- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi Hemsirecik
- #1.081
Noldu kııızpeki zeyd'in son bombası![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu kııızpeki zeyd'in son bombası![]()
Tuvalette altı tamamen çıplak tuvaletini yaparken story paylasti kustum yani görünce.Noldu kııız
Yarışmada güzel giyinen 1 Allah'ın kulu yok. Açtıkca açıyolar bir yerlerini. Ben dekolte severim ama bu kadarda değil ya. Bu yarışmanın kaderi sanırım bu ne ilk sezonda ne ikinci sezonda tarzı olan bir Allah'ın kulu gelmedi şuraya.Elifin giydigi o mavi tulum çok güzeldi mesela o tarzda giyinse fena olmaz. Hem yaşına daha uygun hemde daha çok yakışıyor.
Erkek güzeli onur elendi valla..simge elenir mi diye o kadar mutlu olmustum ki oysaki..
IyyTuvalette altı tamamen çıplak tuvaletini yaparken story paylasti kustum yani görünce.
Ben kendi hayatımda da dekolte giyinmeyi severim ama bir adabı vardır yani bir yerini actiysan diğerlerini kapatırsın. Aynı anda bütün yerleri acmazsın hiç şık durmuyor. Nereyi neyle kapatacaklarini şaşırıyorlar sonra. Ben sadece bunun bir tek Elife söylenmesine karşıyım. Roti, Cansel, Seyda.. çıplak geliyorlar resmen ama sadece Elifinki batıyor.Yarışmada güzel giyinen 1 Allah'ın kulu yok. Açtıkca açıyolar bir yerlerini. Ben dekolte severim ama bu kadarda değil ya. Bu yarışmanın kaderi sanırım bu ne ilk sezonda ne ikinci sezonda tarzı olan bir Allah'ın kulu gelmedi şuraya.
Onur iyiydi,efendi çocuktu ama çok pasifti ve içten pazarlıklıydı. Evde kalıcam diye bir ton plan,proje,takımımız diye gezmeler. Eee noldu bak hepi topu 2 hafta kalabildin![]()
Zeydin Elifi koruması hoşuma gitmisti ama hiçbir zaman Elifle shiplemedim. Çünkü zeyd kapıma güllerden yol döşese yinede çıkmam yani öyle bir adamla.Iyy
Zeyd'i seviyodum ama şu açıdan evdekilere güzel madilik yapıyordu. Yoksa ne tip olarak ne de karakter olarak asla sevmedim. Kesinlikle sevgili olunacak biri değil. Hatta hal ve hareketleri böyle hafiften sapkınca geliyodu. Tiksiniyodum yaa. İyi ki Elifle çok ileri gitmediler.
Sadece Elif açık giyniyomuş gibi konuşulmasına bende anlam veremiyorum. Hele kızlar hangi yüzle konuşuyor ya hepsi aynı haltın lacivertiBen kendi hayatımda da dekolte giyinmeyi severim ama bir adabı vardır yani bir yerini actiysan diğerlerini kapatırsın. Aynı anda bütün yerleri acmazsın hiç şık durmuyor. Nereyi neyle kapatacaklarini şaşırıyorlar sonra. Ben sadece bunun bir tek Elife söylenmesine karşıyım. Roti, Cansel, Seyda.. çıplak geliyorlar resmen ama sadece Elifinki batıyor.
Ayy evet ya Onurun geçen hafta elifi yazıp sedatta gider diye strateji yapması ve sonra gidip bunu açıklaması..salak madem strateji yaptın niye açıklıyorsun dksksks
Kız yayınlasınlarda güncele gelelim ya. Tüm olaylara hakimim şu anda.Ayy bu haftasonu günde iki bölüm yayinlayacaklarmis. Yine içim dışım kısmetse olur olacak..
Millet 6272737. Kez elenip tekrar girip çıkmış programa biz yüz yıl geriden geliyoruz. Ramazanda da 2 bölüm yayinlayacaklarmis sanırım.Kız yayınlasınlarda güncele gelelim ya. Tüm olaylara hakimim şu anda.
İyi olmuş pazarları bir yoksunluk kaplıyordu içimiAyy bu haftasonu günde iki bölüm yayinlayacaklarmis. Yine içim dışım kısmetse olur olacak..
Müptelası olduk kendimden hiç beklemezdimİyi olmuş pazarları bir yoksunluk kaplıyordu içimi![]()
Herkesin bir Guilty Pleasure' ı vardır , benim de bu napayımMüptelası olduk kendimden hiç beklemezdim![]()
Yayinlanmadigi zamanlar 1.2. bölümleri yeniden izlemiştim benMüptelası olduk kendimden hiç beklemezdim![]()
Ben bir iki kere de sedata olan nefretimi diri tutmak için 43. Bölümü izlemiştim dksldkskmYayinlanmadigi zamanlar 1.2. bölümleri yeniden izlemiştim beneve girişler bakışlar nasıldı falan yeter ki izliyim onu
Ah kopil Sedat. Az küfür etmedik. Bu arada gerçekten evde iyi giyinen yok ya. Açıklığı iyi giyinmek falan mı sanıyorlarBen bir iki kere de sedata olan nefretimi diri tutmak için 43. Bölümü izlemiştim dksldkskm
Haketmişti amaAh kopil Sedat. Az küfür etmedik. Bu arada gerçekten evde iyi giyinen yok ya. Açıklığı iyi giyinmek falan mı sanıyorlar![]()
Turuncular yeşiller canlı tonlar görmek istiyorum ya. Ya da nude takımlar falan bejler. Takım bir şeyler giymiyorlar hiç. Elif bir kere yanlışlıkla mavi triko takım giymistiHaketmişti amaözellikle simge ve cansel çok kötü giyiniyorlar ya. Ki simge zaten giyinmiyor tshirtle kot shortu bulup geçiriyor üstüne.
O var yaa fena yakışmıştı hatta aradım ben o takımı da bulamadımTuruncular yeşiller canlı tonlar görmek istiyorum ya. Ya da nude takımlar falan bejler. Takım bir şeyler giymiyorlar hiç. Elif bir kere yanlışlıkla mavi triko takım giymisti