- 27 Haziran 2022
- 357
- 116
- 53
- 46
Ya canım çok çok sevindim..bizimde karninda ve göğüs tarafında .çocuğum nefessiz kalacak diye aklım cikiyor ama seni duyunca rahatladım ya insallah sag salim alalım bebeklerimizi. Ben test falan da yaptırmadı peki senEvet bana cok ağır heryeri ödemli yaşamaz en fazla 20 de ölür dendi ama Rabbim iyilestirdi 19 da iyilseme oldu kistik higrad aküçüldü 20 21 bitti
Bende yaptırmadım biraz korkuyorm inşallah sağlıklı olur bu arada dut kurusu suyu demleyip içtim arada acaba oda fayda etmismisdir bilememYa canım çok çok sevindim..bizimde karninda ve göğüs tarafında .çocuğum nefessiz kalacak diye aklım cikiyor ama seni duyunca rahatladım ya insallah sag salim alalım bebeklerimizi. Ben test falan da yaptırmadı peki sen
Etki ediyor mu ki.dr bana yediklerine pek alakası yok demiştiBende yaptırmadım biraz korkuyorm inşallah sağlıklı olur bu arada dut kurusu suyu demleyip içtim arada acaba oda fayda etmismisdir bilemem
Bilmiyorum ki o niyetle içmiştim sadece ama duanın gücü işte bakalım zaman ne göstercekEtki ediyor mu ki.dr bana yediklerine pek alakası yok demişti
Bende yarın gidecem inanki gidesim gelmiyor insallah iyi haberler alirimBilmiyorum ki o niyetle içmiştim sadece ama duanın gücü işte bakalım zaman ne göstercek
Sizi çok iyi anlıyorum bende her gittiğimde sanki ilkkez duymuş gibi yıkılıyodum ağlıyodum.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız durumdan haberdar ederseniz sevinirimBende yarın gidecem inanki gidesim gelmiyor insallah iyi haberler alirim
Amin canim aminn tamam yazarım ınsalah dua et bana sakin kalayımSizi çok iyi anlıyorum bende her gittiğimde sanki ilkkez duymuş gibi yıkılıyodum ağlıyodum.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız durumdan haberdar ederseniz sevinirim
Canım gittim şu an sadece ensedekalmis o kadar mutluyum ki insallah oda geçerSizi çok iyi anlıyorum bende her gittiğimde sanki ilkkez duymuş gibi yıkılıyodum ağlıyodum.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız durumdan haberdar ederseniz sevinirim
Çok sevindim yaaa insallah tamamen iğleşir kac ölçtüler peki mlCanım gittim şu an sadece ensedekalmis o kadar mutluyum ki insallah oda geçer
Onun hakkında biswy demedi canım sadece ensede dedi.oda geçer mi acabaÇok sevindim yaaa insallah tamamen iğleşir kac ölçtüler peki ml
İşte kaç ml oldugunu sorsaydinz keşke benimde 11 olmuştu sonra 3 ml edüşmüştü o şekilde küçülerek bitiyo veya sabit kalıp büyümemeside önemliOnun hakkında biswy demedi canım sadece ensede dedi.oda geçer mi acaba
Kayseride profosere gidecem insallah kalbine bakılacak insallah oda düzelir sağlıcakla gelir kucağıma bebeğimİşte kaç ml oldugunu sorsaydinz keşke benimde 11 olmuştu sonra 3 ml edüşmüştü o şekilde küçülerek bitiyo veya sabit kalıp büyümemeside önemli
Perinatologa göründünz mü peki hiç en net 20 23 haftada kalbe organlara bakmak icin uygunKayseride profosere gidecem insallah kalbine bakılacak insallah oda düzelir sağlıcakla gelir kucağıma bebeğim
Güzel haberler alırsınız inşallah bende pazartesi çok iyi bi doktoro kontrole gidicem özel bi klinikte benim korkumda kromozom bozuklugu var mı yok mu bilemiyorumKayseride profosere gidecem insallah kalbine bakılacak insallah oda düzelir sağlıcakla gelir kucağıma bebeğim
12. Haftada gitmiştim canım şimdi 20 yi bekliyorumPerinatologa göründünz mü peki hiç en net 20 23 haftada kalbe organlara bakmak icin uygun
Amin insallah sende korkma her şey iyi olacak Allahin izniyle kazanan biz olacazGüzel haberler alırsınız inşallah bende pazartesi çok iyi bi doktoro kontrole gidicem özel bi klinikte benim korkumda kromozom bozuklugu var mı yok mu bilemiyorum
Hadi hayırlısı bende birazdan kontrole gideceğim12. Haftada gitmiştim canım şimdi 20 yi bekliyorum
Hayırlı haberlerini bekliyorum canimHadi hayırlısı bende birazdan kontrole gideceğim
Gelişimi tam ilerliyormuş kalbindeki vsd kapanmamış oyle iste bakalim hayirlisiHayırlı haberlerini bekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?