- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
Hahaha valla kuaför eş bulcam diyodum hepLazım bana çünkü ya. Çok uğraşıyorum ben saçımla. Haha.
Evlenmemi mi istiyorsun hemen ?![]()
Sen daha bana lazımsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha valla kuaför eş bulcam diyodum hepLazım bana çünkü ya. Çok uğraşıyorum ben saçımla. Haha.
Evlenmemi mi istiyorsun hemen ?![]()
Sen daha bana lazımsındur bakalım hemen öyle gitmek var mı
![]()
Ben sana evliyken de yeterim şekerimBen artık derdim var dan çok, çeyiz forumlarında, bebek forumlarında takılmak istiyorum
![]()
Of leonela bu dediğin arada bana da oluyor .
Sanki herkes bana bakıyor beni beğeniyorBazende tam tersi .
Aslında bu kendini beğenmişlik değil bazen cidden farklı hissediyorsun .
Seni seviyorum bence hazır birini bulmuşken kalbini çarptıran , değerlendirmelisin![]()
Ya bir de inanmayacaksın. Bir koca sivilce çıkartırım ben bazen tam elmacık kemiğimin üstünde, gözümle bile görürüm hani aynaya bakmadan o kadar büyük. Ne zaman o sivilcem çıksa, kısmetim açılıyor. Otobüsten insanlar iniyor peşimdenTanışabilir miyiz? diye
Ben de seni seviyorumbakalım buldum mu ? :) bence müşteri çeksin diye yaptı. Heveslenmemeliyim
![]()
Bende kırmızı bir kaban aldım göreceğiz bakalım
Kısmetin nerden geldiği belli mi olur , git boşver hiç yoktan saçına faydası dokunur![]()
Hadi bakalımm.. Ben de kendime birkaç kırmızı kazak alayım bari
Eskiden pembe dizi çok izlerdim, çocukken.
Pembe dizi de bir kız vardı sürekli lila giyiyordu. Ama her şeyi lila. Baştan aşağı. Lila ve tonları.
Ben de kırmızı giyim bari baştan aşağı![]()
Leocum hakkinda hayirlisi olsun..
Konuyu geyige dogru gidiyor.. Ben mapusta size kirmizi don getiririm...![]()
Leocum hakkinda hayirlisi olsun..
Konuyu geyige dogru gidiyor.. Ben mapusta size kirmizi don getiririm...![]()
Aayyy anlatmayı unuttum kızlar. Geçen gün gittim kuaföre. Adam evli çıktı bee ...
Pes . Eşi de ordaydı, bir suratı asık kadının , aman ALLAHım .. İnsanın tüm enerjisini yer yani .
Hiç pas vermedim ben de.
Şansıma tüküreyim .![]()
Saç güzel kesiyor ama![]()
gözümü kapatip kesmene yardim edebilirimErkekler çok fena yemin ederim .Ben kescem en sonunda![]()
![]()