- 30 Ağustos 2013
- 475
- 228
- 123
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
26 yaşındayım ve hiç karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor. Yaşadığım ilişkilerde hep acıtıcı oldu hep hüzünlü bitti.. en son 6 yıllık ilişkime son vermek zorunda kaldım... Yani hayırsız kişiler girdi hayatıma.... Şimdi görücü usulü ya da arkaaş tavsiyesi ile biriyle tanışıp arayı uzatmadan evlenmeyi düşünüyorum ama onlarda olumsuz oluyor hepArkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıyor ama bi türlü içime oturtamıyorum. Biraz seçiciyim ama çok fazla kriterleri olan biri değilim. Mesela en son tanıştığım çocukla burgerkingde buluştuk bana ne içersin diye sordu. Birşeyler içmeye gitmiş olsak bi kafeye giderdik öyle değil mi? en azından menüye bakarsın ne istediğimi sorarsın. Biraz cimri gibi geldi. Ondan bi önce biriyle görüştüm ondan da pek elektrik alamadım ayrıca 1 saat geç geldi arabası bozulmuş falan.... yani hep böyle şeyler çıkıyor ya ailesini beğenmiyorum ya tahsil durumu bana uygun olmuyor ya hayata bakış açısı ... artık yeni birilerini tanımaktan da o kadar yoruldum ki.. yaşıtlarım evlendi hepsinin çocuğu oldu ben hala yerimde sayıyorum
annem evde kaldığımı söylüyor çevremdeki arkadaşlarda şakaya vurdurarak evde kaldın diyor...
insan kendi kısmetini kendi kapatır.sürekli kısmetim yok şöyleym böyleym derseniz olmaz tabi.hem 26 yaş çok büyük bir yaşta değil.evde kalmş olmanız için bir 10 sene geçmiş olması lazım.
hayata bakış açınızı değiştirin bence ufacık şeyleri büyütmeyin.olsun burgerkıng e gidin nolacak belki karşınızdaki insan seveceğinizi düşünmüş olabilr.yani bu tip şeyler önemli değil.önemli olan biraz elektrk ve bol mantık