merhaba kızlar varmı benim gibi 25 yaşındayım hayatımda kimse yok benden küçükler evlendi benimse kısmetim bile yok 3 aydır bi işte çalışıyorum bi tane bile çıkmadı yanlızlıktan çok bunaldım bu böylemi gidicek acaba hep yanlızmı olucam birinden hoşlansam beğensem bi bakıyorumki ya arkadaşıma beğeniyor bakıyor yada başka bi kızı soğuyorum herşeyden şunu yapıyım bunu yapıyım diyorum hayattan zevk almak istiyorum sonra bakıyorum bir şey eksik ve bu eksiklik hayatımda koca bi boşluk hissettiriyo ya hani gayette düzgün bi kızım oynak değilim çok güzel olmasamda en azından eli yüzü düzgün biriyim yani orta derecede bi güzellik kilo problemimde yok belkide çirkinimdir bilmiyorum belkide çok çirkinimdir ben farkında değilimdirneden bu kadar şansısızm kimseden bi ışık yok bukadarda kısmetsizlik olmamamlı
ne saçmalıyosun be !eğer oynak olmamakla, eli yüzü düzgün olmakla, kilolu olmamakla oluyorsa bu işler, demek ki sen hem oynaksın hem çirkinsin hem de şişmansın.
biraz ayakların yere bassın, 25 yaşındasın, romantikliği bi kenara bırak.
ne saçmalıyosun be !
bende hiç anlamadım sadece içimi döktüm biraz rahatlamak istedim bu psikolojik bi durum sonuçta sanki burdan birilerini rahatsız etmek istemişim suç işlemişim gibi gereksiz tepkiler.. heralde kendilerini gösterme derdinler benim bunlarla uğraşıcak halim zaten yok 3 kuruşluk moralim vardı bide bunlaramı harcıcamarkadaş yalnızım demiş biraz içini dökmek istemiş ne var ki bunda...neden tepki aldı anlamadım ...
eğer oynak olmamakla, eli yüzü düzgün olmakla, kilolu olmamakla oluyorsa bu işler, demek ki sen hem oynaksın hem çirkinsin hem de şişmansın.
biraz ayakların yere bassın, 25 yaşındasın, romantikliği bi kenara bırak.
keşke ilk mseajındada bu kadar açıklayıcı ve kırıcı olmasaydın: )) şimdi 25 yaşındaki hemcinsim
şimdi senin bana özelden yazmış olduğun "gerizekalı yorumuma ihtiyacım yok..." tepkini zaten "ne saçmalıyorsun be" diye cevabından anlamıştım.
ben senin olaydaki bakış açının yanlışlığını dolaysız, süssüz canımsız cicimsiz söyledim. neticesinde sadece sorun kiloda, güzellikte, edeb de veyahut iyi niyette olsaydı emin ol bunu yazma ihtiyacı duyan hepimiz yalnız kalmazdık. durum sandığın gibi değil, yalnızca hayat daha karşına ortak payda da buluşmanızı sağlayacak bir ruh eşi çıkarmamış, senin takıldığın nokta hatalı. bu sıkıntının sebebini kendinde aramanın yanlışlığını gayet net şekilde anlattım ama sen anlayamadın...
her neyse, burada gerizekalı yorumun yazsan, büyük ihtimal uyarı falan alabilirdin, konunun dağılmaması !!!!!! için özelden yazman efdal.
şimdi daha dolaylı ve süslü oldu cevabım.
bu arada saygı kelimesi tuşlar aracılığı ile ne de güzel değerini yitiriyor.bu yazdığımı anladığını umuyorum.
iyi niyetli yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ben sadece dertleşmek istedim biraz insan yakından tanıdıklarınada pek anlatamaz böyle şeyleri o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?