Çok sevmese niye 15 sene klavyeden web kameradan idare etsin?Çok sevse atlar uçağa görür dokunur kokusunu da bilirdi. Erkekleri aşk söz konusu olunca ciddiye alamıyorum.
çok sevdiyse neden bir kere bile dokunmadı, görmedi, kokusunu duymadı?Çok sevmese niye 15 sene klavyeden web kameradan idare etsin?
adamın maillerine kadar kurcalamaktan vazgeçin öncelikle. konuya gelirsek de olmuş bitmiş abartılmaması gereken boş bir olayİyi geceler hepinize.
Eşimin geçmişinde, tam 15 yıl suren ama hiç bir araya gelinmemis, uzaktan görüntülü aramalarla devam eden ve sonunda kadının evlenmesiyle son bulan bir arkadaşlık olmuş. Eşim başka bir kıtada, kadın başka bir kıtada. Bunu tesadüfen öğrendim. Çok şaşırdım. 15 sene, hiç dokunmadan sadece telden ve netten goruntulu arayarak nasıl olabilir? Eşim çevresinde beğenilen bir adam. kadınlara ulaşabilmek için internete, telefona vs ihtiyaç duyan biri asla değil. Haberi yok bunu bildiğimden. 2000 yılında attığı bir mail de şöyle yaziyor "insan dokunmadan, kokusunu bile bilmeden sever mi, ben seviyorum"
Eskide kalmış bitmiş gitmiş yazacaklar olacaktır elbet ama bu bitmemiş, yarım kalmış. Ne düşünmeliyim bu konuda? Küçük bir bebeğim var. Ara ara cevaplamaya çalışacağım. Lütfen maili nasıl bulduğumu sormayın, direkt konuya odaklanın. Çok büyük bir konu değil benim için ama şaşırdım. Eşim duygularını pek belli eden biri değildir bana karşı. Orada manas destanı yazmış. Neydi şimdi bu?
yahu olmuş bitmiş eski olay, ne yaşanmışsa yaşanmış su an aktif olarak aldatılmıyorsanız sizi ilgilendiren bişey yokHanımlar, işin içinde sanırım görüntülü cinsellikte varmış. Bu gece tam olarak anlayacağım neymis ne değilmiş. Eşim evde değil, çocukların tam olarak uyumasını beklemem lazim. Yazamazsam kusura bakmayın şimdiden.
Eşinizle konuşmalısınız. Size açıklama yaptığında hissettiklerinizden zaten anlarsınızİyi geceler hepinize.
Eşimin geçmişinde, tam 15 yıl suren ama hiç bir araya gelinmemis, uzaktan görüntülü aramalarla devam eden ve sonunda kadının evlenmesiyle son bulan bir arkadaşlık olmuş. Eşim başka bir kıtada, kadın başka bir kıtada. Bunu tesadüfen öğrendim. Çok şaşırdım. 15 sene, hiç dokunmadan sadece telden ve netten goruntulu arayarak nasıl olabilir? Eşim çevresinde beğenilen bir adam. kadınlara ulaşabilmek için internete, telefona vs ihtiyaç duyan biri asla değil. Haberi yok bunu bildiğimden. 2000 yılında attığı bir mail de şöyle yaziyor "insan dokunmadan, kokusunu bile bilmeden sever mi, ben seviyorum"
Eskide kalmış bitmiş gitmiş yazacaklar olacaktır elbet ama bu bitmemiş, yarım kalmış. Ne düşünmeliyim bu konuda? Küçük bir bebeğim var. Ara ara cevaplamaya çalışacağım. Lütfen maili nasıl bulduğumu sormayın, direkt konuya odaklanın. Çok büyük bir konu değil benim için ama şaşırdım. Eşim duygularını pek belli eden biri değildir bana karşı. Orada manas destanı yazmış. Neydi şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?