Kismetimle gel 2020

fotoğraf koymadığınız bir platformda kim sizinle abuk subuk konuşmasın ki ? doğal olarak fake hesapsınız diye öylesine laflıyorlardır.
illa erkekler internette aynı anda herkesle yazışıp başkasını seçti diye bişi yok. adam görmediği birine ne desin ?

Uuz yuze degisir belki benden cok farkli bi sektor neticede sohbeti bi seyler katar belki
Belki de.Haddim değil ama neden hep netten arkadaş arıyorsunuz çıkıp dolaşsanız bir etrafa bakınsanız daha iyi insanlarla karşılacaksınız belki de

Siz nerede takılıyorsunuz ki böyle anında buluşma falan planlanıyor. ''Seni seçtim pikaçu'' der gibi birbirinizi mi seçiyorsunuz ?
Hayır nasıl güveniyorsun daha 1 gün konuştuğun adama ?

Siz nerede takılıyorsunuz ki böyle anında buluşma falan planlanıyor. ''Seni seçtim pikaçu'' der gibi birbirinizi mi seçiyorsunuz ?
Hayır nasıl güveniyorsun daha 1 gün konuştuğun adama ?
Herkese acik alanda bulusacagim.neden guvenmeyeyim ne yapabilir evimi bilmez yerimi bilmez yurdumu bilmez sohbet eder kalkarim

Bugun bi beyle gorusecektim netten tanistik.beni gormedi.sadece konustuk yakiniz zaten bi kahve icecektik.ya adami da cok begendim.ama baskasini secti sanirim nette beni ekti.yaw niye olmuyo yaaa niye niye niye
O malum evlilik siteleri ise onlardan bir cacık olmaz.
Orada üyeler her gün 5 10 kızla konuşuyor ve günübirlik cinsellik için buluşuyorlar.
Evlilik sitelerinden iyi, düzgün ve evlilik isteyen birini bulma devri 10 yıl hadi bilemediniz 5 yıl önce bitti..
Onun yerine bir cafede tanışsanız daha düzgün biri çıkabilir. O sitelerde düzgün adam yok yok yok. Evlilik için değil anca cinsellik için bulursunuz.
Onun yerine çevrenize haber salın..

Daha şimdiden psikolojik yıpranma başlamış.

tinder felan mi nerden tanisiyonuz ya merak ettim, bence platformda önemli nerde tanisildigi yani

O malum evlilik siteleri ise onlardan bir cacık olmaz.
Orada üyeler her gün 5 10 kızla konuşuyor ve günübirlik cinsellik için buluşuyorlar.
Evlilik sitelerinden iyi, düzgün ve evlilik isteyen birini bulma devri 10 yıl hadi bilemediniz 5 yıl önce bitti..
Onun yerine bir cafede tanışsanız daha düzgün biri çıkabilir. O sitelerde düzgün adam yok yok yok. Evlilik için değil anca cinsellik için bulursunuz.
Onun yerine çevrenize haber salın..

Daha şimdiden psikolojik yıpranma başlamış.
Haydeee yarin ki bulusmaya hevesim kalmadi yemjnle iptal etcem simdi ya yenj birini taniyayimolur olur olmazsa olmasin

Haydeee yarin ki bulusmaya hevesim kalmadi yemjnle iptal etcem simdi ya yenj birini taniyayimolur olur olmazsa olmasin
Iptal edin demiyorum.
Temkinli olun.
Buradan kaç kadın oraya üye oldu hiç düzgün biri çıkmadı biliyorum.
Evlilik siteleri açık pazar gibi..
Herkes birbirine ikame mal gibi bakıyor.
Bilginiz olsun.
Uyarması bizden karar sizden

.

Back
X