- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Iptal ettim nutun hevesimi kacirdiniz hanimlar.yani sizi qlintiladigim icin ozur genel yaziuorumvala bilmem dikkat et derim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iptal ettim nutun hevesimi kacirdiniz hanimlar.yani sizi qlintiladigim icin ozur genel yaziuorumvala bilmem dikkat et derim .
Hanımefendi temkinli olun diye yazdık. Gördüğüm tüm şimdiki zaman örnekleri kötü.Iptal ettim nutun hevesimi kacirdiniz hanimlar.yani sizi qlintiladigim icin ozur genel yaziuorum
Tesekkurler hakli buldum ve iptal ettim bendeHanımefendi temkinli olun diye yazdık. Gördüğüm tüm şimdiki zaman örnekleri kötü.
Iyi olanlar önceden olanlar.
Yazdık ki temkinli olun.
Zaman devir gerçekten kötü..
Herkese acik alanda bulusacagim.neden guvenmeyeyim ne yapabilir evimi bilmez yerimi bilmez yurdumu bilmez sohbet eder kalkarim
Ya adamin kotuluk yapmaya niyeti varsa 1 ay da konussam yapar.Takip etmeyeceğini nereden biliyorsunuz?
Ya da bir arkadaşına söyler, "kadın kalkınca takip et" der, öğrenir yerinizi yurdunuzu. Çok zor bir şey değil.
Kimseyle buluşmayın demiyorum ama biraz tedbirli olun. Tanışma sitesinde bulup 2 gün konuştuğunuz adamlara güvenmeyin.
Hayırlısı olsun..Tesekkurler hakli buldum ve iptal ettim bende
Alay etme maksatlı değildi..@cikolatavegülme ciddiyim ben![]()
Ya adamin kotuluk yapmaya niyeti varsa 1 ay da konussam yapar.
Ya sonucta karar verene kadar herkes konusur bu sorun degil benim icin de guvenemedim kimseye.optal ettimSeninle konuşuyorsa başkasıyla da konuşuyordur muhtemelen
Iyi ki bitmis kesin oraya cikardim benÇare Esra Erol'du. O da bitti![]()
Evet ama bu, 1 gün konuştuğunuz adamla buluşmanızı daha mantıklı kılmıyor.
[/QUOT
Iste mantik arama diyorum ben de
Sana bir kısmet bulucam hangi şahirdesin kız
istanbul
Wuhuuu hemen yaziyorum yasasin✌Özelden yaşını işini yaz panpa bir şeyler bakıcam