Konuma gosterdiginiz ilgi için çok teşekkür ederim sevgili nscckts. Kahvem yanımda, yorumları okuyup, içiyorum.amaaaan bende de vardı zamanında rahmetlinin kazağı benimde tshirtüm karşı taraftaydı allah aşkına hiç bir anlamı yok şimdi o zamanlar acayip yoğun güçlü geliyordu ohoo o köprüden neeee sular aktı ne sular inanın bana
eşiniz kazağa sarılıp uyumuyorsa sorun yok :)
hadi bir kahve yapın kendinize
Siz nasıl evlendiniz? tanışmanız evliliğiniz nasıl oldu ?Eşim benimle tanıştığında, kısa süreli psikolojik tedavi aldığından bahsetmişti. "Bir haksızlığa uğradım ve bunu kaldiramadim" demişti. Ben bunu duygusal bir ilişkiden çok, işleriyle ya da ailesiyle ilgili bir haksızlığa yordum. Şimdi bu olayı öğrenince, haksızlık büyük ihtimalle bu diyorum. Çünkü gerçekten psikolojiyi bitiren bir durum var ortada. Kadın hep umut vermiş ve eşim hep o küçük umutlara tutunmus.
Evet, bu kadar severken rahip hayatı da yaşamamış. İnsanız sonuçta. Hatta evliliğimizin ilk senesinde hiç ummadığım yerden eşimin eski sevgili albümü çıkmıştı. Abartısız söylüyorum, yirmiye yakın kızla sarmaş dolaş bir sürü fotoğrafı vardı. Atmayı unutmusum dedi.
Bu olay beni şu açıdan düşündürdü. kadınlarla arası çok iyi olan bir adam, neden 15 sene bu acıyı çekmiş? Bir yerde " amann bana kadın mı yok" demeliydi, eşim bunu diyememis. En sonunda kadın evleniyorum deyip, eş adayıyla dudak dudağa bir fotograf yollayıp, bitirmiş. O da zaten son yazışma olmuş. Eşim ondan sonra hiç yazmamış.
Zaten farkli bir iliski oldugu icin ya da oyle sarmas dolas olamadigi icin cazip gelip aci cekmis olmali.. o sarmasli dolasli kizlardan farki buymus zaten.. ynyana olsalar bu kadar uzulmeyecekti zaten.. yani olay kadina ihtiyaci olup olmamasi degilEşim benimle tanıştığında, kısa süreli psikolojik tedavi aldığından bahsetmişti. "Bir haksızlığa uğradım ve bunu kaldiramadim" demişti. Ben bunu duygusal bir ilişkiden çok, işleriyle ya da ailesiyle ilgili bir haksızlığa yordum. Şimdi bu olayı öğrenince, haksızlık büyük ihtimalle bu diyorum. Çünkü gerçekten psikolojiyi bitiren bir durum var ortada. Kadın hep umut vermiş ve eşim hep o küçük umutlara tutunmus.
Evet, bu kadar severken rahip hayatı da yaşamamış. İnsanız sonuçta. Hatta evliliğimizin ilk senesinde hiç ummadığım yerden eşimin eski sevgili albümü çıkmıştı. Abartısız söylüyorum, yirmiye yakın kızla sarmaş dolaş bir sürü fotoğrafı vardı. Atmayı unutmusum dedi.
Bu olay beni şu açıdan düşündürdü. kadınlarla arası çok iyi olan bir adam, neden 15 sene bu acıyı çekmiş? Bir yerde " amann bana kadın mı yok" demeliydi, eşim bunu diyememis. En sonunda kadın evleniyorum deyip, eş adayıyla dudak dudağa bir fotograf yollayıp, bitirmiş. O da zaten son yazışma olmuş. Eşim ondan sonra hiç yazmamış.
Sizin dediginiz gibi olabilir ama ben yinede adamin baska iliskileri olup olmadigindan emin olmadan karar vermezdim asiri sagliksiz bisey obur turlüsüaslında 15 sene sadık kalınmamış ki kadın başkasıyla evlenmişyüksek ihtimal adam da sanalda hayal kurmayı sevdiği birine yoğun ilgi beslemiştir
maillerde en tutkulu en yoğun mesajları okuduğu için konu sahibi onlar birbirlerini ölümüne seviyorlar sandı yüksek ihtimal,
eğer gerçekten çok sevselerdi 15 yıl illaki görüşürlerdi yüz yüze ,görüşmemeleri mümkün değildi .
arkadaş ortamında tanıştık. Bir sene öyle arkadaşça geçti. Sonra birbirimizden hoslandigimizi farkettik. o bir adım attı, ben kabul ettim, öyle başladı. İki sene sonra da evlenmeye karar verdik.Siz nasıl evlendiniz? tanışmanız evliliğiniz nasıl oldu ?
İnternetten de tanışabilirsiniz ki bu artık günümüzde tanışma şekillerinden biri. Şundan sordum ne kadar tanıyabildiniz birbirinizi? Sevgililik döneminiz az değilmiş.arkadaş ortamında tanıştık. Bir sene öyle arkadaşça geçti. Sonra birbirimizden hoslandigimizi farkettik. o bir adım attı, ben kabul ettim, öyle başladı. İki sene sonra da evlenmeye karar verdik.
İnternet ortamında tanışmadik eğer bu yüzden sorduysaniz. Kaldı ki, ikimizin de o zamanlardan beri sosyal medya hesabımız yoktur. İkimiz de pek sevmeyiz. Bu kadınla nasıl tanıştı, hiçbir mantık yurutemiyorum bu yuzden. Ama buradaki yorumların güzelliği sayesinde, hiçbir şey okumamış gibi önüme bakıyorum şuan. Sonuçta, benimle tanışmadan once bitmiş ve bir daha irtibata geçilmemis, en azından o adresten.
Hepinize teker teker hak veriyorum. Hiç okumamış, haberim olmamış gibi devam ediyorum şuan. Kendi kasindi der atalar. Kendim kasindim.
Eşimin, kadından giydiği bir kazağı yollamasini ısrarla istemesini unutmak için özel bir çaba gerekecek ama bunu yapabilirim, dediğim gibi kendim kasindim.
Şimdi karşıma çıksa kapatıp geçmem bakarım. Kesin bakarım.Anladığım kadarıyla bu ilişki olabilir benden önceydi diye bakabiliyorsun fakattttt size sevgi şeklini dile getiris şekli o kadar detaylı değil falan falan.
Uzak olduğu için tek iletişim noktaları sohbet konuşma ve daha detaylı şekilde sevgi ifadesi. Çünkü sarilamiyordur sarılmak istediğini detaylı anlatiyordur.
Sakin beni seviyormu acabaya girmeyin. Kişiye gorede değişiyor sevgiyi gösterme durumları .
Yapınız daha uyumludur belki o kız daha nazlı dir. Ona göre şekil almıştır.
Bu arada özele girmeyin diyenleri anlayamıyorum. Eşimle ilgili herseyi okumak bilmek isterim geçmiş geleceksuçlamam ama bilmek isterim. Keşke günlük tutsa hiic affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?