kısmetsizlik :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
.........................................................................................................................

Son düzenleme:

eğer oynak olmamakla, eli yüzü düzgün olmakla, kilolu olmamakla oluyorsa bu işler, demek ki sen hem oynaksın hem çirkinsin hem de şişmansın.
biraz ayakların yere bassın, 25 yaşındasın, romantikliği bi kenara bırak.

ne saçmalıyosun be !

ne saçmalıyosun be !

sen başlık açmışsın, ben de yorum yaptım yazdığın meramına istinaden,
ne saçmalıyorsun be diye yazılan bu cevap neticesinde anladım neden yalnız olduğunu. başkalarından önce kendin...

Canım ben de senın gibiyim 25 yasındayım ama senın kadar şanslı olamayıp işsizim okadar üzülüyorum ki bunu anlatamam.. Ama biraz zamana bırak herşeyi.. Girişken ol,kendine çok özgüven sahibi olsan erkeklerde böyle kızlara pek yanaşamıyorlar mesela ben çok uyum saglarım,dialoglarım çok iyidir herkez ile hemen muhabbet kurabilirim ama işsizim ne tuhaf değil mi? he bir erkek arkadasım var ama çok gitmez ayrılıcam.

diyeceğim o ki biraz zamana bırak ama kendini asla ihmal etme biraz kaldır kafanı hayata bak,iş arkadasınlar kahve içmeye çay içmeye git onlar teklif etmıyorsa sen telif et. kendi ayakların üstünde duruyorsun ne kaadar güzel bişey bu, güzel düşün güzel olsun herşey zamanla inş.

Biri zaten duygusalken realist olup can yakmaya çalışmak ne kadar doğru acaba ?
Şaşkınım şuan.
Her yorumun bir sınırı olması gerektiğini düşünüyorum.
Neyse...

Bence sen bu düşünce yapısından kurtul , şansın ne zaman güleceği belli olmaz

: )) şimdi 25 yaşındaki hemcinsim
şimdi senin bana özelden yazmış olduğun "gerizekalı yorumuma ihtiyacım yok..." tepkini zaten "ne saçmalıyorsun be" diye cevabından anlamıştım.
ben senin olaydaki bakış açının yanlışlığını dolaysız, süssüz canımsız cicimsiz söyledim. neticesinde sadece sorun kiloda, güzellikte, edeb de veyahut iyi niyette olsaydı emin ol bunu yazma ihtiyacı duyan hepimiz yalnız kalmazdık. durum sandığın gibi değil, yalnızca hayat daha karşına ortak payda da buluşmanızı sağlayacak bir ruh eşi çıkarmamış, senin takıldığın nokta hatalı. bu sıkıntının sebebini kendinde aramanın yanlışlığını gayet net şekilde anlattım ama sen anlayamadın...

her neyse, burada gerizekalı yorumun yazsan, büyük ihtimal uyarı falan alabilirdin, konunun dağılmaması !!!!!! için özelden yazman efdal.
şimdi daha dolaylı ve süslü oldu cevabım.
bu arada saygı kelimesi tuşlar aracılığı ile ne de güzel değerini yitiriyor.bu yazdığımı anladığını umuyorum.

hayat filmlerdeki gibi degil ki
sen böyle dramatik sekilde yalnizim diye derin düsüncelere dalarken arka fondan Sting calmiyor
yorum yapan arkadasa kizmissin ama o hicte haksiz degil
25 yasindasin herseyi yapabilecek yastasin ve cok guzel bir yas
birseylerin sana gelmesini bekleme
onalr filmlerde olur
sen birseyler yap ve ictigin kahveden bile mutlu olmaya calis

arkadaş yalnızım demiş biraz içini dökmek istemiş ne var ki bunda...neden tepki aldı anlamadım ...

bir dönem birçok insan senin duygularına kapılır merak etme
sen kısmetsiz değilsin
şu anki durumun senin kısmetin
evleneceğin kişi de bir yerlerde kısmetine gireceği güne kadar dolaşacaktır
hayatına girince de kısmetin olacak merak etme

Kilolu cirkin kizlar var evlenen ama sende benim gibisin sanirim hayat standardimi hayata bakis acimi degistirecek birini istiyorum artik .

Canım bu işler böyle ısmarlamakla olmuyor, hem daha çok gençsin, 25 yaş ne ki, elbet çıkacaktır doğru düzgün birisi karşına, beklemekle olmuyor maalesef bu işler, hiç ummadığın bi anda, beklemediğin bi anda bi bakmışsın ki evlenivermişsin, bu söylediklerinin hiç biriyle alakası yok bu durumun, herkesin kısmeti vardır, her şey olur gider, başka dertlerin olmasın yeter ki.

Son düzenleme:
arkadaş yalnızım demiş biraz içini dökmek istemiş ne var ki bunda...neden tepki aldı anlamadım ...
bende hiç anlamadım sadece içimi döktüm biraz rahatlamak istedim bu psikolojik bi durum sonuçta sanki burdan birilerini rahatsız etmek istemişim suç işlemişim gibi gereksiz tepkiler.. heralde kendilerini gösterme derdinler benim bunlarla uğraşıcak halim zaten yok 3 kuruşluk moralim vardı bide bunlaramı harcıcam

iyi niyetli yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ben sadece dertleşmek istedim biraz insan yakından tanıdıklarınada pek anlatamaz böyle şeyleri o yüzden..

Kilolu çirkin kızlar var ise evlenen demek ki bu işler yürekle oluyor ki , siz de bu işe kilolu,çirkin gözüyle bakıyorsanız, siz de o yürek yoktur da ondan bekarsınız demektir .

Konu sahibine yorumuma gelecek olursak , kilolu olmamak evlenebilmek ya da kısmet için bir kıstas mı ? İlk önce buna cevap verin kendi içinizde .

Kısmetin, dil,din,ırk,göz rengi,ten rengi, boy uzunluğu,kilo çokluğu-azlığı ile bir ilgisi yoktur .
Bunu fark ettiğiniz ve ya anladığınız, beklemeyi kendinizi kasmayı da bıraktığınız da, zaman o zamansa, kısmetiniz hayatınıza girecektir.
Ha şunu da kabullenmeliyiz, belki de kısmetimiz yoktur bu hayatta. O da olabilir. Ama tabi umuyorum, isteyen herkesin kısmeti vardır. Ama bu işler kader işi, ne önüne geçilebiliyor ne arkasına ....

terbiyesizliğin alemi yok birbirimize destek olmak için buradayız

keşke ilk mseajındada bu kadar açıklayıcı ve kırıcı olmasaydın

iyi niyetli yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ben sadece dertleşmek istedim biraz insan yakından tanıdıklarınada pek anlatamaz böyle şeyleri o yüzden..

yapman gereken sadece insanlara fırsat vermek , erkeklerin söylediklerine gülmen bile işleri değiştirir sadece gülsen bile yeterli olabilir .

Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter diyorum 85 kg evli ve çocuklu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…