- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
ulaşmaya çalışma arkadsı yokmu ara ona söyleKapali telefonu ulasamiyorum.
niye korksun ki zaten eşyalarını sen götür kapısına bırakBeni kaybetmekteb korkmuyormus ve saygisi kalmamis nasil devam ederim ki?
Insanlari ugrastiramam onun davranislari yuzunden ayip yani.ulaşmaya çalışma arkadsı yokmu ara ona söyle
Annesiyle yasiyor. Gidemem evlerine.niye korksun ki zaten eşyalarını sen götür kapısına bırak
ne yapacaksın peki merak ediyorumAnnesiyle yasiyor. Gidemem evlerine.
Kolileyip kapinin onune koyucam gelip alsin kendi.ne yapacaksın peki merak ediyorum
Bacım bu yorumuna kadar okudum sadece, cvp yazıyorum; salla gitsin bu adamı, cins olan sadece anası değil zaten orası belli, kendini beğenmişin önde gideni baksana, iki gün sonra gelip konuşacakmış beyimiz bak bak! Bu ego bu güven nerden geliyor? Sen önce bu konuyu bi irdele...Yok sadece cocuklari ona tapsin isteyen bir kadin. Yengesine de aynisi yapmis simdi gorusmuyorlar.
Cok haklisiniz. Ama keske en bastan bilseydim bunlari 3 yil boyunca konusulmadi konusulunca ben kotu oldum.Bacım bu yorumuna kadar okudum sadece, cvp yazıyorum; salla gitsin bu adamı, cins olan sadece anası değil zaten orası belli, kendini beğenmişin önde gideni baksana, iki gün sonra gelip konuşacakmış beyimiz bak bak! Bu ego bu güven nerden geliyor? Sen önce bu konuyu bi irdele...
Ayrıca anasını ayrı bir paragrafta ele almak istiyorum; arkana bile bakmadan kaç!
Sen hiç bdv deki konuları açıp okumuyor musun?? Bu cins kaynanalardan hangi evliliğe hayır gelmiş? Onlar ana oğul birbirlerine tapışmaya devam etsinler kimsenin kızının başını da yakmasınlar!
Yol yakınken salla gitsin.
yaşın 24 en iyi şartlarda 3 yıldan önce evlenemezsin...neden dersen 1 okul 1 yıl askerlik 1 yılda iş buldu çalıştı kendini toparladı en iyi ihtimal. heleki param yok evlenmeye azcık para biriktireyim derse al sana 1-1,5 yıl daha... bence sen önüne bak.hem o anneyle anlaşmak her yiğidin harcı değil. nasıl bir kalp var o annede kendi çocugunu bırak torun görülmeden durulmaz.bence önüne bak kendini de öyle evlenme meraklısı kızlar gibi gözden düşürme bi asaletin olsun.seni istemiyeni sen hiiiç isteme..bırak o senle evlenmek için fırsat kollasın seni onun kaybetme korkusu olsun.beni eşimde böyleydi.aaa baktım 5 yıldır çıkıyoruz hayali bırak evlilikten tık yok bırakıverdim .1,5 yıl dolandı peşimde.sonra bakalım dedim evlenmeyi düşünmüyorum seninle dedim.düşünmem mi canım gidiyo aslında :)))) tekrar deneyelim dedim baktı pabuç pahalı 3 ay çıktık pat gönderdi anasını bacısını...şimdi 15 yıllık evliyiz.ne onunla ne onsuz misali bizimki ama severim keratayı..:))Yasim 24 evlilik sart degil ancak toplum malum. Ve ne bileyim bilinmezlik gibi boyle olunca.
Hiç üzülme, en azından ciddi bir adım atılmadan öğrendin işte, tecrübe oldu sana böyle düşünCok haklisiniz. Ama keske en bastan bilseydim bunlari 3 yil boyunca konusulmadi konusulunca ben kotu oldum.
niye 3 yılını heba ettin 3 4 ay bakarsın olmuyor mu bırakırsınCok haklisiniz. Ama keske en bastan bilseydim bunlari 3 yil boyunca konusulmadi konusulunca ben kotu oldum.
evet ne bu acele.hele bir iş güç sahibi olun biraz gözün açılsın belki karsındaki dogru insan değildir bunu idrak edersin biraz ona ve sana zaman tanısan.bu arada adamı sonuna kadar haklı buluyorumHepinize merhaba. 3 yillik bir iliskim var ara sira kavga etsek de aramiz iyidir. Ta ki dune kadar. Dun beni ailesiyle tanistirmamasi konusu acildi. Annesi hayatta ki en degisik insanlardan birisi. Abisinin evliliginden bu yana oglunu silmis 7 yasindaki torununu hic gormemis oyle degisik. Annem bizi ayirir tanisirsaniz diyor hep boyle. Evlenecegimiz zaman anca olrmus. Evliik konusu zaten ayri bir dert. Ben bu sene mezunum onun 1 senesi daha var. Evlilik konusundan cok sikilmis. Benden soguyormus evlilikten konusunca. Zamani gelince kismetse olurmus. Kadinlar boyle seylerden konu acmamaliymis. Kosullar olusunca erkek isterse teklif edermis. Bir suru sey. Ben de zaman istedim. Ama aklim cok karisik. Seven adam neden evliik hayali kurnasin. Ha diyince evlenilmiyor sonucta. Ayrilinca onun gibisini bulanazmisim kimse evliikten bahseden kadin istemezmis oyle de bir ego. Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. Dun aksam aradim konusmak icin 2 gun sonra gelicem konusuruz dedi ki evlerimizin arasi 200 metre anca. Anca musait olurmus ve yuzume kapatti. O kadar kirginim ki ne demeliyim napmaliyim bilmiyorum.
Hepinize merhaba. 3 yillik bir iliskim var ara sira kavga etsek de aramiz iyidir. Ta ki dune kadar. Dun beni ailesiyle tanistirmamasi konusu acildi. Annesi hayatta ki en degisik insanlardan birisi. Abisinin evliliginden bu yana oglunu silmis 7 yasindaki torununu hic gormemis oyle degisik. Annem bizi ayirir tanisirsaniz diyor hep boyle. Evlenecegimiz zaman anca olrmus. Evliik konusu zaten ayri bir dert. Ben bu sene mezunum onun 1 senesi daha var. Evlilik konusundan cok sikilmis. Benden soguyormus evlilikten konusunca. Zamani gelince kismetse olurmus. Kadinlar boyle seylerden konu acmamaliymis. Kosullar olusunca erkek isterse teklif edermis. Bir suru sey. Ben de zaman istedim. Ama aklim cok karisik. Seven adam neden evliik hayali kurnasin. Ha diyince evlenilmiyor sonucta. Ayrilinca onun gibisini bulanazmisim kimse evliikten bahseden kadin istemezmis oyle de bir ego. Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. Dun aksam aradim konusmak icin 2 gun sonra gelicem konusuruz dedi ki evlerimizin arasi 200 metre anca. Anca musait olurmus ve yuzume kapatti. O kadar kirginim ki ne demeliyim napmaliyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?