Kismetimle gel 2020

Iptal ettim nutun hevesimi kacirdiniz hanimlar.yani sizi qlintiladigim icin ozur genel yaziuorum
Hanımefendi temkinli olun diye yazdık. Gördüğüm tüm şimdiki zaman örnekleri kötü.
Iyi olanlar önceden olanlar.
Yazdık ki temkinli olun.

Zaman devir gerçekten kötü..
Buluşacaksanız arabasına binmeyin. Kalabalık bir yerde buluşun.

Herkese acik alanda bulusacagim.neden guvenmeyeyim ne yapabilir evimi bilmez yerimi bilmez yurdumu bilmez sohbet eder kalkarim

Takip etmeyeceğini nereden biliyorsunuz?
Ya da bir arkadaşına söyler, "kadın kalkınca takip et" der, öğrenir yerinizi yurdunuzu. Çok zor bir şey değil.

Kimseyle buluşmayın demiyorum ama biraz tedbirli olun. Tanışma sitesinde bulup 2 gün konuştuğunuz adamlara güvenmeyin.

Takip etmeyeceğini nereden biliyorsunuz?
Ya da bir arkadaşına söyler, "kadın kalkınca takip et" der, öğrenir yerinizi yurdunuzu. Çok zor bir şey değil.

Kimseyle buluşmayın demiyorum ama biraz tedbirli olun. Tanışma sitesinde bulup 2 gün konuştuğunuz adamlara güvenmeyin.
Ya adamin kotuluk yapmaya niyeti varsa 1 ay da konussam yapar.

Ya daha bu sabah uine is yerindeki hanimlardan iltifat aldim ve benim altimda calisan falan degiller baska birimdeler.yine cok guzelsiniz diye 2 ayri hanim bugun iltifat etti.arkadas erkeklerden tik yok ya...yalnizim da yalnizim balla anlamiyorum.bakiyorum aynaya guzelim yani ne biliym elkm yuzum duzgun.dudaklari da yaptirdim😅

• Komik
Reactions: 000
Tesekkurler hakli buldum ve iptal ettim bende
Hayırlısı olsun..
Gerçekten o platformlarda düzgün erkekler yok.

Burada çok okudum. Biraz kurslara gitseniz. Bir dershane arkadaşım eşiyle fotoğrafçılık kursunda tanıştı..

@cikolatavegülme ciddiyim ben 😅
Alay etme maksatlı değildi..
Ne bileyim kadınlar dudaklara dikkat etmez ondan güldüm komik geldi:)

Siz bence o arkadaşlarınıza benimde yuvam olursa iyi olurdu diye alttan alttan mesaj verin. Belki birinin bir tanıdığı olur akrabası olur annesinin gün arkadaşının oğlu olur belli olmaz..

Back
X