canım su demek... hani erkeklerin %70 i öğretmenle evlenmek ister ya... bütün öğretmen olup atanmıs hatunlar evlendi geriye bize bir sey kalmadı durumu...:))ama yok yok öyle bir sey yalannn:))) vallaa bebek dogursam da onla oyalansam basımı kasıyamasam bir de tatildeyiz yaa iyice sıkıntı basıyorr
kızzzz ben de öğretmenim de o yüzden laf biraz dokandı bilion mu :)))) o yüzden sorayım dedim.. teşekkürler tatlımmm
tabi daha ücretli öğretmenim :44: ondan mı talep yok acaba
neyse hayırlısı diyelim artık :86:
Daha 26 yaşındasınız.Hiç geç bir yaş değil.Anladığım kadarıyla mantık evliliği yapmak istiyorsunuz ama bu da yeterli değil.Bir şeyler hissetmek çok önemli.Ve illa kısmetinizde biri vardır.Olsun olsun diye beklemenin bir manası yok.Bir gün sizi bulacaktır kısmetiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
kısmet bu hayırlısını dilemek lazım her zaman.o yüzden hiç kendini sıkma..oluruna bırak .ben de öğretmenim.isteyen çok kişi oldu.ailem yakınlarımın çok uygun bulduğu mantık açısından dört dörtlük mutlaka kabul etmelisin dediği bi sürü insan oldu.ben hiç birine ısınamadım.sonra elektrik aldığım hatta aşık olduğum biri oldu.ama bazı sebeplerden olmadı.depresyona girdim.tam umudumu kaybettiğim sırada bi insan çıktı karşıma.normalde uzun bi süre görüşüp tanıdıktan sonra evlenmeyi isteyen bi insanım.ama şimdiki eşimle tanıştığımda bir hafta sonra kararımı verdim hazırlıkları tamamlayıp evlendik.bu sefer ailem değilde yakınlarım uygun görmedi eşimi.bizi denk görmediler ve daha iyisini hakettiğimi söylediler.ama ben dinlemedim...
..kısmete pek inanmazdım ama eşimle tanıştıktan sonra yüzde yüz inandım....kısmetin gelir seni bulur meraklanma.
bende de bu tür bi fobi başladı. yş 24. diyeceksnz ki yaşın çok genç ama ben pko hastasıyım. 30umdan önce çocuk sahibi olmnam gerek ve hem de bir eşe ihtiyaç duyuyorum. çğünkü hem yaşım geldi hem de iş güç olarak tamamen hazırım evliliğe
bende de bu tür bi fobi başladı. yş 24. diyeceksnz ki yaşın çok genç ama ben pko hastasıyım. 30umdan önce çocuk sahibi olmnam gerek ve hem de bir eşe ihtiyaç duyuyorum. çğünkü hem yaşım geldi hem de iş güç olarak tamamen hazırım evliliğe
gün gelip de bunu yazacagımı ummazdım:)) gelmemesi için tek sebep yk :S:S hatta fazlası var eksiği yk birkac iyi hos diyebileceğim biri sormus ama devamı gelmiyor nedeeeeeennnn???(( millet kapımızda sıra oluyor diyen var saka mı yapıyorlarr:))
Merhabalar. ben yeni geldim. 21 yasindayim. kizlar banada görücüler hiç gelmedi bu zamana kadar ve sevgilim bile olmamistir. ben normal birisiyim sessizimdir. yani cok dugunlere nisanlara veyahutta birsuuru cemiyetklere gittgiimiz vardir oluyorda.
beni soran cok olmustur ama isteyen hiç olmadi. Neden lutfen cevab verirseniz sevinirim
Tesekkürler :)