Kist mi ? Gebelik mi ?

Bence düşürmek gibi şeyleri at kafandan. Bir an önce nişanlınla konuş. Zaten 2 aydır adet olmuyorum diyorsun. Bebeğin oldukça büyümüştür.

Biliyorum çok kötü bu söylediğim ama evde düşürebilme gibi şansım var mı şuan aldıramam ailemin yanındayım çıkamıyoruz zaten evden kolay kolay nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum
Hamilelikte de regl sancısı gibi ağrılar oluyor bende evlenmeden nişanlıyken hamile kalmıştım ve aldırdım düğünüme 6 ay vardı sonra çok pişman oldum 1,5 yıl uğraştım gibi birşey Allah ceza verdi resmen bence aldırmayabiliyorsan aldırma çok zor evet ama evleniceksin zaten

Bi şey yaptıysanız sonucuna da katlanın günahsız bir masumun hakkına girmeyin.
Böyle bir durumda çocuğu nasıl doğurabilirim sizce bu daha mı mantıklı bende isterdim nikahı basıp çocuğu doğurmayı zaten ama bakamayac

Nikah kıyamıyoruz şuan nişanlım kıbrısta ben gidemiyorum o da gelemiyor ben ondan önce geldim buraya o kaldı

2 aydır adet olmuyorum. Evde test yaptım pozitif çıktı ama iki aydır sürekli adet sancısı gibi sancım var . Yumurtalıkta oluşan kistlerde testlerde pozitif sonuç verebiliyormuş. Acaba kist olabilir mi ?
Kist hcg hormonunu yukseltir idrar tahlilinde pozitifi gostermez hamilesiniz bence

Doktorum bana bu sekilde demisti ama ya da ben mi yanlis hatrliyorum

Doktorum bana bu sekilde demisti ama ya da ben mi yanlis hatrliyorum
Ya ben bi kaç siteye baktım hatta bu sitede de bu konu açılmış okudum bazı kadınların başına gelmiş çizgiler belirgin olmasına rağmen dr gittiklerine kist çıkmış

Ya ben bi kaç siteye baktım hatta bu sitede de bu konu açılmış okudum bazı kadınların başına gelmiş çizgiler belirgin olmasına rağmen dr gittiklerine kist çıkmış
Evet asagida yazmstm acaba ben mi yanlis hatirliyorum diye cunku kistler hcg den de anlasilabilir yinede de ne dogrusu kan vermeniz burda ne desek kesin olmaz sonucta adet olmuyosunuz

2 aydır adet olmuyorum. Evde test yaptım pozitif çıktı ama iki aydır sürekli adet sancısı gibi sancım var . Yumurtalıkta oluşan kistlerde testlerde pozitif sonuç verebiliyormuş. Acaba kist olabilir mi ?
Benim de benzer 1 ay adet sancısı gibi agrılarm vardı test yaptm pozitif cıktı kanda da aynı hamilelik olabilir . Bence bi dr görün

Böyle bir durumda çocuğu nasıl doğurabilirim sizce bu daha mı mantıklı bende isterdim nikahı basıp çocuğu doğurmayı zaten ama
Allah yardımcın olsun. Ama nikahsızda doğurabilirsin. Muhtemelen aldırma haftasını da geçmişsindir. Zaten nişanlınmış inşallah aldırmak zorunda kalmazsın. Burda bu durumda olupta aldırıp senelerce bebeği olmayan pişman insanlar var. İnşallah pişman olmazsın canım

Yani iki aydır adet olmuyorsa aldırma zamanı geçmiş olabilir aynen. Bu da bebeğin kalp atışı vardır demek. Bu da düpedüz cinayet demek zaten.

Benim anlamadığım bu işi nişanlısıyla yaptıysa ona niye söylemiyor böyle bi durum var diye? Şu an nikah kıyamıyorlarsa da konuşur başka bi çare düşünürler. Anladığım kadarıyla herkesten gizli düşürmek istiyor. Böylelerinin sonra yıllarca çocuğu olmuyor ah keşke o zaman katletmeseydim diye dövünüyorlar.

Aynen canım. Acaba yaşımı çok küçük ki korunmamış.

Bu işi halletmenin yaşla alakası yok ya. Bunu becerebiliyosa yaşa falan bakılmaz. Ufal da cebime gir derim. Onu biliyor korunmayı mı bilmeyecek?
İnşallah hamile değildir. Hamileysede rabbim hayırlısını versin bu saatten sonra doğurması gerek. Yapacağı evde bi müdahale kendi canınada sebep olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…