Kist tedavisi

Talya AA

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
331
46
13
Meraba hanimlar bilenle yada yasayanlar yaza bilir mi sag tarafta kist olustu dun ogrendim ilac yazildi gecer mi acaba ilacla

Yumurtalık kisti mi kaç cm ? Tamamen Geçebiliyor ilaçla çok büyük değilse ve basit kistse

Meraba hanimlar bilenle yada yasayanlar yaza bilir mi sag tarafta kist olustu dun ogrendim ilac yazildi gecer mi acaba ilacla
Bende de sağ tarafımda oluşmuş bu ay yeni oluşan bir şeymiş doğum kontrol hapı verdi ginera çözeriz endişelenme dedi sizin kistiniz ne durumda geçti mi strese bağlı oluşmuştur dedi bana çünkü bir ay önce yoktu

Bende de sağ tarafımda oluşmuş bu ay yeni oluşan bir şeymiş doğum kontrol hapı verdi ginera çözeriz endişelenme dedi sizin kistiniz ne durumda geçti mi strese bağlı oluşmuştur dedi bana çünkü bir ay önce
Evet kontrole gittiğimde geçmişti regle beraber ama çok kötü ağrısı sancısı oldu

Arkadaşlar bende 6 cm basit kist var iki ay önce ara kanama sonrası öğrendim, doktor bana ilaç vermedi. Regli ile atılacak dedi. Fakat şöyle bir sorun var ki ben kistden beri iki defa günümde adet olmama rağmen adetim hiç sökülmedi. Bu şartlar altında kist nasıl atılacak ki?

Back
X