Kismetse olur.

Sen canına susamışsın galiba arkadaşım kendini bile bile niye ateşe atmaya çalışıyorsun. Ayrıl bu sorunlulardan kurtul hadi selametle

Ya adam benim ailemden birinin evine benimle gelip kalabiliyor. Hayatta hic bir zorlugu yok askerlik falan yapmayacak. Deli gibi parasi var calismasina da gerek yok ona gore. Engel ne anlamiyorum.
Hımm. O zaman bir problem var evet.
Evlenmeyi erteliyor hadi tamam. Ailesiyle tanıştırmıyor ona da tamam. Ama madem öyle kendisi neden o kadar ileri gidiyor ki

Bence annesine guvenemedigi icin böyle konuşmuş gibi geldi. Sana umut vermemek için

Kimse evlilikten vahseden kadın istemezmiymiş bahane bunlar bence, ben evlilik hakkında konuşmuyorum diye bi keresinde benle tartışmıştı eşim sen ciddi düşünmüyomusun diye

Vallahi, evliliği duşunmek ciddi oldugunu gosterir surekli laylaylom olmaz ki tabikide planlayacaksiniz hayal edeceksiniz sevdigin kisiyle. O liseliler gibi takilmak istiyor anladigim kadariyla, ne demek bir kadin dusunmezmis sen ona hemen yarin evlenelim mi dedin sanki .

full problem tutulur dalı yok son sınıftasın da by by kuzum gidiyorum gudubet ananla mutluluklar de (burayı deme tabi) ve yoluna bak

(Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. )bu sizin yazınızdan kopyala yapıştır yaptım bu sözünüze katılıyorum bu konu için

Benim erkek arkadaşım her fırsatta evlilik diyor ya nasıl istemezmiş erkekler . İsteyen öyle bir istiyor ki. Bir süre davranışlarını iyi gözlemleyin bence ciddi mi değil mi anlayın.

Ben sizede hak veriyorum sevgilinizede ama gercektween bu konulari bir bayanin acmasi bana hoş gelmiyor. Erkek zaten o olgunluga erisince bunu dile getiriyor.
Hemen degil diyorsunuz da sorumluluk ve beklenyi icine girmek istemiyor olabilir yani 2 seneye dusuncelerinin degisceginden ve sizi beklentiye sokmamak iconde olabilir..
Ben esimle tanistgmda ikimizde kesinlikleee evlilik dusunmuyorduk 1 ay icinde yuzuk takalim evlenelim dedi. Kaynimda tami tersı meselesi israra gerek yok.

Erkekle alakalı değil ki bu, bizde tam tersiydi mesela, sevgiyle de ilgisi olduğunu düşünmüyorum, ben de çok seviyordum ama nişanlım hep evlilik dediğinde hazır değilim, istemiyorum falan diyordum.. Zaten onun dediği evlilik de 3-4 yıl sonra olucak birşeydi, ama yine de bu konudan rahatsız oluyordum, konuşmak pek hoşuma gitmiyordu, o istiyor diye katlanıyordum açıkcası :) Sözlendik, nişanlandık yine de aynı düşüncelerim devam ediyordu.. ama bunlar uzun aralarla olduğu için yavaş-yavaş kabullenmeye başladım, yani iş ciddiye binince, yaklaşık 3 yıl önce sözlenmiştik ben son bir kaç ayda evlenme fikrini kabullendim, askerden gelsin evlenelim diyorum :)
Zorlamanın, sık-sık konuyu açıp rahatsız etmenin anlamı yok, yani bir de kızın bu konuyu açması zaten pek hoş karşılanmıyor niyeyse :) Sen bu adamla gerçekten evlenmeyi düşünüyorsan, onun da ciddi olup olmadığını öğrenmen lazım, sonuçta zamanını geçiriyorsun, aylarını yıllarını veriyorsun, hadi şimdi okul var iş yok mesela, okul bitti iş bulundu herşey yoluna girdi yine de mi evlenmeye yanaşmayacak?

24 yaş evlilik için normal bi yaş. Fakat okul askerlik iş bulma para biriktirme gibi bir süreç gerekiyor evlilik içinde..
Ailesiyle tanıştırmaması konusunda annesi cidden öyleyse haklı fakat bi anne neden evlendi diye çocuğunu siler ki?
Sen kendi şehrne dön iş bul hayatını kur hem öZlerse daha çok yanyana olmak için kendi ister evliliği

Siz ailece kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz? Pek çok erkek akrabam var. Hiç bi böyle 18. Yy zihniyetinde değil. İsteyen istediği gibi görüşür. Seven isterse sevişir.konu sahibi sevdiği için değik hak etmeyen birine aşırı tolerans gösterdiği için kaybediyor.

Ben yazacaktım siz yazmışsınız. Boşa kendini bu adam için harcama. Ben üni son sınıfta iken kpss kursundan kaçıp erkek arkadaşıma dolma yapmıştım. Hala aptallığıma yanarım. Sonra ayrıldık. Zıkkım yesin.
Ayrilmasaydik da aynı fikirde olurdum. Önemli olan sensin. Zaten evlendikten sonra bursunu sorumluluğun olacak gezip tozmak varken heba etmek neden?

adamın rahatı cidden yerinde ama. anneyle kavga ettimi kıza gel hizmetin görülsün, anneyle barış evine dön kıza 2 gün sonra gelirim yaaa diye ayak yap.. bide evlenmek istemiyorum deyince de soğurum senden diye kızı tehdit et. valla çok şımartıyoruz bu erkekleri ya

Aynı senin gibi bi ilişkim vardı erkek arkadaşımın iyi geliri vardı ama hala erken vs diye beni oyalıyordu. En sonunda dayanamadım ve bitirdim. Onu bekleyecek halim yok ya.. en sonunda hayat karşıma bi adam çıkardı 3. Ayında evlenme teklifi aldım. Erken değil mi dediğim de ise niyetim bu seni de az çok tanıdım neyi bekleyelim ki demişti. Evlenmek isteyen erkek isterse okusun beklemiyor. Kuzenim de senin ile aynı durumda ama çocuk istedi söz yaptılar. Bana kalırsa seninkinin de evliliğe sıcak baktığı yok.

Bende ikili ilişkilerde evlilik konusunu ne kadar kapatmaya çalışırsam karşı taraf o kadar açıyor.

"Evlenince..." diye başlayan cümleleri duyunca kendimi boğulacak gibi hissediyorum. Kapatmaya çalışıyorum. Ben de 24 yaşındayım ama evlenmeyi düşünmüyorum, düşünemiyorum henüz. Bu hayatıma aldığım insanı sevmediğim anlamına gelmiyor. Evlilik düşüncesine hazır olmakla alakası var. O yüzden çok iyi anlıyorum sevgilinizi.

Erkek evlilik lafı etmiyorsa onla evlenilmez ve tabi ciddi ise evlilikte düşünülür. Bu konuda geç olgunlaşıyorlar ve senin demenle olacak bir şey ise sen de isteme. Arana mesafe koy evlenmeden bazı şeyleri yaşayamayacağını dile getir. Zaten gerçekten seven ve seninle gelecek düşünen biri ise zamanla evlilikten bahseder ama değilse, ve istediklerini vermiyorsan bir bahane bulur ve yok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…