee :)))
Amca oglunu istemiyom benim sevdicegim var Allah basimdan eksik etmesindeee... Nisan olsun istiyorum anamlar yanasmaz kesin konusunu acamiyorum tabii... İki ufleyin bana birsey yapin annemler damadi istesin bir adim atalim ben mezun olana kadar :))

Bence nazara çok inanırsanız nazar çekersiniz.Büyüye inanırsanız,çok takarsanız büyü tutarsınız.
Bunları beklerseniz nazar/büyü kapınızı açık bırakmış olursunuz.
Evet ikisi de vardır ama Allah izin vermedikçe birşey olmaz.

Bunca başarılı veya ünlü,zengin insanlar var.Sevenleri var sevmeyenleri,çekemeyenleri,rakipleri var.
O zaman yapıverirler bir büyü,onları tepetaklak ederler.Bu kadar kolay değil.

Kısmetim kapalı,yıldızım düşük diye birşey yoktur.Yıldız düşüklüğü olmadığını,bir astrolog detaylarıyla açıklamıştı.
Ama şüphesiz en kısmetli insanlar "ben çok kısmetliyimdir" diyenlerdir:)
Ben çok kısmetliyimdir mesela :) Alışverişte birşey alacak olurum,bir bakarım ürün tek kalmış.Kısmetimmiş,beni beklemiş derim.
Senin de mutlaka böyle anların vardır.Bunları birbirine bağlarsan aslında boşuna endişelendiğini göreceksin.

Kina gecelerinde bekar kizkar kina yakiyo ya kismeti acilsin tez zamanda evlensin diye :))))
İste ben inaniyirum ona

Ahaha sen böyle diyince aklim 5/6 sene öncesine gitti. Ablamin nisaninda kurdele yutmustum sira bana gelsin diye. Cocukluk akli mi desem cahillik mi desem... Sacmaligin daniskasi ama yapmisligim var... Tövbeler tövbesi

Son düzenleme:
Ahaha sen böyle diyince aklim 5/6 sene öncesine gitti. Ablamin nisaninda kurdele yutmustum sira bana gelsin diye. Cocukluk akli mi desem cahillik mi desem... Sacmaligin daniskasi ama yapmisligim var... Tövbeler tövbesi

Hehe:)) tatlı bir anı kalmış işte :)
Arkadaşımın kınası-düğünü yaklaşıyor inşallah yakıcam ellerime :))

istanbulda yaşıyon canım üfleme felan yok sadece hissetmişim demekki
umarım Allah gönlüne göre verir hayırlısını yaşarsın inşallah canım

Peki benim kısmetim nasıl kızlar? 30 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı.

Bende muzdaribim bu kismet isinden...kimle gorussem benden sonra evlenmeleri benim hala yerimde sayip kismet beklemem cok zoruma gidiyor artik cokkkk....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla benim 37 uasinda bi kuzenim var bayann bu yasa kadar ne gorustugu oldu nede isteyeni hocaya gitti vs.. bitakim seler ve 6 ay sonra istegi gibi biriyle ve ayni yasta biriyle evlendi enistemizde mukemmel biri ve suan birtanede ogluslari var 4 aylik.. ben inanirim kismet kapaliligina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…