İngilizce fransızca hatta ispanyolca ve almancayı da türkçeden önce öğrendim:26:
ama kışın ingilterede yazın da fransadaydım hep sadece ikisini aktif kullandım yani, türkçeyi de çat pat konuşuyodum ama kitap okicak kadar falan asla bilmiyodum
Selam kızlar...........
Kızlar 1 marttan itibaren iznim başlıyor.
Bir hafta erken izne ayrılmış oluyorum.
Utanma,utanma..teşekkürler
utandım azıcık:26:
selam kızlar!
cemroş geldim kıssss! sohbete burdan mı devam edelim yoksa aslıya mı gidelim.
yani konu dışı geyik yapmayalım
İnşaallah canısı, en iyi dostlarınla içiçe, huzurlu anlar paylaşacağın gönlünce bir kütüphanen olur.
Seninki kocaman bir oda değil de, kitap sarayı olmalı bence.
Eeeee kitap sarayın, ihtişamıyla ister istemez gösterişli olacak.
çok mutluyum yıllar sonra 63.5
azıcık diyetteyimde :))
ikiside elimde canım zaten, göründüğü kadarıyla diller hafif rastegele birer sayfa acıp okudum, acelemiz yok ya o zaman ince Bin muhteşem güneşi, sonrada Eylülü okurum. Bin muhteşem güneş çok popüler Eylüle göre farkındayım ama, eylül de adımdan mıdır nedir bana heeep çok sempatik geldi :)
teşekkürler
Kızlar 1 marttan itibaren iznim başlıyor.
Bir hafta erken izne ayrılmış oluyorum.
İyi akşamlar kızlar nasılsınızz ??? neler yapıyorsunuz
Eylül.... Ne güzel bir romandır... Bayılmıştım okuduğumda... Bin Muhteşem Güneş de çok duygusal ve güzel bir romandır. Hatta ilk önce onu sonra Eylül ü oku bence de...
Offf eşim eve iş getirmişti biraz ona yardım ettim.şimdide onu çay yada sıcak bişeyler yapmaya ikna etmeye çalışıyorum .bende topiklerde dolanıyorum. en çok gebelik topikleri hareketli sanırım ... siz hangi topiklere takılıyorsunuz? aslında KK çok geniş bir derya ama sanırım ben hep aynı terlere bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?