D dante11 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ocak 2017 8 2 1 34 18 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dante11 #21 _Nun_ .!.: Bi sorun bakalım. Kışta sizden nefret ediyodur belki Genişletmek için tıkla... geçen bana karşı bi ''soğuksun'' dedim yok canım sadece hayatımı düzene sokmak için insanlarla mesafeliyim artık dedi.
_Nun_ .!.: Bi sorun bakalım. Kışta sizden nefret ediyodur belki Genişletmek için tıkla... geçen bana karşı bi ''soğuksun'' dedim yok canım sadece hayatımı düzene sokmak için insanlarla mesafeliyim artık dedi.
nameaver Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2016 11.339 48.952 598 18 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dante11 #22 Yine kimin modemini mundar ettin
NeverOne Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2013 16.262 32.582 598 35 18 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dante11 #23 Evde oturup dışarıyı izlerken tabi her mevsimin güzelliği var. Bir de sabahın köründe buzda çamurda soğukta işe gidenlere sorun.
Evde oturup dışarıyı izlerken tabi her mevsimin güzelliği var. Bir de sabahın köründe buzda çamurda soğukta işe gidenlere sorun.
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.120 598 18 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dante11 #24 dante11 .!.: geçen bana karşı bi ''soğuksun'' dedim yok canım sadece hayatımı düzene sokmak için insanlarla mesafeliyim artık dedi. Genişletmek için tıkla... Eh madem öyle. Çekeceksiniz bikaç ay birbirinizi napalım.
dante11 .!.: geçen bana karşı bi ''soğuksun'' dedim yok canım sadece hayatımı düzene sokmak için insanlarla mesafeliyim artık dedi. Genişletmek için tıkla... Eh madem öyle. Çekeceksiniz bikaç ay birbirinizi napalım.
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.120 598 18 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dante11 #25 nameaver .!.: Yine kimin modemini mundar ettin Genişletmek için tıkla... Konu Sahibi kk nın tescillilerinde mi? Bilmiyordum..
nameaver .!.: Yine kimin modemini mundar ettin Genişletmek için tıkla... Konu Sahibi kk nın tescillilerinde mi? Bilmiyordum..
D dante11 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ocak 2017 8 2 1 34 18 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dante11 #26 NeverOne .!.: Evde oturup dışarıyı izlerken tabi her mevsimin güzelliği var. Bir de sabahın köründe buzda çamurda soğukta işe gidenlere sorun. Genişletmek için tıkla... orası öyle saat 6 da işe başlayanlar bazen saat sabah 8-9 da belediyenin çöp toplama arabalarını görüyorm acaba kaçta işe başlıyorlar diye düşünüyorum umarım erken bitiyordur işleri
NeverOne .!.: Evde oturup dışarıyı izlerken tabi her mevsimin güzelliği var. Bir de sabahın köründe buzda çamurda soğukta işe gidenlere sorun. Genişletmek için tıkla... orası öyle saat 6 da işe başlayanlar bazen saat sabah 8-9 da belediyenin çöp toplama arabalarını görüyorm acaba kaçta işe başlıyorlar diye düşünüyorum umarım erken bitiyordur işleri