Kıtalar arası

Konuma gosterdiginiz ilgi için çok teşekkür ederim sevgili nscckts. Kahvem yanımda, yorumları okuyup, içiyorum.

Siz nasıl evlendiniz? tanışmanız evliliğiniz nasıl oldu ?

Zaten farkli bir iliski oldugu icin ya da oyle sarmas dolas olamadigi icin cazip gelip aci cekmis olmali.. o sarmasli dolasli kizlardan farki buymus zaten.. ynyana olsalar bu kadar uzulmeyecekti zaten.. yani olay kadina ihtiyaci olup olmamasi degil

15 sene önce hepimiz başkaları ile beraberdik.
Düşünüyorum benim de o zaman uzak mesafe ilişkim vardı, hatta bende de kıyafetleri falan vardı saçma sapan işler.
Ondan sonra da sevgililerim oldu gayet.
Hatta şöyle diyeyim birini unutamayacak olsam geçmişten, bu yukarıda bahsettiğim ilişki olmaz. Bende de mail vs deşsek bir tek bu adamın mailleri çıkar, başkası ile mailleşmeme gerek olmuyordu çünkü.
Uzak mesafe lişkisi uzadıkça uzayan, gereksiz ilişkidir. 15 sene sonra da kimseyi görsem bile tanımam.
Ona yaptı bana yapmadı gibi de düşünmemek lazım. Gençken neler neler yapıyorduk sonra aklımız yerine geldi.
Ki eşin de 15 senede bir kez olsun gitmemiş, en fazla kendini kandırmıştır şartlar vs diye. İsteseler buluşurlardı.

Sizin dediginiz gibi olabilir ama ben yinede adamin baska iliskileri olup olmadigindan emin olmadan karar vermezdim asiri sagliksiz bisey obur turlüsü

Siz nasıl evlendiniz? tanışmanız evliliğiniz nasıl oldu ?
arkadaş ortamında tanıştık. Bir sene öyle arkadaşça geçti. Sonra birbirimizden hoslandigimizi farkettik. o bir adım attı, ben kabul ettim, öyle başladı. İki sene sonra da evlenmeye karar verdik.

İnternet ortamında tanışmadik eğer bu yüzden sorduysaniz. Kaldı ki, ikimizin de o zamanlardan beri sosyal medya hesabımız yoktur. İkimiz de pek sevmeyiz. Bu kadınla nasıl tanıştı, hiçbir mantık yurutemiyorum bu yuzden. Ama buradaki yorumların güzelliği sayesinde, hiçbir şey okumamış gibi önüme bakıyorum şuan. Sonuçta, benimle tanışmadan once bitmiş ve bir daha irtibata geçilmemis, en azından o adresten.

İnternetten de tanışabilirsiniz ki bu artık günümüzde tanışma şekillerinden biri. Şundan sordum ne kadar tanıyabildiniz birbirinizi? Sevgililik döneminiz az değilmiş.

Çok küçük yaşta evlenilmemisse bence çok normal şeyler.
Önünüze bakın hayatınızin tadını çıkarın. Bende karşılaşsam bende okurdum bunu da açıkça söyleyeyim.

insan bir sürü küçük parçadan oluşuyor. bu parçalar birbirinden çok farklı bunların her birine self dersek insanın bir kendi başka bir kendine bir başka insana olduğu kadar yabancı, benzemez olabilir. her birimiz birden çok kişiyiz. bunlar insanın kendi için bile çok karmaşık. başka bir insanı içten dışa, tepeden tırnağa tanımak, anlamak imkansız. en iyisi gizemi, macerayı kabullenmek.

Ulasilasilayan insan kıymetli oluyor..yarim kalan hayaller gibi

Şu an eşinizin o duyguları size değil, o kadına hissettiği için kırıldınız, çok iyi anlıyorum. Fakat okuduğum bir kitapta (yabancı biri yazmış, Surrendered Wife öneririm ) eşinizin geçmişini karıştırmamanız gerektiğini, eğer yaptıysanız da kesinlikle dile getirmemeniz gerektiğini yazıyordu, mutluluğunuz için.

Benim tek merak ettiğim nokta, bunu niye yaptınız ?

Anladığım kadarıyla bu ilişki olabilir benden önceydi diye bakabiliyorsun fakattttt size sevgi şeklini dile getiris şekli o kadar detaylı değil falan falan.
Uzak olduğu için tek iletişim noktaları sohbet konuşma ve daha detaylı şekilde sevgi ifadesi. Çünkü sarilamiyordur sarılmak istediğini detaylı anlatiyordur.
Sakin beni seviyormu acabaya girmeyin. Kişiye gorede değişiyor sevgiyi gösterme durumları .
Yapınız daha uyumludur belki o kız daha nazlı dir. Ona göre şekil almıştır.
Bu arada özele girmeyin diyenleri anlayamıyorum. Eşimle ilgili herseyi okumak bilmek isterim geçmiş gelecek suçlamam ama bilmek isterim. Keşke günlük tutsa hiic affetmem

Şimdi karşıma çıksa kapatıp geçmem bakarım. Kesin bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…