kısmetsizlik :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vallahi bu erkekler ne istiyor ben de bilmiyorum. Once cekingenlik konusuna geleyim, benim de universitedeyken cekingen bir tanidigim vardi, (ikimiz de ahim sahim degiliz tip olarak ortalamayiz) lakin onun cevresi kismetle dolup tasardi, bana bir tek cikma teklif eden bile olmadi. Ben daha disadonuk, daha sosyalim , universitedeyken de bolca aktivite yapardim, gezilere giderdim. Insanlar once iyi bir muhendislikte okudugun icin ksimetin yok, kimse fazla akilli kiz istemez dediler. Ozguvenli ve disadonuk olman erkek egosunu baltalar dediler. Yani cekingen olsan ayri dert, disadonuk olsan ayri dert. Zeki olsan dert, olmasan dert. Iyi egitimli olsan erkekler korkuyor derler, guzelsen erkekler cekiniyor derler vs. vs. Bu nasil bir is ben de anlayamadim :)

bunların hepsi öylesine söylenmiş şeyler.. adı üstünde kısmetinle karşılaşacağın zaman gelmemiş. benim de öyle.. bu zamanı beklemekte zor gerçekten. dua ediyoruz dua bölümünde

iyi niyetle mi yapıldı bu yorum şimdi? romantik olmak kırıcı olmaktan iyidir.

Yaa şimdi kilolunun, çirkinin evlendiği bellidir. Davul bilee dengi denginee... Çok yakışıklısını aldı diyelim ama adam özgüvensizin, çulsuzun tekidir vs :)

Senin de standartların yüksektir tatlım... Bana da mesela geliyorlar, beğenmiyorum yolluyorum... Halbuki başka biri olsa atlaya zıplaya gider... Sırf yalnız olmamak için biriyle olacak değilim. Istediğim gibisi gelmeyecekse derdidir, ıvır zıvırdır uğraşacağıma keyfime bakarım daha iyi... Kafana takma o yüzden inan en umutsuz olduğun anda geliyorlar. Sen bol bol yeni insanlarla tanış, öptüm :))

Son düzenleme:

üzülme bende 28 yaşındayım fenada sayılmam ama yalnızm :)) benim kısmetsizlik deil buldugum adamlardaki şansızlığım.bunalıma girme herşeyin hayırlısını dilee.

Güzellik sadece kusursuz bir vücut,kusursuz bir yüz demek değildir ki, davranışların,düşüncelerin,hayat felsefen vs vs bunlarıda kapsar..çirkin olduğunu düşünme sadece daha zamanı var demek ki o kadar..25 hiç de geç bir yaş değil hem..her erkeğin kafasında bir kadın portresi var her kadının kafasındaki bir erkek gibi..Mutlaka sende birilerinin aklındasın ama henüz karşına çıkmamış o yüzden zamana bırak..ama özgüven çok önemli onu söyleyebilirim,kendine güvenin olsun başın aşağıda değil dik yürümelisin..kendinden emin durmalısın belki o zaman birilerinin dikkatini çekersin kim bilir..belki birisi sütun gibi bacakların olduğu için değilde gülüşün için aşık olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu kısmetsizlik evlenememe meselesini fazla takmamak lazım.Bugün öğrendim bizim uzaktan akrabalardan bir kız 40 yaşına kadar evlenmemiş bankada çalışıyormuş, emekli olmuş. emekli oluktan sonra evlenemedi diye kızcağız delirmiş.Dışarda geziyormuş bütün gün Allah korusun.

canım bu bızım elımızde kuluptekı mıne bana tavsıye ettı hanı gıc actr rahatla bnm su an bı erkk arkadsım var cokta mutluyum baglattım kndmede cok mutluyum ama fal baktr gıtmedn once

25 yaşındaki kızlar evde mi kalmış oluyor vay efendim tedirgin oldum şimdi az zamanım kalmış :-s

canım cicim demeden daha yumuşak bi şekilde söleyebilirdin bu kadar kırıcı olmak ii değil

30'u geçerse ne olacak peki ?

evde kalıyo auhahah:)))
e bu ülkede kadına mal gözüyle bakılıyo, e tazesi , genci güzeli makbul ki çok sayın erkeklerimiz memnun kalsın hahah
ne garip bakış açısı var insanların, bu ülkeye mahsus heralde evliliğin ticari bi anlaşma gibi görülmesi:))
konu sahibine gelirsek:)
ben de 25 yaşındayım, daha uzuun bi süre de evlenmek gibi bi niyetim yok gençliği doya doya yaşamak lazım:)

Son düzenleyen: Moderatör:

çok saçma bir yorum olmuş.senin anlattıkların cinsel olarak çekmekle alakalı,aşkla ilgili değil.

Üstünkörü okuduğunuz belli,saçma demenizden.
Konudan çıkardığınız anlamın sadece cinsel çekimle alakalı olduğunu düşünüyorsanız anlatıklarımı tekrar okuyun derim!

Anlatıklarım tamamen farkınladık olup,( farkedilmek üzerine); kendinden aciz yıllarca fark edilmeyi bekleyen ve sonunda kendi ışığında sönüp karanlığa haps olan nice "mutsuz" insanlar var.

Kendi farkındalığımızın ışığını yakıp kendimizle birlikte çevremizide adyınlatıp, her şey daha net ve derinlemesine anlam kazanıp olumlu belirginleşse ve mutlu olsak fena mı olur ? Neden içimizde oluşturduğumuz karanlık hapishanenin hem tutsağı hemde gardiyanı olalım ki bir ömür.?

"Fark edilmek fark edenide fark etmektir", ( kendine bir şans yaratmaktır)ayrıca konu sahibinin öncelik muzdaripliği aşk değil, fark edilmemek,şansızlık,yalnızlık,kesmetsizlik ve özgüvensizlik gibi korkulu kaygılardır.

Erkeklerin kriterleri değişti; şimdi evlenecekleri kızın iş güç kariyer sahibi olmasını
Güzel bakımlı akıllı olmasını maddi durumunun iyi olmasını istiyolar..

Erkeklerin kriterleri değişti; şimdi evlenecekleri kızın iş güç kariyer sahibi olmasını
Güzel bakımlı akıllı olmasını maddi durumunun iyi olmasını istiyolar..

Kendileri Brad Pitt ler miymis peki? Oyle kadinlar Turk erkeklerini ne yapsin kurban olayim ? :)))

Kaba saba, kiymet bilmez, hicbir isin ucundan tutmaz, hanzo beyler kendileri hangi akla hizmet boyle bir istekte bulunuyorlar ?

canım benim sana tek diyeceğim eğer birşey olmuyorsa daha iyisi olacağından olmuyordur eminim ki Allah senin kısmetini de ayırmıştır bi kenara sadece zamanı vardır. sen sabret ve kötü düşünme sadece zamanın gelmesini bekle :)) güzel günler beklendiği için mi güzel bence beklemek de güzel :)) karamsarlığa düşme ve bekle ..

değerli hemcinslerim ve konu sahibesi
bizler allame-i cihan da olsak, afet-i devran da olsak gözü doymaz erkek milletinin...
hayatınızı adarsanız, sıkılır
ince düşünürsünüz, takılma der
kadınlık yaparsınız, gözü doymaz meşru yapmasa bile aklından geçirir
kesesine göre davranırsınız, salak mısın olursunuz
bunu, şunu, onu yaparsanız, sonuç ya bu ya şu ya o olur...
uzun lafın kısası sorun bizde değil, onların genetik kodlarında
hay kodlarına...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…