- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Uuz yuze degisir belki benden cok farkli bi sektor neticede sohbeti bi seyler katar belkiOlabilir deneyin ama tipim değil demişsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uuz yuze degisir belki benden cok farkli bi sektor neticede sohbeti bi seyler katar belkiOlabilir deneyin ama tipim değil demişsiniz
Belki de.Haddim değil ama neden hep netten arkadaş arıyorsunuz çıkıp dolaşsanız bir etrafa bakınsanız daha iyi insanlarla karşılacaksınız belki deUuz yuze degisir belki benden cok farkli bi sektor neticede sohbeti bi seyler katar belki
Hic arkadasim yok buradaBelki de.Haddim değil ama neden hep netten arkadaş arıyorsunuz çıkıp dolaşsanız bir etrafa bakınsanız daha iyi insanlarla karşılacaksınız belki de
Anladım nette düzgün biriyle tanışmak biraz zordur binde bir denk gelirHic arkadasim yok burada
Niye kiAnladım nette düzgün biriyle tanışmak biraz zordur binde bir denk gelir
size şu sebehten diyemem benim da çok yalnız olduıum dönemlerde böyle nette çok takılıyordum hiç düzgün birine rastlamadım o yüzden dedimNiye ki
Herkese acik alanda bulusacagim.neden guvenmeyeyim ne yapabilir evimi bilmez yerimi bilmez yurdumu bilmez sohbet eder kalkarimSiz nerede takılıyorsunuz ki böyle anında buluşma falan planlanıyor. ''Seni seçtim pikaçu'' der gibi birbirinizi mi seçiyorsunuz ?
Hayır nasıl güveniyorsun daha 1 gün konuştuğun adama ?
O malum evlilik siteleri ise onlardan bir cacık olmaz.Bugun bi beyle gorusecektim netten tanistik.beni gormedi.sadece konustuk yakiniz zaten bi kahve icecektik.ya adami da cok begendim.ama baskasini secti sanirim nette beni ekti.yaw niye olmuyo yaaa niye niye niye
Haydeee yarin ki bulusmaya hevesim kalmadi yemjnle iptal etcem simdi ya yenj birini taniyayimolur olur olmazsa olmasinO malum evlilik siteleri ise onlardan bir cacık olmaz.
Orada üyeler her gün 5 10 kızla konuşuyor ve günübirlik cinsellik için buluşuyorlar.
Evlilik sitelerinden iyi, düzgün ve evlilik isteyen birini bulma devri 10 yıl hadi bilemediniz 5 yıl önce bitti..
Onun yerine bir cafede tanışsanız daha düzgün biri çıkabilir. O sitelerde düzgün adam yok yok yok. Evlilik için değil anca cinsellik için bulursunuz.
Onun yerine çevrenize haber salın..
Daha şimdiden psikolojik yıpranma başlamış.
Isyanbulnet diye bi sitetinder felan mi nerden tanisiyonuz ya merak ettim, bence platformda önemli nerde tanisildigi yani
Isyanbulnet diye bi site
Yaw bi kahbalti yapicam sadecedoncem sonra ne olabiljr kiilk defa duydum. canini skma ve biraz akisina biraaak....
Iptal edin demiyorum.Haydeee yarin ki bulusmaya hevesim kalmadi yemjnle iptal etcem simdi ya yenj birini taniyayimolur olur olmazsa olmasin
Yaw bi kahbalti yapicam sadecedoncem sonra ne olabiljr ki
o hangi site kizIptal edin demiyorum.
Temkinli olun.
Buradan kaç kadın oraya üye oldu hiç düzgün biri çıkmadı biliyorum.
Evlilik siteleri açık pazar gibi..
Herkes birbirine ikame mal gibi bakıyor.
Bilginiz olsun.
Uyarması bizden karar sizden
.
Hepsi öyle..o hangi site kiz![]()