Canım söylemediğimi nerden çıkardın ?Benim anlamadığım bu işi nişanlısıyla yaptıysa ona niye söylemiyor böyle bi durum var diye? Şu an nikah kıyamıyorlarsa da konuşur başka bi çare düşünürler. Anladığım kadarıyla herkesten gizli düşürmek istiyor. Böylelerinin sonra yıllarca çocuğu olmuyor ah keşke o zaman katletmeseydim diye dövünüyorlar.
Ayrıca böyleleri derken ne demek istedin ??Canım söylemediğimi nerden çıkardın ?
Birincisi konuyu baştan okursanız korunduğumu yazdım ikincisi nişanlımın haberi var birbirimize uzağız yanıma gelemediği için elimizden birşey gelmiyorAynen canım. Acaba yaşımı çok küçük ki korunmamış.
Tabi ki de istemem ikimizde çok istiyoruz ama şuan bunu beklemiyorduk ve doğurursam bu bebek için daha büyük kötülük olacak hergün ağlıyorum üzülüyorum bunu istediğim için ama elimden birşey gelmiyor . peki dr dan böyle bişey istesem aldırmammı gerekir sizce yoksa başka bir müdahalede bulunur mu düşük içinValla insan olanın başına her şey gelir kimse bebeğini aldırmak istemez imkanlar uygun olsaydi keşke ama evde düşük yapmak kolay bir şey değil canim. Benim 1 hafta önce düşüğüm evde oldu 6-7 haftalikti ama avuç içi kadardı düşen parça günlerce sancı çektim öncesi ve sonrası seninki daha büyükse daha sıkıntılı olacaktır ayrıca o kadar çok kanaman oluyor ki evdekilerden gizlemen zor tabi bir de içerde parça kalırsa daha çok sancın oluyormus benim parça yoktu ama 3. Gün sanki yeniden düşük yapıyormuş gibi sancıyla gittim doktora doktor baktı parça yok normal dedi böyle sancılar sonuçta rahimden bir parça koptu hala yara var dedi
Teşekkür ederim pazartesi gideceğim doktoraAğrılarınızın sebebi yerleşme ağrısı olabilir kiste bağlamamak lazım. Bence bir kan testi verin her şey daha net belli olur. Hakkınızda hayırlısı olsun
Devlette almazlar eğer bebekte bi sıkıntı yoksa 10 haftayı geçtiysede hiç bi doktor almaz. İnşallah gebe değilsindirTabi ki de istemem ikimizde çok istiyoruz ama şuan bunu beklemiyorduk ve doğurursam bu bebek için daha büyük kötülük olacak hergün ağlıyorum üzülüyorum bunu istediğim için ama elimden birşey gelmiyor . peki dr dan böyle bişey istesem aldırmammı gerekir sizce yoksa başka bir müdahalede bulunur mu düşük için
Eğer küçükse iğneyle falanda düşürüyorlar ama siz iki aydır regl olmadiginizi söylüyorsunuz ama iğneyle düşürmekte kolay değil düşük düşüktür kurtajdan sizin haberiniz olmuyor hiç olmazsa ama bir arkadaşta yazmış bebek buyuduyse doktorlar almayacaktır bence bunun başka bir yolu bulunur siz üzüntüden dusunemiyorsunuz annenizle ya da bir yakininizla paylaşın bu durumu sandığınızdan çok daha fazla kişinin başına geliyor böyle şeyler hem de eğitim köy şehır vs farketmiyor geliyor insanların başına ailenizden biri size daha iyi akıl verecektir nisanlinizda ailesinden çok yakın sır çıkmayacak biriyle paylaşsın eminim çok daha iyi bir çözüm bulunacaktır biraz sakinleşip dediklerimi düşünün. Olmasa iyiydi ama olmuş artık bunu en az hasarla geçirmeye bakmalisinizve bu tek başına ağlayarak çözülecek bir konu degilTabi ki de istemem ikimizde çok istiyoruz ama şuan bunu beklemiyorduk ve doğurursam bu bebek için daha büyük kötülük olacak hergün ağlıyorum üzülüyorum bunu istediğim için ama elimden birşey gelmiyor . peki dr dan böyle bişey istesem aldırmammı gerekir sizce yoksa başka bir müdahalede bulunur mu düşük için
Doktora gittim kist çıktı hanımefendi sizde halden anlamaz ve çok bilmiş yargılarınızı doğru yerde kullanırsınız umarım sizin gibilere dışardan konuşmak kolay çünkü iyi günlerBenim anlamadığım bu işi nişanlısıyla yaptıysa ona niye söylemiyor böyle bi durum var diye? Şu an nikah kıyamıyorlarsa da konuşur başka bi çare düşünürler. Anladığım kadarıyla herkesten gizli düşürmek istiyor. Böylelerinin sonra yıllarca çocuğu olmuyor ah keşke o zaman katletmeseydim diye dövünüyorlar.
Doktora gittim kist çıktı hanımefendi sizde halden anlamaz ve çok bilmiş yargılarınızı doğru yerde kullanırsınız umarım sizin gibilere dışardan konuşmak kolay çünkü iyi günler
[/QUOTsevindim kist çıktığına yoksa aldirsanizda kalsada iki sekildede sizi uzecekti rahatlamissinizdir
Gebelik yok kist doktora gittimEn kısa zamanda doktora gidin eğer gebelik varsa sağlıklı mı değil mi öğrenmeniz önemli yani
Kist var ama gebelik testin pozitif mi çıktı ?Gebelik yok kist doktora gittim
Evet bazı kistler testin pozitif çıkmasını sağlıyor zatenKist var ama gebelik testin pozitif mi çıktı ?
İlk defa duydum geçmiş olsunEvet bazı kistler testin pozitif çıkmasını sağlıyor zaten
Teşekkür ediyorumİlk defa duydum geçmiş olsun
Kan testinde hcg yüksek çıkıyor ultrasona girdim öyle anlaşıldıO kadar koyu teste hamile olmamana çok şaşırdım. Kan testi yaptı mı doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?