Kısmetsular 🧚‍♀️

Ben simgeyi yazan erkeklerden razıyım ya aşırı sevindim. Potada görmek başımı göklere çıkardı. Zaten birkaç haftaya Elife saldırdığı için diskalifiye olacakmış ama gider ayak potada görmekte hoştu yani.

Elifin giydigi o mavi tulum çok güzeldi mesela o tarzda giyinse fena olmaz. Hem yaşına daha uygun hemde daha çok yakışıyor.
Erkek güzeli onur elendi valla..simge elenir mi diye o kadar mutlu olmustum ki oysaki..
Yarışmada güzel giyinen 1 Allah'ın kulu yok. Açtıkca açıyolar bir yerlerini. Ben dekolte severim ama bu kadarda değil ya. Bu yarışmanın kaderi sanırım bu ne ilk sezonda ne ikinci sezonda tarzı olan bir Allah'ın kulu gelmedi şuraya.

Onur iyiydi,efendi çocuktu ama çok pasifti ve içten pazarlıklıydı. Evde kalıcam diye bir ton plan,proje,takımımız diye gezmeler. Eee noldu bak hepi topu 2 hafta kalabildin :D

Tuvalette altı tamamen çıplak tuvaletini yaparken story paylasti kustum yani görünce.
Iyy
Zeyd'i seviyodum ama şu açıdan evdekilere güzel madilik yapıyordu. Yoksa ne tip olarak ne de karakter olarak asla sevmedim. Kesinlikle sevgili olunacak biri değil. Hatta hal ve hareketleri böyle hafiften sapkınca geliyodu. Tiksiniyodum yaa. İyi ki Elifle çok ileri gitmediler.

Yarışmada güzel giyinen 1 Allah'ın kulu yok. Açtıkca açıyolar bir yerlerini. Ben dekolte severim ama bu kadarda değil ya. Bu yarışmanın kaderi sanırım bu ne ilk sezonda ne ikinci sezonda tarzı olan bir Allah'ın kulu gelmedi şuraya.

Onur iyiydi,efendi çocuktu ama çok pasifti ve içten pazarlıklıydı. Evde kalıcam diye bir ton plan,proje,takımımız diye gezmeler. Eee noldu bak hepi topu 2 hafta kalabildin :KK70:
Ben kendi hayatımda da dekolte giyinmeyi severim ama bir adabı vardır yani bir yerini actiysan diğerlerini kapatırsın. Aynı anda bütün yerleri acmazsın hiç şık durmuyor. Nereyi neyle kapatacaklarini şaşırıyorlar sonra. Ben sadece bunun bir tek Elife söylenmesine karşıyım. Roti, Cansel, Seyda.. çıplak geliyorlar resmen ama sadece Elifinki batıyor.
Ayy evet ya Onurun geçen hafta elifi yazıp sedatta gider diye strateji yapması ve sonra gidip bunu açıklaması..salak madem strateji yaptın niye açıklıyorsun dksksks

Iyy
Zeyd'i seviyodum ama şu açıdan evdekilere güzel madilik yapıyordu. Yoksa ne tip olarak ne de karakter olarak asla sevmedim. Kesinlikle sevgili olunacak biri değil. Hatta hal ve hareketleri böyle hafiften sapkınca geliyodu. Tiksiniyodum yaa. İyi ki Elifle çok ileri gitmediler.
Zeydin Elifi koruması hoşuma gitmisti ama hiçbir zaman Elifle shiplemedim. Çünkü zeyd kapıma güllerden yol döşese yinede çıkmam yani öyle bir adamla.

Ayy bu haftasonu günde iki bölüm yayinlayacaklarmis. Yine içim dışım kısmetse olur olacak..

Ben kendi hayatımda da dekolte giyinmeyi severim ama bir adabı vardır yani bir yerini actiysan diğerlerini kapatırsın. Aynı anda bütün yerleri acmazsın hiç şık durmuyor. Nereyi neyle kapatacaklarini şaşırıyorlar sonra. Ben sadece bunun bir tek Elife söylenmesine karşıyım. Roti, Cansel, Seyda.. çıplak geliyorlar resmen ama sadece Elifinki batıyor.
Ayy evet ya Onurun geçen hafta elifi yazıp sedatta gider diye strateji yapması ve sonra gidip bunu açıklaması..salak madem strateji yaptın niye açıklıyorsun dksksks
Sadece Elif açık giyniyomuş gibi konuşulmasına bende anlam veremiyorum. Hele kızlar hangi yüzle konuşuyor ya hepsi aynı haltın laciverti :D evde açık giyinmeyen kız yok ki :D

Haketmişti ama😂 özellikle simge ve cansel çok kötü giyiniyorlar ya. Ki simge zaten giyinmiyor tshirtle kot shortu bulup geçiriyor üstüne.
Turuncular yeşiller canlı tonlar görmek istiyorum ya. Ya da nude takımlar falan bejler. Takım bir şeyler giymiyorlar hiç. Elif bir kere yanlışlıkla mavi triko takım giymisti

Turuncular yeşiller canlı tonlar görmek istiyorum ya. Ya da nude takımlar falan bejler. Takım bir şeyler giymiyorlar hiç. Elif bir kere yanlışlıkla mavi triko takım giymisti
O var yaa fena yakışmıştı hatta aradım ben o takımı da bulamadım:D iç açıcı renkler bende görmek istiyorum, özellikle yarenin sürekli siyahlara bürünmesi.. içim daralıyor onu görünce.

Back
X