Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Kızlar içinizde çalışan varmı ?? pazartesileri hiç sevmiyorumm ve şimdiden stres başladı bende

ben maalesef, ve çok sorunlu bir şirkette çalışıyorum , ama allahıma şükür mart sonu gibi kapanacak rahat edeceğim biraz

Çalışmıyorum ama öğrencilikten çok sıkıldım, dört gözle çalışmayı bekliyorum.

bende öğrencilik hayatımı çok arıyorum, inan canım çalışmaya başladıktan sonra insanların türlü manevralarından iş yoğunluğundan bunalıyorsun, birde eğer çalıştığın insanlar kötüyse ayağını kaydırmaya çalışıp hırslanıyorlarsa çekilmez oluyor işyerinde geçirdiğin zamanlar

Bana daha çok var ama böyle nişanlı olmak güzel her ne kadar daha dün nişanlansam da
Dün mü nişanlandın canım? Eminim bulutların üzerindesindir.

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Ömür boyu saadetler dilerim.

bende calısmıyorum calısmak ıstıyorum sonra ıstemıyorum bı ıstiyorum bı ıstemıyorum

İçinden geldiği gibi anlat..Olmadı yaz kağıtlara..Rahat rahat ağla..Sakın içine atma..

Eh,ikinci hata da benden o halde..İşaretlediğim yerde ki ''mi'' soru eki ayrı yazılır.(Bazen ben de yaparım o hatayı ama sen ''Hatamı bulup bildirin .''dedin,ben ne yapayım?)

meraba kızlar en başlarda bi hayırlı olsun topik dedim tekrar uğrayamadım
kitap da okuyamıyorum artık, önceden gece 2ye kadar falan okurdum şimdi annem kızıyo hamilesin uyu dikkat et kendine diye. gündüz de okul iş şu bu derken yok olmuyo yolda biraz okuyabiliyorum ancak.
ne var ne yok nasılsınız?

canım yaa
üzülme artık desemde kolay değil tabiki
bence biran evvel bitir kendine daha çok acı verme
zaman herşeye careymiş
tertemiz bir sayfa aç kendine
hayırlısıyla hepsi geçecek inşallah

Ben burayı nasıl farketmemişim, merhaba kızlar, bende iflah olmaz bir kitap kurdu olarak aranıza katılabilirmiyimmm

hoşgeldin canımm

Kızlar içinizde çalışan varmı ?? pazartesileri hiç sevmiyorumm ve şimdiden stres başladı bende

var canım
bende çalışıyorum fakat şanslıyım bu konuda
öğleden sonra 2 gibi evde oluyorum genelde

Evet canımm iki oğlum var 6 ve 2,5 yaşında..
Allah hepimizin çocuklarına sağlık ve mutluluk versin inşallh.
Sanada hayırlısıysa sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin Sarissacım

maşallah allah bağışlasın canım

Bana daha çok var ama böyle nişanlı olmak güzel her ne kadar daha dün nişanlansam da

tebrik ederim canım
hani hiç anlatmadın ayrıntıları
ne giydin ne yaptın nasıl geçti
heyecanlısındır şimdi :))

bende calısmıyorum calısmak ıstıyorum sonra ıstemıyorum bı ıstiyorum bı ıstemıyorum

:)) ne güzel anlatmışsın aynen böyle bişey çalışmak
ama durumunuz müsaitse çalışma bence gez toz sinema tiyatro alışveriş
konu komşu ohhh :))

hoşgeldin nerlerde kaldın
hamilesin tebrik ederim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

GNYDN64
teşekkürler umarım kolayca atlatırım bu süreci, topikte bi hamilelik muhabbeti daha gördüm sanki okumadım ama diğeri kim? sen miydin yoksa kafam karıştı =)

GNYDN64
teşekkürler umarım kolayca atlatırım bu süreci, topikte bi hamilelik muhabbeti daha gördüm sanki okumadım ama diğeri kim? sen miydin yoksa kafam karıştı =)

Benim
Tebrik ederim cemre.
İnşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…