Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

2 satırda bir hayatımı düşünürken buluyorum kendimi okuduğumdan hiçbirşey anlamıyorum sayfalarca okuyup bir bakıyorum hiçbirşey anlamamışım
beni biliyorsunuz arkadaşlar listenin ilk zamanlarından okuyan biriydim bayada okurum ama yok kitapların sayfasını açacak heves yok içimde
kendi dünyam karanlıkken kitaptaki hayal dünyalarına kaptıramıyorum kendimi

Anlıyorum canım yaa, çok zor gerçekten, okuduğundan anlamazsın bir şey, ama geçecek inşallah, her gecenin bir sabahı olacak elbet, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah, sen gönlünü ferah tut....

Punchshe
Allah yardımcın olsun canım.
Kendi aranızdaki sorunlarnedeniyle boşanma noktasına gelinmesini anlayabiliyorum ama şu aileler yüzünden olunca kabullenemiyorum.
Bu insanlar nasıl evlatlarının mutluluğunu istemezler, bunun için çaba sarf etmezler anlayamıyorum
Resmen bir yuvanın yıkılmasına neden oluyorlar.
Ama aile nasıl olursa olsun iş eşte bitiyor.
Dengeyi kuracak, eşi ezdirmeyecek kişi kocadır.
Onda o irade yoksa her şey çok zor.
Dilerim ikiniz de ilerde pişman olmazsınız.

Sıkıldıkça yaz sen buraya.
En azından rahatlarsın.

Kabul ederseniz - uzun zamandır kitap okumayan kitap sever olarak aranıza katılmak istiyorum.
Diğer topikteki performansınızı hayranlıkla izliyorum ama tüm zamanımı KK didiklemekle geçiriyorum.

Buram buram kitap kokan bu mekanı bize kazandırdığı için smegol arkadaşıma teşekkür ederim.

Punchshe arkadaşımın sıkıntısını - o süreci iyi bilen biri olarak çok iyi anlıyorum.
Punchshe canım - keşke dememek için evliliğinin saadetle devamı için tüm yolları denemelisiniz.
Birbiriniz için ne kadar önemli ve değerli olduğunuzu boşandıktan sonra anlamak yerine - evliyken
değerlerinizin farkına varın lütfen.
Elbette kesin boşanmayı gerektiren sebepler vardır ama sizin sebebiniz sağlıklı düşünce ve ortak
kararlarla çözüme ulaşılabilir görünüyor tatlım.
Rabbim en doğru en hayırlı kararı verebimenize yardımcı olsun.

Allam allam günde 5 kitap bitirirken bide sohpete zaman bulacaksın H_İ_S cim.
Bravo sana 41.5 kere Maaşallah
İzninle sana kitap canavarı diyebilirmiyim

Allam allam günde 5 kitap bitirirken bide sohpete zaman bulacaksın H_İ_S cim.
Bravo sana 41.5 kere Maaşallah
İzninle sana kitap canavarı diyebilirmiyim

Teşekkür ediyorum canım... Ne istersen onu diyebilirsin...

Bak şimdi pazar sabahı erkenden kalkmışım kahvaltı öncesi şöyle güzel bir kitap keyfi yapıyorum, bir de buraya uğrayayım dedim... İstedikten sonra insan 3-5 eylemi bir arada da yapabilir... Biz kadınlarda o güç var, inan buna

Son düzenleme:
günaydın bayanlar....

punchshe bugünkü gelişmeleri yazmayı imal etme canım,merakta bırakma bizi.Kendini de çok üzme,yıpratma.

Hepinize iyi pazarlar,hava da epeyce bozdu ama...

Sevgiler benden sana..

Kesinlikle katılıyorum..:81:

Merhaba kızlar.. Bende kitap delisiyim..ve evde en değerli eşyalarım kitaplarımdır .ama bir süredir iş ,çocular ve KK derken okuyamıyorum. .siznle sohbet edip ilham almak istiyorumm

Merhaba kızlar.. Bende kitap delisiyim..ve evde en değerli eşyalarım kitaplarımdır .ama bir süredir iş ,çocular ve KK derken okuyamıyorum. .siznle sohbet edip ilham almak istiyorumm

Her iki topiğimizde de seni görmek istiyoruz..

tesekkur ederım.bır ay bırısı bır ay bırısı :)

keske 30 saat fılan olsaydı gun

hakkınızda hayırlısı olsun canım. çok zor bir durum ne denirki. umarım her şey yoluna girer senin için

günaydın bayanlar....

punchshe bugünkü gelişmeleri yazmayı imal etme canım,merakta bırakma bizi.Kendini de çok üzme,yıpratma.

