- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi Dindirella
hiç foto koymazsanız nereden bilsin adam belki erkeksin belki hiç tipi değilsin.bu kadar temkinli bir insansanız zaten internete hiç bulaşmayınKoyamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç foto koymazsanız nereden bilsin adam belki erkeksin belki hiç tipi değilsin.bu kadar temkinli bir insansanız zaten internete hiç bulaşmayınKoyamam
Aynen ya bende onu son zamanlar dhaa da farkına vardım.Katiliyorum kesinlikle. Cunku hep istedigimiz seyler beklemedigimiz anda gelir veya cikar karsimiza. Arayista oldukca bekledikce yada istedikce olmuyor.
Hayir gorusemiyorum zaten internetten bile herkesin pwynir ekmek gibi birbiriyle gorustugu yerden bile birini bulamadim yaw saka gibiAllah akıl fikir versin cidden olursa olur zaten boşa vakit kaybı sizinkisi ..
Evet gerçekten şaka gibisinizHayir gorusemiyorum zaten internetten bile herkesin pwynir ekmek gibi birbiriyle gorustugu yerden bile birini bulamadim yaw saka gibi
Cok yalnizim☹Evet gerçekten şaka gibisiniz![]()
Neden kimseniz yok mu?Cok yalnizim☹
kız rainny sen misin bu hesap?Bugun bi beyle gorusecektim netten tanistik.beni gormedi.sadece konustuk yakiniz zaten bi kahve icecektik.ya adami da cok begendim.ama baskasini secti sanirim nette beni ekti.yaw niye olmuyo yaaa niye niye niye
Kimse degilimkız rainny sen misin bu hesap?
Nette olabiliyor böyle şeyler pek güvenmemek lazım umarım bir an önce karşınıza iyi biri çıkarBugun bi beyle gorusecektim netten tanistik.beni gormedi.sadece konustuk yakiniz zaten bi kahve icecektik.ya adami da cok begendim.ama baskasini secti sanirim nette beni ekti.yaw niye olmuyo yaaa niye niye niye
Az once biri cikti.hic tipkm degil ama bi de bunu deneyeyim.adam cekim koordinatoruymusNette olabiliyor böyle şeyler pek güvenmemek lazım umarım bir an önce karşınıza iyi biri çıkar
Olabilir deneyin ama tipim değil demişsinizAz once biri cikti.hic tipkm degil ama bi de bunu deneyeyim.adam cekim koordinatoruymus
İyi bakalım hayırlı olsunSiir miir de yaziyomus bi kahvalti yapacagim bakalim