ay inanılmaz derecede ya hiç sorma, 44,3le hamile kaldım 41,8im şimdi, yok olmadan atlatsam şu dönemi diyorum sadece...
Bugün bana sevmiyorum seni artık dedi..
bu söz üzerine şok oldum bişey diyemedim dahada bunun üzerine birşey diyemem...
annemden telefon bekliorum müsait olunca ara dedim eşyalarımı baya bi topladım kendiside koli getirdi boşanma şartlarını konuştuk en ince detayına kadar..
bu kadar işte
sevmiyor
sevmeyene ne dersniz ki.. seviyorum dese..
birde tabi siz pek içini bilmiyorsunuz mevzunun
çok zorladık çok iteledik kakaladık ve içerden yedik..
itekleyerek yürümüyormuş evlilik gemisi ve var olan sevgide kar etmiyormuş evlilikte..
Yaşadığımız bütün güzel anlar gözümün önünden geçiyor her an
sevmiyorsa ne denebilirki
bir an önce gitmek istiyorum
sadakasına muhtaç değilim.. sevmeyen adamı zorla bana bakmaya benle yaşamaya tabi tutamam ki..
meğer ben kendimizi kandırıyormuşum deli gibi aşığız diye
meğer ben boşuna herşeyden üstün tutmuşum aşkımız bize yeter diye
meğer en büyük yanılgılarımı yaşamışım ben onla
eğitim farkı kültür farkı mezhep farkı yaşayış farkı demeden meğer ben boşuna sırtımı dönmüşüm ben anama babama
bırak bukadar değere onun için döktüğüm bir damla yaşa bile değmezmiş..
diyorum ki sadece yazık...
yazık ki küçücük yüreğime dev gibi bi aşkı kondurmuşum bidaha mı tövbe..
Boş ver sen onları.
Kilo alınca da çok kilo aldın derler.
kızlar sağlıkla atlatırsınız hamilelik dönemini inşallah. dikkat edşn kendinze
Teşekkürler :)
en başta sağlıklı olsun ama var mı böyle kız olsun ya da erkek olsun diye isteğiniz
Benim yok canım, cinsiyetini öğrenmeyi bile düşünmüyorum hatta. Bu çook geri planda benim için.
Benim yok canım, cinsiyetini öğrenmeyi bile düşünmüyorum hatta. Bu çook geri planda benim için.
Şimdi öyle dersin ama meraktan bir an önce öğrenmek istersin sonra:))
Bizimki uzun süre göstermedi.
Şimdi öyle dersin ama meraktan bir an önce öğrenmek istersin sonra:))
Bizimki uzun süre göstermedi.
anladım. ben de hep ilerde olunca öğrenmeyeyeim diye düşünüyorum. ama kızlara ayrı bi düşkünlüğüm var. sözlümünde öylebenim üç kız iki erkek yeğenim var. şimdi bir yengem daha hamile bi bebiş daha gelecek. hepsi büyümüştü iyi oldu. yeğenlerime hep ben bakarım. şuanda da üçü bende. ben büyüttüm sayılır. anneleri gbi davranırlar bana. çok seviyorum çocukları çoook
ben pek hoşlanmıyorum çocuklardan malesef :26::26:
maşallah sen ne güzel sabırlısın, benim abimin bi oğlu var aynı evdeyiz ayy delirtiyo beni
bak sen ufaklığaademek göstermedi yaramaz. iyi yapmış
ben pek hoşlanmıyorum çocuklardan malesef :26::26:
maşallah sen ne güzel sabırlısın, benim abimin bi oğlu var aynı evdeyiz ayy delirtiyo beni
hadi yaa. ben çok düşkünüm yeğenlerime. onlarda bana. hala sen var yaaa bitanesin aşksın hayatsın annesin sen falan derler hep. kuzlarım hepsi halaları yer onlarıbebiş olunca alışırsın bence. çocuğun olunca başka olur
Nasıl abinin oğlu, kayınbiraderin oğlu mu yani :26:
Amin canım - Hamileliğini de doğumunu da sağlıkla kolaylıkla atlatırsın İnşaallah.GNYDN64
teşekkürler umarım kolayca atlatırım bu süreci, topikte bi hamilelik muhabbeti daha gördüm sanki okumadım ama diğeri kim? sen miydin yoksa kafam karıştı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?