Hepinize iyi pazarlar,hava da epeyce bozdu ama...

günaydın canım

ben de katılabılır mıyım,dıger tarafta bu ay cok katılamadım ama

hoşgeldiniz arkadaşlar

günaydın herkese smeagol deren his havin sarissa sunsea punche cemreeylül miskokulum
unuttuğum varsa kusuruma bakmayın kızlar

bende bugün biraz temizlik yapıcam ara ara uğrarım
herkese güzel pazarlar
punche yazmayı unutma canım inşallah ailenle konuşman istediğin gibi geçer

Gününüz aydınlık - herşey gönlünüzce olsun KİTAP DOSTLARI

Kitaplar sessiz öğretmenlerdir. (gellius)

Oy süpersin kitap canavarım. Banada bulaşması için mesajının her harfine dokunuyorum tatlım.
Dilerim keyfin - enerjin ebedi olsun.

(Allam allam günde 5 kitap bitirirken bide sohpete zaman bulacaksın H_İ_S cim.
Bravo sana 41.5 kere Maaşallah)

Yukarıda kendi mesajımdan yaptığım alıntıda sohpet olarak yazdığım kelimeyi sohbet olarak yazmam gerekiyordu.
Kitap Kurtlarının mekanında imla hataları yapmamaya dikkat etmeliyiz değilmi ama?
Mesajlarımdaki imla hatalarımı bulup - bildiren kitap kurdu arkadaşlarıma kupa vereceğim.
İlk hatamı kendim bulduğum için ilk kupayı ben kaldırıyorum.

Not:PC de virgül tuşu olmadığı için yerine (tre -) kullandığım için üzgünüm. :78:

Bugün bana sevmiyorum seni artık dedi..
bu söz üzerine şok oldum bişey diyemedim dahada bunun üzerine birşey diyemem...
annemden telefon bekliorum müsait olunca ara dedim eşyalarımı baya bi topladım kendiside koli getirdi boşanma şartlarını konuştuk en ince detayına kadar..
bu kadar işte
sevmiyor
sevmeyene ne dersniz ki.. seviyorum dese..
birde tabi siz pek içini bilmiyorsunuz mevzunun
çok zorladık çok iteledik kakaladık ve içerden yedik..
itekleyerek yürümüyormuş evlilik gemisi ve var olan sevgide kar etmiyormuş evlilikte..
Yaşadığımız bütün güzel anlar gözümün önünden geçiyor her an
sevmiyorsa ne denebilirki
bir an önce gitmek istiyorum
sadakasına muhtaç değilim.. sevmeyen adamı zorla bana bakmaya benle yaşamaya tabi tutamam ki..
meğer ben kendimizi kandırıyormuşum deli gibi aşığız diye
meğer ben boşuna herşeyden üstün tutmuşum aşkımız bize yeter diye
meğer en büyük yanılgılarımı yaşamışım ben onla
eğitim farkı kültür farkı mezhep farkı yaşayış farkı demeden meğer ben boşuna sırtımı dönmüşüm ben anama babama
bırak bukadar değere onun için döktüğüm bir damla yaşa bile değmezmiş..
diyorum ki sadece yazık...
yazık ki küçücük yüreğime dev gibi bi aşkı kondurmuşum bidaha mı tövbe..

Alllah kolaylık versin canım..
zor bir durum ..insan evlenirken tabiki sonsuzakadar süreceğini düşünüyor ama herzaman olmuyor işte
Artık seni sevmiyorum diyen insana yapabilecek bişey yok tabiki.
Bir an önce bitirip yoluna devam etmek en mantıklısı
Ve hayatında yeni başlangıçlar .yeni heyecanlar olacaktır mutlaka .
ama şu dönemi düzgün bir psikoloji ile atlatmaya çalışmalısın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…