Kasık ve bacak ağrısı tek tarafta oluyorsa dış gebelik ihtimali ola bilir ama iki tarafliysa onu bilemiycem canım ihmal etme doktora git geçmiş olsunPeki hamilelik varsa bu kadar ağrı neden oluyor anlamadım hem kasıklarım hem bacaklarım ve belimde ağrı var hemde sürekli
Kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var günlerdir ve daha yeni olmaya başladı bu adet gecikmesi dışında hiçbir belirti de yok kilo almanın aksine 3 kilo verdim bir aydaİşte iki ihtimal olduğu için bi tahminde bulunamaz kimse maalesef :/ Peki belirti yaşadın mı hiç kasık batması falan?
Gitmedim çünkü hamileliğe ihtimal vermedimAnında test pozitif çıktıysa hamilesiniz ilk ay adet görmeyip hastaneye niye gitmediniz o kadar ilaç kullandınız umarım ben yanılırım
Yaaa nasıl öğrendin erken belirtin var mıydıSivilce çıkması hamile olunmayacağı anlamına gelmez ki. Ben sivilce dahil tüm adet belirtilerini yaşadım ama adet olmadım hamileydim
Hiç belirtim olmadı adet olacam diye bekliyordum ama olmadım. Belirtilere takılmamak lazım tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylar hamile olmadım.Yaaa nasıl öğrendin erken belirtin var mıydı
Ovulasyon testi yaptım ondan tekrar pozitif görünce şüphelendim gebelik testi yaptımYaaa nasıl öğrendin erken belirtin var mıydı
acil olarak dr gitsen ii olurOvulasyon testi yaptım ondan tekrar pozitif görünce şüphelendim gebelik testi yaptım
Sivilce hamilelikte de olur.Benim de bata 5 gün kaldı gün sivilce çıktı alımda bu ay da tutmadı
Sebep ?acil olarak dr gitsen ii olur
Sebep ?
Sivilce hamilelikte de olur.
Konu sahibi test fotolarınızı buraya yükleme imkanınız var mı?
Valla canım hemen pozitif olduysa büyük ihtimal hamilelik var .. benimde sürekli adet olacakmışım gibi sancılarım kasık ağrım vardı . Hatta hamile kalmadan 1 ay önce kist çıkmıştı bende . O yüzden hamilelik değil de kist olduğu için kasık ağrılarım oluyo zannetmiştim. Test yaptım pozitifti . Doktora gittim 6 haftalık hamileymişimKasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var günlerdir ve daha yeni olmaya başladı bu adet gecikmesi dışında hiçbir belirti de yok kilo almanın aksine 3 kilo verdim bir ayda
Tabii ki var. Cinayet evde de işlenebilir bal gibiBiliyorum çok kötü bu söylediğim ama evde düşürebilme gibi şansım var mı şuan aldıramam ailemin yanındayım çıkamıyoruz zaten evden kolay kolay nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum
Bi şey yaptıysanız sonucuna da katlanın günahsız bir masumun hakkına girmeyin.Doğru bişey olmadığını bende biliyorum buraya da yargılanmak için değil çaresiz kaldığım için derdimi paylaşmaya geldim iyi günler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?