- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Hımm. O zaman bir problem var evet.Ya adam benim ailemden birinin evine benimle gelip kalabiliyor. Hayatta hic bir zorlugu yok askerlik falan yapmayacak. Deli gibi parasi var calismasina da gerek yok ona gore. Engel ne anlamiyorum.
Bence annesine guvenemedigi icin böyle konuşmuş gibi geldi. Sana umut vermemek içinHepinize merhaba. 3 yillik bir iliskim var ara sira kavga etsek de aramiz iyidir. Ta ki dune kadar. Dun beni ailesiyle tanistirmamasi konusu acildi. Annesi hayatta ki en degisik insanlardan birisi. Abisinin evliliginden bu yana oglunu silmis 7 yasindaki torununu hic gormemis oyle degisik. Annem bizi ayirir tanisirsaniz diyor hep boyle. Evlenecegimiz zaman anca olrmus. Evliik konusu zaten ayri bir dert. Ben bu sene mezunum onun 1 senesi daha var. Evlilik konusundan cok sikilmis. Benden soguyormus evlilikten konusunca. Zamani gelince kismetse olurmus. Kadinlar boyle seylerden konu acmamaliymis. Kosullar olusunca erkek isterse teklif edermis. Bir suru sey. Ben de zaman istedim. Ama aklim cok karisik. Seven adam neden evliik hayali kurnasin. Ha diyince evlenilmiyor sonucta. Ayrilinca onun gibisini bulanazmisim kimse evliikten bahseden kadin istemezmis oyle de bir ego. Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. Dun aksam aradim konusmak icin 2 gun sonra gelicem konusuruz dedi ki evlerimizin arasi 200 metre anca. Anca musait olurmus ve yuzume kapatti. O kadar kirginim ki ne demeliyim napmaliyim bilmiyorum.
(Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. )bu sizin yazınızdan kopyala yapıştır yaptım bu sözünüze katılıyorum bu konu içinHepinize merhaba. 3 yillik bir iliskim var ara sira kavga etsek de aramiz iyidir. Ta ki dune kadar. Dun beni ailesiyle tanistirmamasi konusu acildi. Annesi hayatta ki en degisik insanlardan birisi. Abisinin evliliginden bu yana oglunu silmis 7 yasindaki torununu hic gormemis oyle degisik. Annem bizi ayirir tanisirsaniz diyor hep boyle. Evlenecegimiz zaman anca olrmus. Evliik konusu zaten ayri bir dert. Ben bu sene mezunum onun 1 senesi daha var. Evlilik konusundan cok sikilmis. Benden soguyormus evlilikten konusunca. Zamani gelince kismetse olurmus. Kadinlar boyle seylerden konu acmamaliymis. Kosullar olusunca erkek isterse teklif edermis. Bir suru sey. Ben de zaman istedim. Ama aklim cok karisik. Seven adam neden evliik hayali kurnasin. Ha diyince evlenilmiyor sonucta. Ayrilinca onun gibisini bulanazmisim kimse evliikten bahseden kadin istemezmis oyle de bir ego. Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. Dun aksam aradim konusmak icin 2 gun sonra gelicem konusuruz dedi ki evlerimizin arasi 200 metre anca. Anca musait olurmus ve yuzume kapatti. O kadar kirginim ki ne demeliyim napmaliyim bilmiyorum.
Hepinize merhaba. 3 yillik bir iliskim var ara sira kavga etsek de aramiz iyidir. Ta ki dune kadar. Dun beni ailesiyle tanistirmamasi konusu acildi. Annesi hayatta ki en degisik insanlardan birisi. Abisinin evliliginden bu yana oglunu silmis 7 yasindaki torununu hic gormemis oyle degisik. Annem bizi ayirir tanisirsaniz diyor hep boyle. Evlenecegimiz zaman anca olrmus. Evliik konusu zaten ayri bir dert. Ben bu sene mezunum onun 1 senesi daha var. Evlilik konusundan cok sikilmis. Benden soguyormus evlilikten konusunca. Zamani gelince kismetse olurmus. Kadinlar boyle seylerden konu acmamaliymis. Kosullar olusunca erkek isterse teklif edermis. Bir suru sey. Ben de zaman istedim. Ama aklim cok karisik. Seven adam neden evliik hayali kurnasin. Ha diyince evlenilmiyor sonucta. Ayrilinca onun gibisini bulanazmisim kimse evliikten bahseden kadin istemezmis oyle de bir ego. Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. Dun aksam aradim konusmak icin 2 gun sonra gelicem konusuruz dedi ki evlerimizin arasi 200 metre anca. Anca musait olurmus ve yuzume kapatti. O kadar kirginim ki ne demeliyim napmaliyim bilmiyorum.
Siz ailece kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz? Pek çok erkek akrabam var. Hiç bi böyle 18. Yy zihniyetinde değil. İsteyen istediği gibi görüşür. Seven isterse sevişir.konu sahibi sevdiği için değik hak etmeyen birine aşırı tolerans gösterdiği için kaybediyor.belki yanlış anlaşılacagım ama benim ailemde kız fazla yok o yüzden erkek gibi yetiştim 8. sınıfa kadar erkeklerle futbol oynayan biriydim hiç flörtüm ilk aşkım sevgilim falan olmadı mahallemizde ki tek kızda bendim 2 erkek kardesi ve kuzenleri genelde erkek olan biri olarak ve kayınlarımda da gördüğüm şey bu bi kız elinin altındaysa kaba tabirle söylüyorum kusura bakmayın erkekte kendini yormuyor kız nasıl olsa erkek her istediğinde gidiyor ayagına kız nazını çekmezse boşver ya deyip başka kıza gidiyorlar kızlar azcık agır olacak evlenmeden önce belli bi sınır ı koruyacaklar daha evlenmeden dırdır etmeyecek yada erkege haddinden fazla söz sahibi olma yetkisi vermeyecekler biz eşimle 2 ay nişanlılı kaldık bi kere bile tek başıma görüşmedim yalvarmalarına ragmen çünkü erkek milletine malesef ki güven olmaz birde erkekler hep kadını tartar kafasında denerler bişeyi isteyince hemen yapıyor mu yapmıyor mu vs diye
Ben yazacaktım siz yazmışsınız. Boşa kendini bu adam için harcama. Ben üni son sınıfta iken kpss kursundan kaçıp erkek arkadaşıma dolma yapmıştım. Hala aptallığıma yanarım. Sonra ayrıldık. Zıkkım yesin.yemek yapın, temizlik yapın, adam evli hayatı yaşasın ama evlilik konuşmasın üstelik siz konuşunca sizden soğusunoh ne güzel hayatı var adamın valla.
çok acımasız olacağım belki ama benim aklıma direk üniversite hayatını rahat geçireyim sonrası nasip kısmet düşüncesine biri var hayatınızda gibi geldi. umarım ben yanılırım ama bence biraz dediklerimi düşünmekte fayda var.
Ben yazacaktım siz yazmışsınız. Boşa kendini bu adam için harcama. Ben üni son sınıfta iken kpss kursundan kaçıp erkek arkadaşıma dolma yapmıştım. Hala aptallığıma yanarım. Sonra ayrıldık. Zıkkım yesin.
Ayrilmasaydik da aynı fikirde olurdum. Önemli olan sensin. Zaten evlendikten sonra bursunu sorumluluğun olacak gezip tozmak varken heba etmek neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?