kısmetim mi kapalı? neden bana görücü gelmiyorr:)

pcpccik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
27
0
36
Ankara
gün gelip de bunu yazacagımı ummazdım:)) gelmemesi için tek sebep yk :S:S hatta fazlası var eksiği yk birkac iyi hos diyebileceğim biri sormus ama devamı gelmiyor nedeeeeeennnn???(( millet kapımızda sıra oluyor diyen var saka mı yapıyorlarr:))

artık bunu bende düşünmeye başladım beni kimse beğenmiyo

çevrenizlede alakalı olabilir.. sizi çevrenizdekelilere sorup evliliği üşünmediğiniz hakkında cevap alıyorlarsa yada nasıl diyeyim çevrenizde çekemeyenler varsa önüne geçmek isticeklerdir.. eskidenmiş o büyükler gençlere ön ayak olsun evlendirsin.. şimdi kim kimin yoluna taş koyarım diye bakıyor.. çok fazla görüyorum çevremde bunu.. hatta ablamda yaşadıkta diyebilirim.. birçok kişi büyümüzdür diye artı babamızda vefat ettiği için ablamı amcamdan istemiş fakat amcam hiçbirini bize söylememiştir.. kendince uygun bulmamakmı dersin, yada art niyetttenmi dersin bilemem.. ama yinede karışmak istemese bile gelip en azından şöyle bir durum var demesini isterdik madem büyüğümüz diye ondan isteniyoruz.. yani sendede benzer durumlar olabilir

26 yasındayım kızlar devlette de calısıyorum hani su ögretmenler karaborsa fln denir ya yk öyle bir sey:)) he 26 yasındaki hatunlar gibi her dk süslü püslü gezmiyorum rahatım bu yuzden de 23 fln gosteriyormusum kücük bir yerdeyiz bir köpeğim var ve garip gelebiliyor tabii alısık olmadıkları için bir de saat aksam 10da bile atlayıp arabama gezebilirim ama öyle iliski konusunda kötü bir gecmisimde yok ay sicil de temiz ama sanırım evet cekemeyen de olabilir dee evde kalacam snra evde kaldın diyeceklerr:))

yasıtlarımı gormelisiniz gecmiste adları cıkanlar ay tatilerde gelmek istemiyoırum bas edemiyordum modlarında hepsi de su an evli piyasayı mı kızıstırmak lazım annem de üzülüyorr icten ice biliyorumm

herşeyn hayırlısı bence.. her an herşey olabilir bilemezsn ki..
Allah iyilerle karşılaştırsın.. ümitsiz olmayn..

sekerim cagrıyorum cagrıyorum gelmiyorrrr(( bir iliskiydi fln ugrasamyacagım artık gelsin uyarsa evet deyim evleneym cocuk yapayım böyle kös kös oturup sıkımayayım benim de yuvam olsun mutlu mesut yaslanalım amaaaaaaaa yyoooookkk((

Bende 26 yaşındayım bende devlet memuruyuuuuummmm ama ne gelen var ne gidennnnnn

Bi iki kere sordular akrabalar bende yok dedim..Ama ne çevremden ne mahallemden soran var ben ya çok çirkiniiiiim

yada beni evlilik için kimse uygun görmüyor bilmiyorum :97:

evlerinde kızlaaarr..görücü bekliyor..anne niye bizim yok neden bize gelmiyor , kısmetim mi kapandı diyoorr..
bu işin şakasıydı..

işin ciddiyetine gelirsek;
nikah ve ölüm saati hiç bir şekilde şaşmazmış.
ne bir eksik ne bir fazla.kaderinde ne varsa onu yaşarsın.bırak kendini üzme olucağı varsa zaten bi şekilde bi vesileyle olur bitanem.

pink aynıyız cnm:)) bir kere tesadüf eseri doktor forumuna girdim orada da ögretmen arıyoruz bulamıyoruz diyorlar yarabbim neden insanlar birbirine kavusamıyorrrr:)))

tatlımm bişi sorcam.. tabiri ilk defa duydum da o yüzden soruyorum : "hani su ögretmenler karaborsa fln denir ya yk öyle bir sey" demişsin. ne demek tatlım bu?

ha bu arada ben de 26ya devrildim. bende de henüz bi kıpırtı yok ya

Bi söz vardır beklediğinde hiçbişey gerçekleşmez ne zaman beklemezsin vazgeçersin işte o zaman gerçekleşir diye..Beklemiyorum napiim artık korkuyorum evlenememekten doğurganlık özelliğimi kaybedeceğim yakında Offffff offfff

canım su demek... hani erkeklerin %70 i öğretmenle evlenmek ister ya... bütün öğretmen olup atanmıs hatunlar evlendi geriye bize bir sey kalmadı durumu...:))ama yok yok öyle bir sey yalannn:))) vallaa bebek dogursam da onla oyalansam basımı kasıyamasam bir de tatildeyiz yaa iyice sıkıntı basıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…