gençken insan daha tutkulu olur ilkler ve tutkulu duygular daha çoşkulu olduğundan yoğun yaşanılır ve sonraki yaşanılan şeyler de de duyguları tanıdığı için bu kadar çoşkulu olmaz yine sever ama daha olgun daha ayakları yere basar şekilde olur
eşiniz sizi sevmese evlenmezdi sizinleyken onla olduğu gibi olmamasının sebebi tecrübeden ileri geliyor ve insanların başkalarıyla dinamiği farklıdır belkide siz kocanızla değil başka biriyle evlemiş olsanız bambaşka hissedecektiniz bilemezsiniz
kurcalayarak büyük hata yaptınız
Parası yoktu belki de. Durumu bilemem şimdi. Ailesine mi bakiyordur, kıt kanaat mi geçiniyordur...çok sevdiyse neden bir kere bile dokunmadı, görmedi, kokusunu duymadı?
seven bunlar olmadan duramaz.
Son sorunuza ilk cevap vermek istiyorum;İyi geceler hepinize.
Eşimin geçmişinde, tam 15 yıl suren ama hiç bir araya gelinmemis, uzaktan görüntülü aramalarla devam eden ve sonunda kadının evlenmesiyle son bulan bir arkadaşlık olmuş. Eşim başka bir kıtada, kadın başka bir kıtada. Bunu tesadüfen öğrendim. Çok şaşırdım. 15 sene, hiç dokunmadan sadece telden ve netten goruntulu arayarak nasıl olabilir? Eşim çevresinde beğenilen bir adam. kadınlara ulaşabilmek için internete, telefona vs ihtiyaç duyan biri asla değil. Haberi yok bunu bildiğimden. 2000 yılında attığı bir mail de şöyle yaziyor "insan dokunmadan, kokusunu bile bilmeden sever mi, ben seviyorum"
Eskide kalmış bitmiş gitmiş yazacaklar olacaktır elbet ama bu bitmemiş, yarım kalmış. Ne düşünmeliyim bu konuda? Küçük bir bebeğim var. Ara ara cevaplamaya çalışacağım. Lütfen maili nasıl bulduğumu sormayın, direkt konuya odaklanın. Çok büyük bir konu değil benim için ama şaşırdım. Eşim duygularını pek belli eden biri değildir bana karşı. Orada manas destanı yazmış. Neydi şimdi bu?
o adamın içinde yapası varmış eski aşkı olmasa başkası olsa yine yapardıBirebir aynısını arkadaşım yaşadı. Arkadaşım eşiyle 5 yıllık evliydi. Eşinin eski kız arkadaşı tam da bu şekilde birliktelik yaşamışlar. Kıtalar arası bir aşk hiç birbirlerini görmemişler. Aradan 15 yıl geçmiş ve bunlar konuşmaya başlamış. Kadın Türkiye'ye gelmiş ve yarım kalan aşklarını yaşamaya başlamışlar. sonuç arkadaşım aldatıldı ve ayrıldı onlar evlendi bir çocukları oldu
Ben bu konuya o yüzden masum bakmıyorum.
Alakası yok. Buradaki eski aşk farklı ,kavuşamamışlar adı aşk olmuş. Karşı karşıya gelince de eski yoğun duygular depreşmiş ve olan olmuş. Her eski aşkımızı gördüğümüzde aşkımız depreşseydi ohoooooo adamın içinde yapası varmış eski aşkı olmasa başkası olsa yine yapardı
hangimiz eski aşkımızla karşılaşınca eşlerimizi unutuyoruz değil mi ama :)
amaaaan bende de vardı zamanında rahmetlinin kazağı benimde tshirtüm karşı taraftaydı allah aşkına hiç bir anlamı yok şimdi o zamanlar acayip yoğun güçlü geliyordu ohoo o köprüden neeee sular aktı ne sular inanın banaHepinize teker teker hak veriyorum. Hiç okumamış, haberim olmamış gibi devam ediyorum şuan. Kendi kasindi der atalar. Kendim kasindim.
