- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi elasticheart
-
[/QUOTE]
Benipek adalet mantığıyla düşünüyorsun ama büyü kafirlerin işidir iman olsa zaten bulaşmazlar öyle işlere.Efendimize bile yapmışlardı ve tutmuştu.Hoş rabbim müsade etmese tutmazdı .
O zaman kafirin biri benim ölüm tarihimi erteleyebilir mi?
Allahın yazdığını, tayin ettiğini hangi beşer değiştirebilir. Lütfen geniş düşünün.
O zaman kafirin biri benim ölüm tarihimi erteleyebilir mi?
Allah’ın yazdığını, tayin ettiğini hangi beşer değiştirebilir. Lütfen geniş düşünün.
Bu topikte alıntılar neden böyle çıkıyor acaba ya. Yazılar karışıyor.
]Ne ilgisi var geniş düşünmekle , dar mı düşünüyorum ben şimdi aksine ben hem sizin düşündüğünüzü hem de bilgimi sunuyorum,okuduğum fıkıh kitaplarından bilgilerimi aktarıyorum,ilginçsiniz gerçekten .
Kader sabit değildir , insanlar dualarla bir çok şeyi yapabilir .Dua deyince siz ne anlıyorsunuz bilemiyorum .
Ayrıca evet büyü ile bir başkasının canına kastedebilirsiniz başarılı olursanız da cezasını çekersiniz. Oluyor böyle şeyler kötü niyetli insanlar yok mu siz kendiniz dua ile korursunuz.Fiziksel olarak bir başkasının kaderine müdahale edildiğini görüyoruz , bu kişi bu eylemi yaparken müdahale etmiş olmuyor mu bir başkasının canını alırken , verdiğiniz örnekte tuhaf oldu cidden.
Başınıza gelmemesi dileğiyle.
bu nedir ya alınlar resmen sıvanmışşş
]
buna katılıyorum...efendimize bile yapmışlar......
Bir tek burada böyle oluyor. Anaaa 3 harfliler geldi sanırım
kaçalımmm:18::18::18::18::18::18::18:
Hurafelere karşı ben buradayım sen kaç canım.
bunu bende çok sorguluyorum ama yapmamak gerek. hayatta her şeyin bir düzen içinde olduğunu göz önüne alırsak daha zamanı var demektir
bende garip düşünceler içindeyim ama nasip işte
kaçalımmm:18::18::18::18::18::18::18:
arkadaslar konuyu 3 harflilere baglamak degildi amacım ama alıntılar da kendini sasırmıs cidden :18:
yorumlarınız icin tesekkürler benim merak ettigim sey hani olurya insanın hayatında bazen hersey üst üste gelir de bazen daralırsın acaba mı diye düsünürsün. bu sebeple actım konuyu aman hoca ya da 3 harflilerden konusmak degildi amacımsadece bu gibi durumlarda ferahlatıcı dua var mı diye ögrenmek istedim bi arkadas yazmıs zaten sagolun
canım felak suresinin meallini okursan daha net anlarsın.....şayet böyle bişey hissediyorsan bol bol felak ve nas süresi oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?