- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
özgüven degil canım o ahmaklık adam diyor ki bu nasılsa başkasıyla olamaz ki (keşke sınırını iyi çizseydin )Ona gore ben onun gibisini bulamazmisim. Ne Ozguven.
Ona gore ben onun gibisini bulamazmisim. Ne Ozguven.
Ailem tanismak istedi goturdum.ya niye adamı ailenin akrabalarının yanına içine bu kadar sokuyorsun niye kendini bu kadar pasif bırakıyorsun
Benimde salakliklarim var evet.ya niye adamı ailenin akrabalarının yanına içine bu kadar sokuyorsun niye kendini bu kadar pasif bırakıyorsun
malesef hata sende fazla yüz göz olmuşsun ortada daha bişey yokken bi söz nişan bile yokken ailenle akrabalrınla da yüz göz etmişsinDunyada baska adam yok sanki oyle bir ozguveni var. Ben evlenmek icin deliren bir tip degilim zaten. Sadece deger verdim diye egosunu mu tatmin ediyor napiyor.
Ayrilicam zaten ama adam ortada yok. Keyfi olunca gelip alsin esyalarini diye bekliyorum.adamın tüm olumsuzluklarının farkındasınız madem, neden ayrılmayı hiç düşünmüyorsunuz?
neden götürüyorsun diyecektin ki ciddi degilsen tanıştıramam deyip resti çekecektinAilem tanismak istedi goturdum.
Benimde salakliklarim var evet.
Hepsine veriyorum neredeyse sizin sorunuzu gozden kacirmis olabilirim.Neden sorularımıza cevap vermeye tenezül etmiyorsun acaba?
Okumadan beğeniyorsun yani?Hepsine veriyorum neredeyse sizin sorunuzu gozden kacirmis olabilirim.
eşyalarını sen gönder onu bekleme ve ne olur uzunca bir süre kimseyi hayatına alma alacaksanda ciddi ve evklilik isteyen biri olsunAyrilicam zaten ama adam ortada yok. Keyfi olunca gelip alsin esyalarini diye bekliyorum.
Birsuru esyasi var gelip almak zorunda zaten bu saatten sonra kimseye guvenemem gibi geliyor.eşyalarını sen gönder onu bekleme ve ne olur uzunca bir süre kimseyi hayatına alma alacaksanda ciddi ve evklilik isteyen biri olsun
Ona gore ben onun gibisini bulamazmisim. Ne Ozguven.
bak mesaj at gelsin alsın eşyaları ve o gelecegi zaman evde olmaBirsuru esyasi var gelip almak zorunda zaten bu saatten sonra kimseye guvenemem gibi geliyor.
Baska mesajda cevap vermisim. Bu durumda ayrilmak istiyorum zaten ama adam ortada yok. Sorumsuz.Okumadan beğeniyorsun yani?
Peki.
gercekten ayrılmak istiyor musunBirsuru esyasi var gelip almak zorunda zaten bu saatten sonra kimseye guvenemem gibi geliyor.
Bu saatten sonra duzelmez ve eskisi gibi olmaz zaten.yok yahu aklınca seni etkiliyor fırsat verme. 26 yaşındayım 2 sene önce okul bitti 3 ay sonra nişan yaptık 7 aydırda evliyim bizimkide uzun ilişki. evlilikle ilgili kızlar tabi daha çok şeyler düşünüp hayal ediyor ama erkekler bizim gibi değiller kendilerini sağlama almak istiyorlar. o zamanlar bizde konuşurduk arada daralıyorum böyle diyince seni mutlu edemicem istediklerin olmayacak vs derdi bizde hemen evlenmedik tabi ama sevgiliyken bir birikimi yoktu nişanlandık öyle kenara ayırdı bişeyler aldı. tabi nişanlanmadan önce iyi bi işe girmişti bende çalışıyorum. öyle hallettik onun ailesinden sadece 2 bilezik gördüm bi ampul bile almadılar. seninki garip. uzun zaman birlikte olmuş olabilirsin ama sana güven vermeli ben güvenemezdim böyle şeyler söyleyen bi adama. iyi düşün şuan kaybedecek hiçbir şeyin yok. ve hep derlerdi bana benden büyük ablalar ben anlamadım dinlemezdim adamlar değişmiyor bugün nasılsa yarın daha fena olacak. hiç düşünme ben onu düzeltirim öğretirim vs diye yok öyle bişey
Ayrilicam zaten ama adam ortada yok. Keyfi olunca gelip alsin esyalarini diye bekliyorum.
gercekten ayrılmak istiyor musun[/QUOTEban
Kapali telefonu ulasamiyorum.bak mesaj at gelsin alsın eşyaları ve o gelecegi zaman evde olma
Beni kaybetmekten korkmuyormus ve saygisi kalmamis nasil devam ederim ki?gercekten ayrılmak istiyor musun
Bu saatten sonra duzelmez ve eskisi gibi olmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?