arkadaşımız ne güzel söylemiş, doğru da söylemiş bu hayatta kilolular evlenemez bence de, öyle, kiloluların böyle bir seremoniyi yaşamasına doğa ayağına toplum izin vermiyor, bence kiloluları krematoryuma göndermek lazım göz zevkimizi bozuyorlar, allah kiloluları alsın taaaaa kimsenin bilmediği bir adaya yanında üç şey olmadan atsın ,kimse alınmasın... :)))
şimdi arkadaşımız böyle demiş ama çirkin kadına kese kağıdı var peki şişman kadına ne yapacağız?
hayatın gerçekleri 50-60 kg arasında ise dışarıda tonla muhteşem kadın geziyor yalnızlıktan lezbiyen olmuş???
hadi onu geçtim dip boyası gelmiş mısır püskülü sarı saçları ile 50 kelime türkçe konuşan face twet ten hallice bir bayan adam akıllı hayatı özümsemiş hazmetmiş kilolu bir bayandan daha mı değerlidir?
tatlı arkadaşımız kilolu kilolu tercih edebilir diye bir denklem yapmışsa şöyle bir denklem kurabilir miyiz peki??
uzun = uzun
kısa = kısa
hünsa = hünsa
şişman = şişman
dişleri bozuk = dişleri bozuk
burnu büyük = burnu büyük
kıçı büyük = kıçı büyük
sorunu cevabını vereni karya kalbinin derinliğinden öpücük gönderecek : )
arkadaşımız ne güzel söylemiş, doğru da söylemiş bu hayatta kilolular evlenemez bence de, öyle, kiloluların böyle bir seremoniyi yaşamasına doğa ayağına toplum izin vermiyor, bence kiloluları krematoryuma göndermek lazım göz zevkimizi bozuyorlar, allah kiloluları alsın taaaaa kimsenin bilmediği bir adaya yanında üç şey olmadan atsın ,kimse alınmasın... :)))
şimdi arkadaşımız böyle demiş ama çirkin kadına kese kağıdı var peki şişman kadına ne yapacağız?
hayatın gerçekleri 50-60 kg arasında ise dışarıda tonla muhteşem kadın geziyor yalnızlıktan lezbiyen olmuş???
hadi onu geçtim dip boyası gelmiş mısır püskülü sarı saçları ile 50 kelime türkçe konuşan face twet ten hallice bir bayan adam akıllı hayatı özümsemiş hazmetmiş kilolu bir bayandan daha mı değerlidir?
tatlı arkadaşımız kilolu kilolu tercih edebilir diye bir denklem yapmışsa şöyle bir denklem kurabilir miyiz peki??
uzun = uzun
kısa = kısa
hünsa = hünsa
şişman = şişman
kıçı büyük = kıçı büyük
eğer oynak olmamakla, eli yüzü düzgün olmakla, kilolu olmamakla oluyorsa bu işler, demek ki sen hem oynaksın hem çirkinsin hem de şişmansın.
biraz ayakların yere bassın, 25 yaşındasın, romantikliği bi kenara bırak.
Ya genelleme yapamayız bu konu öyle bir konu.
Kimisi zayıf kimisi kilolu sever.
llk görüşte için görülmüyor sonuç olarak.
Bir söz var insanlar kıyafetleriyle karşılanır sözleriyle uğurlanır diye sanırım böyle bişeydi. Doğru da bence.
Burda arkadaşımız yanlış yorumlanmış.
O içinde bulunduğu psikolojik durumu aktarmak istemiş. İnsan kendine yöneltir ya ben şöyle değilim böyle değilim neden biri yok.
Yoksa kimseye laf atmamış.
Bazıları maşallah elinde sopa bekliyor.
Bence çok yersiz ve saçma bir yorum yapmışsınız.Arkadaş bizden bir öneri,yorum bekliyor ve belli ki bir destek istiyor.Bu saldırganca tutumu hakedecek kötü bir taraf göremedim yazısında.O belli ki toplumdaki genel değer yargılarını düşünerek" böyle,böyle,böyle" olmadığım halde tarzında yazmış.Toplumda bize dayatılan"kiloluysan olmaz,oynaksan olmaz,uzunsan olmaz,kısaysa olmaz,sakallıysan olmaz,bıyıklıysan olmaz" yargılarından ötürü bu bizim de bilincimizde ister istemez yer ediniyor zamanla...oyüzden bence biraz daha içgörülü olabilirsiniz.
Eminim kendisi de toplumdaki bu şekilcilikten nefret eder sorsanız,ben de nefret ediyorum,bla bla bilmem nesi olan insanların hiç yaşamaya hakkı yok zaten onları çöpe atalım,onlar gitsin gezegen daha rahat olsun,bla blası olmayanın sevilmeye bile hakkı yok o kimki,bla bla olmuyorsa kimse onu istemez kimse sevmez...Tüm bu değer yargılarının ben tam .....Nefret ediyoruz ,buyüzden de istenmediğimizi düşündüğümüzde elimizde olmadan öyle miyiz diye düşünüyoruz.
eğer oynak olmamakla, eli yüzü düzgün olmakla, kilolu olmamakla oluyorsa bu işler, demek ki sen hem oynaksın hem çirkinsin hem de şişmansın.
biraz ayakların yere bassın, 25 yaşındasın, romantikliği bi kenara bırak.
Birilerini kırmak neden böyle haz veriyor ?
Kızı konu açtığına resmen pişman ettin ya.
Birilerini kırmak neden böyle haz veriyor ?
Kızı konu açtığına resmen pişman ettin ya.
bu mesajı üzerime alınayım mı :)
tastik ettirmek istedim çünkü ona göre yanıtlayacağım.
uzun = uzun
kısa = kısa
hünsa = hünsa
şişman = şişman
kıçı büyük = kıçı büyük
iyide çoğu erkek bakıyor kim ne derse desinn ..yani kimse kilolu birini çekici bulmaz ..
ama kendide kiloluysa olabilir tabi ..
hayatın gerçekleri var sonuçta kimse kimseyi kandırmasın ..
alınganlık yapmanın ailemi yok zaten öyle birşey demek istemedi arkadaş ..
Pardon, sizinle konuştuğumu sanmıyorum ?
Evet alınabilirsin. Çünkü çok sert çıkışlar yapan birtek sen varsın.
bir sürü yazdığı şeyden cımbızla o noktayı bulup çekmişsiniz ..
bende yorum yaptım .. konu konudan çıktı şişman-zayıf olayına döndü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?