Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Bu kadar dil bilmen,süper!..

Kızlar 1 marttan itibaren iznim başlıyor.
Bir hafta erken izne ayrılmış oluyorum.

selam kızlar!
cemroş geldim kıssss! sohbete burdan mı devam edelim yoksa aslıya mı gidelim.
yani konu dışı geyik yapmayalım

selam kızlar!
cemroş geldim kıssss! sohbete burdan mı devam edelim yoksa aslıya mı gidelim.
yani konu dışı geyik yapmayalım.

Doğru valla, büyük olduğu sürece muhakkak ihtişamı ve gösterişi de olacak

çok mutluyum yıllar sonra 63.5
azıcık diyetteyimde :))

Helal olsun ... Umarım devamı gelir canım zordur zayıflamak, ama kilo almak daha zor, zira ben bu dertten muzdaribim....:44:

Eylül.... Ne güzel bir romandır... Bayılmıştım okuduğumda... Bin Muhteşem Güneş de çok duygusal ve güzel bir romandır. Hatta ilk önce onu sonra Eylül ü oku bence de...

Kızlar 1 marttan itibaren iznim başlıyor.
Bir hafta erken izne ayrılmış oluyorum.

Oh ne güzel.... Bol bol doğum hazırlığı yapıp kitap okursun, dinlenirsin ne şanslısın.... İnşallah hamilelik yorucu gitmiyordur...

Offf eşim eve iş getirmişti biraz ona yardım ettim.şimdide onu çay yada sıcak bişeyler yapmaya ikna etmeye çalışıyorum .bende topiklerde dolanıyorum. en çok gebelik topikleri hareketli sanırım ... siz hangi topiklere takılıyorsunuz? aslında KK çok geniş bir derya ama sanırım ben hep aynı yerlere bakıyorum

Son düzenleme:
Eylül.... Ne güzel bir romandır... Bayılmıştım okuduğumda... Bin Muhteşem Güneş de çok duygusal ve güzel bir romandır. Hatta ilk önce onu sonra Eylül ü oku bence de...

bu gece ressamın el kitabını bitiriym yarın hemen başlıyorum =))
tşk cevabın için=)

Ben de hep aynı topiklere takılıyorum açıkcası, pek zaman harcamayı da sevmiyorum, arada bir kafama eserse gezerim, ama genelde kitap topiklerindeyim, bir de evcil hayvanım olduğu için dostlarımızın köşesi bölündeyim.... Ara da bir de evim evim güzel evim topiğine bakıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…