Kısmetsular 🧚‍♀️

Kız bende mi bi salaklık var bi türlü kafam almıyor :KK70: Bu hafta Şeyda ve Ozan favori seçildi,sonra bu ikisi arasından haftanın 1.si seçildi. Geçen haftada Sedat ve Tuğçe favoriydi yine bu ikisi arasından birinci seçildi. Tuğçe 1.oldu ve evini korudu. Haftanın 1.leri favoriler arasından mı seçiliyo?
Evet bu şekilde biliyorum canım 🥰 ama bazı şeyleri gecmis senede olan kısmetse olura göre çok farklı o yüzden normal karıştırman. Onların düzeni daha iyiydi.

Ramazanda da 2 bölüm yayinlanacak diyorlar. Bende sevindim, 80 bölüm ileriden gidiyorlar çünkü yetişmemiz lazım çok geride kaldık.
80 bölüm mu çok şaşırdım ben daha az tahmin ediyordum. Geçen gün bugun 8 Mart dünya kadinlar günü falan diyince demek 10 gün falan önceden diye düşündüm. Günlük 2 bölüm cekiyolar 20 bölüm ilerisi falan sandım. Ama hesaplayıp o şekilde de demiş olabilirler bugün 8 Mart diye.

Bugün yaren seyda simge ve aysenur dortlusunun kendi kendilerini patlatmasi beni zevkten dört köşe yaptı. Bide hepsini seydanin başına yikmaya calismalari yok mu öldüm mutluluktan çok verim aldım bu bölümden:KK70: elifin ahını aldılar karmayı yaşadılar. Yesinler birbirlerini mutluluk sırası Elifte.

Dün sabahki bölümü izlemiştim sadece. Dün akşamki ve bugün yayinlanan 2 bölümle beraber bir gün içinde 3 bölüm kısmetse olur izleyerek tarihe geçtim, gözlerimi ve akıl sağlığımı hissetmiyorum...beyin hücrelerim öldü..

Ya gerçekten o çocuk nasıl Simge'ye baktı ya? Tip olarak falan demiyorum Simge'nin hareketleri,davranışları falan çok çirkin ya,nasıl yani?
Zaten bölümde ciyak ciyak bağırınca luca bağırma falan dedi simgeye soğudu. Bide simgenin tanıma yolunda el ele bile tutuşmam demesi ama çocuğun bacağını oksamasi:D

Zaten bölümde ciyak ciyak bağırınca luca bağırma falan dedi simgeye soğudu. Bide simgenin tanıma yolunda el ele bile tutuşmam demesi ama çocuğun bacağını oksamasi:KK70:
Simge ilişkisi varken böyle hanım hanımcık ihihihihi tarzı hallere giriyor iyi görünmek için ama fazla sürmüyor :KK51:

Simge ilişkisi varken böyle hanım hanımcık ihihihihi tarzı hallere giriyor iyi görünmek için ama fazla sürmüyor :KK51:
10 saniye önce gülerken aniden sinir krizi falan geçiriyor hiç normal değil. Bide kızım gösterdi daha yeni canlı yayın açmış tiktokta, sedata sövüyormuş. Ya yarismadan çekip gitmedin mi bi sal artık. Çirkeflikte boyut açtı.

Ayşenur-Batuhan-Luca sahnelerinde aşırı güldüm. Ama Luca Ayşenur'a hiç uygun değil zaten Buse'yle olacak falan deniliyordu.

Şeydanur'un yalnız kalmasına mutlu olsam da Yaren ve Ayşenur'un kendilerini sıyırması haksızlık. Simge'nin yokluğu bir gram hissedilmedi kimse adını bile anmadı :KK53:

Bakalım Şeyda daha kimlere saracak... Merakla bekliyorum

Back
X