Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

ay inanılmaz derecede ya hiç sorma, 44,3le hamile kaldım 41,8im şimdi, yok olmadan atlatsam şu dönemi diyorum sadece...

Hımm o kötü işte.
Benim 3-4 aylar arasında olmuştu sadece.
O bile sarsmıştı.
Moralini bozmak istemem ama 4. aya kadar devam eder sanırım.

ahh canım yaaaa. çok üzüldüm. ne zaman ne yaşayacağımız hiç belli değil senin de aklına gelmezdi bunların olabileceği. hiç bir söz kar etmez biliyorum ama bırakma kendini. biz hep yanındayız elimizden geldiğince derdini paylaşırız. dikkat et kendine tatlım

Benim yok canım, cinsiyetini öğrenmeyi bile düşünmüyorum hatta. Bu çook geri planda benim için.

anladım. ben de hep ilerde olunca öğrenmeyeyeim diye düşünüyorum. ama kızlara ayrı bi düşkünlüğüm var. sözlümünde öyle benim üç kız iki erkek yeğenim var. şimdi bir yengem daha hamile bi bebiş daha gelecek. hepsi büyümüştü iyi oldu. yeğenlerime hep ben bakarım. şuanda da üçü bende. ben büyüttüm sayılır. anneleri gbi davranırlar bana. çok seviyorum çocukları çoook

ben pek hoşlanmıyorum çocuklardan malesef :26::26:
maşallah sen ne güzel sabırlısın, benim abimin bi oğlu var aynı evdeyiz ayy delirtiyo beni

ben pek hoşlanmıyorum çocuklardan malesef :26::26:
maşallah sen ne güzel sabırlısın, benim abimin bi oğlu var aynı evdeyiz ayy delirtiyo beni

hadi yaa. ben çok düşkünüm yeğenlerime. onlarda bana. hala sen var yaaa bitanesin aşksın hayatsın annesin sen falan derler hep. kuzlarım hepsi halaları yer onları bebiş olunca alışırsın bence. çocuğun olunca başka olur

kendi bebeğimi seviyorum, cok midemi bulandırıyo cok canımı yakıyo ama seviyorum tabiki
ama başkasının çocuğuna tahammül edemem valla ya yeğenime artık yalvarıyorum git başımdan nolur diye. 3 yaşında, en son kitabımı istedi al da git dedim yeterki git!

GNYDN64
teşekkürler umarım kolayca atlatırım bu süreci, topikte bi hamilelik muhabbeti daha gördüm sanki okumadım ama diğeri kim? sen miydin yoksa kafam karıştı =)
Amin canım - Hamileliğini de doğumunu da sağlıkla kolaylıkla atlatırsın İnşaallah.
Allah evladını sana ve sevenlerine bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…