Kismetse olur.

Yok sadece cocuklari ona tapsin isteyen bir kadin. Yengesine de aynisi yapmis simdi gorusmuyorlar.
Bacım bu yorumuna kadar okudum sadece, cvp yazıyorum; salla gitsin bu adamı, cins olan sadece anası değil zaten orası belli, kendini beğenmişin önde gideni baksana, iki gün sonra gelip konuşacakmış beyimiz bak bak! Bu ego bu güven nerden geliyor? Sen önce bu konuyu bi irdele...

Ayrıca anasını ayrı bir paragrafta ele almak istiyorum; arkana bile bakmadan kaç!
Sen hiç bdv deki konuları açıp okumuyor musun?? Bu cins kaynanalardan hangi evliliğe hayır gelmiş? Onlar ana oğul birbirlerine tapışmaya devam etsinler kimsenin kızının başını da yakmasınlar!

Yol yakınken salla gitsin.

Cok haklisiniz. Ama keske en bastan bilseydim bunlari 3 yil boyunca konusulmadi konusulunca ben kotu oldum.

Yasim 24 evlilik sart degil ancak toplum malum. Ve ne bileyim bilinmezlik gibi boyle olunca.
yaşın 24 en iyi şartlarda 3 yıldan önce evlenemezsin...neden dersen 1 okul 1 yıl askerlik 1 yılda iş buldu çalıştı kendini toparladı en iyi ihtimal. heleki param yok evlenmeye azcık para biriktireyim derse al sana 1-1,5 yıl daha... bence sen önüne bak.hem o anneyle anlaşmak her yiğidin harcı değil. nasıl bir kalp var o annede kendi çocugunu bırak torun görülmeden durulmaz.bence önüne bak kendini de öyle evlenme meraklısı kızlar gibi gözden düşürme bi asaletin olsun.seni istemiyeni sen hiiiç isteme..bırak o senle evlenmek için fırsat kollasın seni onun kaybetme korkusu olsun.beni eşimde böyleydi.aaa baktım 5 yıldır çıkıyoruz hayali bırak evlilikten tık yok bırakıverdim .1,5 yıl dolandı peşimde.sonra bakalım dedim evlenmeyi düşünmüyorum seninle dedim.düşünmem mi canım gidiyo aslında :)))) tekrar deneyelim dedim baktı pabuç pahalı 3 ay çıktık pat gönderdi anasını bacısını...şimdi 15 yıllık evliyiz.ne onunla ne onsuz misali bizimki ama severim keratayı..:))

bi yandan sevgiliniz haklı şimdi askerliği iş bulması maddiyatı falan bisürü şey var önünde sıkılıyordur, sıl boğaz edince herkes soğur . ama sizde haklısınız çünkü evlenmek istiyorsunuz ve yıllarınızın boşa geçmesini istemeyebilirsinz , yani eğer hiç sizle evliliğe niyetli değilse

Cok haklisiniz. Ama keske en bastan bilseydim bunlari 3 yil boyunca konusulmadi konusulunca ben kotu oldum.
Hiç üzülme, en azından ciddi bir adım atılmadan öğrendin işte, tecrübe oldu sana böyle düşün

Ya ciddi bir sürece girseydiniz? Cins bir kv ile söz nişan ev düZme çeyiz alış verişi ailelerin kaynaşması düğün gb rutinlerin nasıl olacağını hayal et! Ay evlerden ırak

Bence erkenden öğrendiğin için sevin...

Canım sen bunu bırak. O evlenmez sen de yıllarını boşa harcama. Onun için o şehirde de kalma. Sonra kafana taşlara vurursun ne fedakarlıklar yapmışım diye.

Arkadaşım çocuğun biriyle üniversite boyunca çıktı. Sonra 2 sene daha devam etti. Oldu mu 6sene. Çocuk sonra dedi ki annem istemiyo onu ezemem. Kızı ... gibi bıraktı ortada. Düşün ki 21 yaşından 27 yaşına kadar.

Sen de buna göre kararını ver.

evet ne bu acele.hele bir iş güç sahibi olun biraz gözün açılsın belki karsındaki dogru insan değildir bunu idrak edersin biraz ona ve sana zaman tanısan.bu arada adamı sonuna kadar haklı buluyorum

Evlilik cok kutsal bisey evlenmeye niyeti olan insan hayaller kurar aklinda planini yapar sevmese bu kadar uzun sure de birlikte olur mu bilemiyorum belkide aliskanlik ama benim anladigim kadariyla korkak...! Ailesine tanistirmaya korkuyo, evlilikten bahsetmeye korkuyo bahsedince yarin evlenecek degilsiniz ya anlayamadim

Son 2 cumlede yazdiklarin haricinde sevgiline hak veriyorum. 1. Evlilik karari olgunlasmadan ailelerle tanismanin ozellikle turk toplumunun yapisina uygun bulmadigimdan sadece basiniza dert acacagini dusunuyorum kv kp ariza olsun olmasin fark etmez. Simdi kiz akliyla sen anne babasiyla tanisayim ki niyetimiz ciddiyetimiz belli olsun diyorsun da onun hicbir sekilde gelecek garantisi olmadigini anlamiyorsun.
Bir kere sen yeni mezun olmussun isin varmi ? Cocuk daha mezun olmamis bile, hele diplomasini alsin, askerligini yapsin , ise girsin, bunlarin hepsi sizin evliliginizin onunde engel yani ozellikle bir erkek olarak bunlari halletmeden en azindan mezun olmadan kendine bir yon cizmeden ondan evlilik konusunda adim bekleme.
Yok ben bunaldim o kadar sene bekleyemem dersende o zaman bitir sende yoluna bak cunku o sekilde geriden gelen birini beklemek de eminim kolay degildir. Hele atanmasi yada is bulmasi zor bir meslek sahibi olacaksa.
Yasin daha genctir yeni mezunsan bence cok fazla bu evlilik konusunda ne kendine ne ona yuklenme daha cok geleceginizi saglamlastirmaya bakin suanda.
Ha bu dediklerime ilaveten cocugun kendi annesinin tuhafligini (ariza olmasini) acikca dile getirmesi kadinin diger ogluyla vede torunuyla bile gorusmuyor olmasida kulagina kupe olmali bu evliligi cidden isteyip istemedigine bakmalisin belliki baya sorunlari olan bir aile. Bence sen sirf okul bitti sira evlilikte diyemi istiyorsun (hani uni den arkadaslarin falan evlenme furyasi baslattiysa) iliskinin gidisatindan beklemekten sikildin ondan mi istiyorsun yoksa cidden bu cocugu deliler gibi seviyorsun bunu iyice bir dusun derim... Bence bosa israr ediyorsun gibi geliyor..

Konu sahibi yazmis. Adam zengin, askere gitmeyecek yani. Ve bugun evlenelim dese 1-2 sene sonra evleneceklerini söylemiş. Yani zaman sıkıntısı yok

okul bitmemiş iş yok güç yok.Evlilik konusunu o açsa bile sizin orda bir dur demeniz gerekir.Her okulu bitiren anında iş bulamıyor. Sırf çevrenizde okul biter bitmez evlenenlere özeniyorsunuz diye sıkmayın şu erkekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…