Kistik higroma denildi bana dua edermisiniz

Kiz canım bugün yine gittim ensede hala devam ama başka sıkıntı yok şükür. Kiz olinca turnerden suphelendi ama bakalım
Ya hayirlisi olsun Allah şifa versin ben bugün doktora kontrole geldim ki bebek aşagiya inmiş sancimd aoluyodu ara ara yatış verdiler bugun yarin doguma alcaklar daha bugun 35 hafta oldum benimde down olabilr

Ya hayirlisi olsun Allah şifa versin ben bugün doktora kontrole geldim ki bebek aşagiya inmiş sancimd aoluyodu ara ara yatış verdiler bugun yarin doguma alcaklar daha bugun 35 hafta oldum benimde down olabilr
Ya dovn olsa usg de az çok belli olur canım. Nasil yüz şekli. Baya belirgin artik usg ler. Lütfen şartlara kendini

Doğum yaptım çok tatlı bi bebeğim oldu ama down oldu Rabbim öyle takdit etmiş ama hiç korktuğumz gibi değil inanın
Ya canım benim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kalbinde sorun devam ediyor muydu doktor nasıl bildi ki.o sana cennetten gelen bir hediye.belki benim bebegjmde down bilemem ne olursa olsun Allahtan gelene raziyim

Teşekkür ederim doğduktn sonra kalbi dinledilr sadece üfürüm yok diyorlar kalp dojtoruna randevu alcaz kontrol için zaten sürekli kontrolleri yaptirdk çok şükür bi sorun yok ama çok uyuyo emmesi zor falan ama çok tatlı umarım ona yeteriz iyi yetiştirirz. Sen kaç haftalık oldun inşallah saglikla alirsin kucagina bana yaz olur mu

Bakarsın sen çok güçlü bir annesin. Ne olursa olsun biz vazgecmedik çünkü. 29 dayim bende canım aminn inşallah

Merhabalr son durumunuz ne acaba merak ettim iyisinizdir inşallah

Yeni doktordan ciktim canım bacak boyu 3 hafta geri cikiyor insallah bir sorun çıkmaz. Swn nasılsın
Bizde kardiyolojidn geldik güzel şeyler demediler bebeğin kalbinde hem vsd hem avsd ve şah damarinda incelme darlik varmış ameliyat gerekiyor ankaraya gidip bakicaz

Bizde kardiyolojidn geldik güzel şeyler demediler bebeğin kalbinde hem vsd hem avsd ve şah damarinda incelme darlik varmış ameliyat gerekiyor ankaraya gidip bakicaz
Allahim şifa versin hastalıktan iz bırakmasin. Evlatla imtihan çok zor. Rabbim sağlık versin hepsine

Baypas falan olunuyormuş sanırım yarın özel niryere daha gidicez bize anlatir sanirm sonra ankaraya gidicez ameliyat derlerse hemen falan gün alcaz o zamn nasil bir ameliyatmiş ogreniriz
Anladım canım benim dualarım seninle çok geçmiş olsun beni haberdar et. Allahim tez zamanda şifa versin inşallah

Anladım canım benim dualarım seninle çok geçmiş olsun beni haberdar et. Allahim tez zamanda şifa versin inşallah
Allah razı olsun Sende inşallah sağlikla bebişine kavuşursun . Bizim ameliyatlikmiş ağir kalp hastaligi var dedi çok üzgünüm ve hangi şehir diyede karar veremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…