• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetim açık. Değerlendirsem mi ? :) İlk görüşte kalbim çıkcak gibi oldum. Hihi :)

Hahaha valla kuaför eş bulcam diyodum hep :9: Lazım bana çünkü ya. Çok uğraşıyorum ben saçımla. Haha.

Evlenmemi mi istiyorsun hemen ? :52:

Sen daha bana lazımsın:23: dur bakalım hemen öyle gitmek var mı:52:

Sen daha bana lazımsın:23: dur bakalım hemen öyle gitmek var mı:52:

Ben sana evliyken de yeterim şekerim :1: Ben artık derdim var dan çok, çeyiz forumlarında, bebek forumlarında takılmak istiyorum :9::9:

Ben sana evliyken de yeterim şekerim :1: Ben artık derdim var dan çok, çeyiz forumlarında, bebek forumlarında takılmak istiyorum :9::9:

oooo daha nee:52:
bdv sarmaz artık seni:12:
geyikten banlanmayalım da :9:

Son düzenleme:
Of leonela bu dediğin arada bana da oluyor .
Sanki herkes bana bakıyor beni beğeniyor :51: Bazende tam tersi .
Aslında bu kendini beğenmişlik değil bazen cidden farklı hissediyorsun .
Seni seviyorum bence hazır birini bulmuşken kalbini çarptıran , değerlendirmelisin :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Of leonela bu dediğin arada bana da oluyor .
Sanki herkes bana bakıyor beni beğeniyor :51: Bazende tam tersi .
Aslında bu kendini beğenmişlik değil bazen cidden farklı hissediyorsun .
Seni seviyorum bence hazır birini bulmuşken kalbini çarptıran , değerlendirmelisin :27:

Ya bir de inanmayacaksın. Bir koca sivilce çıkartırım ben bazen tam elmacık kemiğimin üstünde, gözümle bile görürüm hani aynaya bakmadan o kadar büyük. Ne zaman o sivilcem çıksa, kısmetim açılıyor. Otobüsten insanlar iniyor peşimden :52: Tanışabilir miyiz? diye :1:

Ben de seni seviyorum :16: bakalım buldum mu ? :) bence müşteri çeksin diye yaptı. Heveslenmemeliyim :50:

Ya bir de inanmayacaksın. Bir koca sivilce çıkartırım ben bazen tam elmacık kemiğimin üstünde, gözümle bile görürüm hani aynaya bakmadan o kadar büyük. Ne zaman o sivilcem çıksa, kısmetim açılıyor. Otobüsten insanlar iniyor peşimden :52: Tanışabilir miyiz? diye :1:

Ben de seni seviyorum :16: bakalım buldum mu ? :) bence müşteri çeksin diye yaptı. Heveslenmemeliyim :50:

Bende kırmızı bir kaban aldım göreceğiz bakalım :17:
Kısmetin nerden geldiği belli mi olur , git boşver hiç yoktan saçına faydası dokunur :37:

Bende kırmızı bir kaban aldım göreceğiz bakalım :17:
Kısmetin nerden geldiği belli mi olur , git boşver hiç yoktan saçına faydası dokunur :37:

Hadi bakalımm.. Ben de kendime birkaç kırmızı kazak alayım bari :10:
Eskiden pembe dizi çok izlerdim, çocukken.
Pembe dizi de bir kız vardı sürekli lila giyiyordu. Ama her şeyi lila. Baştan aşağı. Lila ve tonları.
Ben de kırmızı giyim bari baştan aşağı :9::9::9::9:

Hadi bakalımm.. Ben de kendime birkaç kırmızı kazak alayım bari :10:
Eskiden pembe dizi çok izlerdim, çocukken.
Pembe dizi de bir kız vardı sürekli lila giyiyordu. Ama her şeyi lila. Baştan aşağı. Lila ve tonları.
Ben de kırmızı giyim bari baştan aşağı :9::9::9::9:

Yavrum işimiz renklere kaldıysa b.. yedik . Noktalı kısmı anladığını varsayıyorum :27:

Leocum hakkinda hayirlisi olsun.. :16:
Konuyu geyige dogru gidiyor.. Ben mapusta size kirmizi don getiririm...:27:

Leocum hakkinda hayirlisi olsun.. :16:
Konuyu geyige dogru gidiyor.. Ben mapusta size kirmizi don getiririm...:27:

Amin canımmmm teşekkür ederimmmmm hepimizin inşallah :16: Yok yok bıraktık geyiği. :5:

Aayyy anlatmayı unuttum kızlar. Geçen gün gittim kuaföre. Adam evli çıktı bee ...
Pes . Eşi de ordaydı, bir suratı asık kadının , aman ALLAHım .. İnsanın tüm enerjisini yer yani .
Hiç pas vermedim ben de.
Şansıma tüküreyim . :19:

Aayyy anlatmayı unuttum kızlar. Geçen gün gittim kuaföre. Adam evli çıktı bee ...
Pes . Eşi de ordaydı, bir suratı asık kadının , aman ALLAHım .. İnsanın tüm enerjisini yer yani .
Hiç pas vermedim ben de.
Şansıma tüküreyim . :19:

Tüh... Neyse hayirlisi olsun... :37:

Son düzenleme:
Erkekler çok fena yemin ederim .Ben kescem en sonunda :47: :27:

çocukluğumdan beri aynı kuaföre giderim ve gerek dükkanın sahibi gerek yanında çalışanlar her müşteriye (özellikle yeni gelenlere) yakın davranıyorlar, sorarlar yani öğrenci misin vs diye sohbet etmeye çalışırlar, iltifat ederler, bir şeyler ikram etmek isterler amaç da bu yeni gelen müşterinin tekrar gelmesini sağlama. kuaförler böyledir yani canım :9:
tam bunu yazacağım sırada gördüm ki adam evliymiş, şaşırmadım :27: kuaför adamların hepsi böyle olur :27:

Kuaförler herkese iltifat etmek ve bir şeyler ikram etmek zorunda müşteri kazanmak için ,bayanlarda tüm bunları yanlış anlamamalı bence:1:

Back
X