Kismetse olur.

Neden sorularımıza cevap vermeye tenezül etmiyorsun acaba?

Dunyada baska adam yok sanki oyle bir ozguveni var. Ben evlenmek icin deliren bir tip degilim zaten. Sadece deger verdim diye egosunu mu tatmin ediyor napiyor.
malesef hata sende fazla yüz göz olmuşsun ortada daha bişey yokken bi söz nişan bile yokken ailenle akrabalrınla da yüz göz etmişsin

Ayrilicam zaten ama adam ortada yok. Keyfi olunca gelip alsin esyalarini diye bekliyorum.
eşyalarını sen gönder onu bekleme ve ne olur uzunca bir süre kimseyi hayatına alma alacaksanda ciddi ve evklilik isteyen biri olsun

Ona gore ben onun gibisini bulamazmisim. Ne Ozguven.

yok yahu aklınca seni etkiliyor fırsat verme. 26 yaşındayım 2 sene önce okul bitti 3 ay sonra nişan yaptık 7 aydırda evliyim bizimkide uzun ilişki. evlilikle ilgili kızlar tabi daha çok şeyler düşünüp hayal ediyor ama erkekler bizim gibi değiller kendilerini sağlama almak istiyorlar. o zamanlar bizde konuşurduk arada daralıyorum böyle diyince seni mutlu edemicem istediklerin olmayacak vs derdi bizde hemen evlenmedik tabi ama sevgiliyken bir birikimi yoktu nişanlandık öyle kenara ayırdı bişeyler aldı. tabi nişanlanmadan önce iyi bi işe girmişti bende çalışıyorum. öyle hallettik onun ailesinden sadece 2 bilezik gördüm bi ampul bile almadılar. seninki garip. uzun zaman birlikte olmuş olabilirsin ama sana güven vermeli ben güvenemezdim böyle şeyler söyleyen bi adama. iyi düşün şuan kaybedecek hiçbir şeyin yok. ve hep derlerdi bana benden büyük ablalar ben anlamadım dinlemezdim adamlar değişmiyor bugün nasılsa yarın daha fena olacak. hiç düşünme ben onu düzeltirim öğretirim vs diye yok öyle bişey

Bu saatten sonra duzelmez ve eskisi gibi olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…