Eşimin, kadından giydiği bir kazağı yollamasini ısrarla istemesini unutmak için özel bir çaba gerekecek ama bunu yapabilirim, dediğim gibi kendim kasindim.
allah akıl fikir versin onlara , akıllarında kalan yaşayamadıkları şeyi yaşayınca çok mutlu olmuşlar mı peki başları göğe ermiş mi boyları uzamış mı allah bildiği gibi mi yapmış umarım bildiği gibi yapmıştır zira başkalarının gözyaşının üzerine kurulu şeyden mutluluk çıkmazdaAlakası yok. Buradaki eski aşk farklı ,kavuşamamışlar adı aşk olmuş. Karşı karşıya gelince de eski yoğun duygular depreşmiş ve olan olmuş. Her eski aşkımızı gördüğümüzde aşkımız depreşseydi ohooooo
aslında 15 sene sadık kalınmamış ki kadın başkasıyla evlenmişAbartilmasina gerek yok diye lere katilmiyorum cunku bu nekadar saglikli bir durum 15 sene ne demek adamin psikolojisinden bile supeliyim insan gercek yaninda sevip dokunabilecehi biri varken neden hic gormedigi birine bukadar vakit harcar? Ayrica bu sacma iliski devam ederken esiniz bir baskasiyla birlikte olmadıysa durum cok vahim bence. Ama onunla oylesine konusup normal hayatta kiz arkadaslari olduysa ozaman takmaya gerek yok diyebilirim. Ama hic gormedigi birine 15 sene sadik kaldiysa hiicte normal degil
Ayrılalı 4 yıl oldu. Daha yeni toparladı arkadaşım. Adam pişman oldu hatta geri dönmek için uğraştı ama kız kabul etmedi. Evlendi yine kızın peşinde gezdi. Yaşayamadığını yaşadı ve gözünde büyüttüğü kadar büyük bir şey olmadığını görünce pişman oldu ama iş işten geçmişti. mutlu mu sanmıyorumallah akıl fikir versin onlara , akıllarında kalan yaşayamadıkları şeyi yaşayınca çok mutlu olmuşlar mı peki başları göğe ermiş mi boyları uzamış mı allah bildiği gibi mi yapmış umarım bildiği gibi yapmıştır zira başkalarının gözyaşının üzerine kurulu şeyden mutluluk çıkmazda
düşünüyorum yarım kalan kişiyle karşılaşsam ve dünyayı yakıp onunla yaşasam ay buna asla değmeyebilir tamamen pişman olabilirim meğer o sevdiğim kişi uzaktaki kişiymiş diyebilirim
herkesin hikayesi yarım kalıyor birlikte yaşayanlarında yaşayamadıkları birsürü şeyler hayaller var düşünecek olursak... kıtalar arası olanlar onlar kavuşamamaya aşıklar aslında, kavuşunca yandı gülüm keten helva bu daha fena ya
en iyisi yarım kalmak bile olabilir :)
hiç şaşırmadım bu sona ,aynen de dediğim gibi onlar kavuşamamaya aşıktı kavuşunca sevdikleri insanın o uzaktaki insan ,o uzaklığın verdiği tutku olduğunu anladılar ama arada yıkılan üzülen giden gitti tabiAyrılalı 4 yıl oldu. Daha yeni toparladı arkadaşım. Adam pişman oldu hatta geri dönmek için uğraştı ama kız kabul etmedi. Evlendi yine kızın peşinde gezdi. Yaşayamadığını yaşadı ve gözünde büyüttüğü kadar büyük bir şey olmadığını görünce pişman oldu ama iş işten geçmişti. mutlu mu sanmıyorum
Adamın da 15 sene nefesinin nefesine değmediği bir kadına sadık kalabileceğini sanmıyorum , mümkünü yok. 15 sene nedir ya, kaç yaşında ki zaten bu adam, max 30 küsur falandır, ömrünün en diri çağlarını kamerada şey sallamakla geçireceğine kim inanıyorsa bu hayat onu daha çok üzer.aslında 15 sene sadık kalınmamış ki kadın başkasıyla evlenmişyüksek ihtimal adam da sanalda hayal kurmayı sevdiği birine yoğun ilgi beslemiştir
maillerde en tutkulu en yoğun mesajları okuduğu için konu sahibi onlar birbirlerini ölümüne seviyorlar sandı yüksek ihtimal,
eğer gerçekten çok sevselerdi 15 yıl illaki görüşürlerdi yüz yüze ,görüşmemeleri mümkün değildi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?