Kıtalar arası

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.403
3.822
83
İyi geceler hepinize.

Eşimin geçmişinde, tam 15 yıl suren ama hiç bir araya gelinmemis, uzaktan görüntülü aramalarla devam eden ve sonunda kadının evlenmesiyle son bulan bir arkadaşlık olmuş. Eşim başka bir kıtada, kadın başka bir kıtada. Bunu tesadüfen öğrendim. Çok şaşırdım. 15 sene, hiç dokunmadan sadece telden ve netten goruntulu arayarak nasıl olabilir? Eşim çevresinde beğenilen bir adam. kadınlara ulaşabilmek için internete, telefona vs ihtiyaç duyan biri asla değil. Haberi yok bunu bildiğimden. 2000 yılında attığı bir mail de şöyle yaziyor "insan dokunmadan, kokusunu bile bilmeden sever mi, ben seviyorum"

Eskide kalmış bitmiş gitmiş yazacaklar olacaktır elbet ama bu bitmemiş, yarım kalmış. Ne düşünmeliyim bu konuda? Küçük bir bebeğim var. Ara ara cevaplamaya çalışacağım. Lütfen maili nasıl bulduğumu sormayın, direkt konuya odaklanın. Çok büyük bir konu değil benim için ama şaşırdım. Eşim duygularını pek belli eden biri değildir bana karşı. Orada manas destanı yazmış. Neydi şimdi bu?

insanın başına bazen gelebiliyor böyle şeyler. benim de bundan seneler seneler önce hiç sesini duymadığım hatta görüntülü bile görüşmediğim birine aşık olduğumu sanmışlığım oldu hatta karşılıklıydı da bu durum. yani karşımdaki de bana aşık olduğunu söylemişti. şimdi düşününce iyi işletmişiz birbirimizi diyorum o ayrı konu. tam olarak ne zaman bitmiş peki? hayır bazen bu tarz şeyler farklı bir heyecan oluyor bazı insanların hayatında. aslında sevilen kişi de o kadın/adam değil. hayali bişey bence.

İlk gençlikteki yoğunlukta yaşayamayabiliyoruz duygularımızı, kıyaslamayın bence, o zamanlar kafasında neler yaşadı, ne kadar efsaneleştirdi, yüceltti duygularını bilemeyiz. Ben de eşimin eski face hesabında epeyce eskilere gitmiştim allahım ne arabesk bir adam demiştim =)) Bitmemiş yarım kalmış lafınıza da katılamıyorum, e o zaman hepimizin bütün eski aşkları yarım kalmış. Yaşamış duygusunu, tüketmiş bitirmiş işte. Ha, yanınızda içip içip vay ulan bir zamanlar tee kıtalarötesi sevdiğim vardı diye efkarlanmıyorsa sorun edecek bir şey yok. Sizden önceki yaşantısı yüzünden huzursuzluk çıkarmayın bence.

15 sene sadece o kadınla mı görüşmüş? Yoksa normal hayatında ilişkileri olurken diğer taraftan bu kadınla görüşmeye devam mı etmiş?

Evlilikte geçmişi çok kurcalamamak gerektiğini düşünenlerdenim. Bunlar yaşanırken siz hayatında değildiniz, bence hiç araştırıp öğrenip canınızı sıkmayın.
Ayrıca gençlik dönemlerinde hormonlardan dolayı herşey aşırı yaşanabiliyor, o yüzden güzel sözler yazması tuhaf gelmedi. 15 sene görmeden de sevilebiliyormus ne güzel sevmiş sevilmiş ama bitmiş (evet bitmiş yarım kalmış değil bence) sonra size aşık olmuş.

adamın maillerine kadar kurcalamaktan vazgeçin öncelikle. konuya gelirsek de olmuş bitmiş abartılmaması gereken boş bir olay

yahu olmuş bitmiş eski olay, ne yaşanmışsa yaşanmış su an aktif olarak aldatılmıyorsanız sizi ilgilendiren bişey yok

Geçmiş bitmiş değil mi?
Neyi kurcalıyorsunuz?
İnsanlar sanal ortamda kendilerini oyalamak için farklı şeyler yapabilir, başka kimliklere bürünebilir.
15 sene sadık ve düzenli ilişki biçiminde ilerlediklerini hiç sanmıyorum.
Sosyal olarak eksiktir ya da benliğini reel hayatında gösteremiyordur vs vs, yarım kaldı yaşanamadı diye derin manalar yüklemeyin.
İstense yaşanırdı ama değil.

Eşinizle konuşmalısınız. Size açıklama yaptığında hissettiklerinizden zaten anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…