Offf eşim eve iş getirmişti biraz ona yardım ettim.şimdide onu çay yada sıcak bişeyler yapmaya ikna etmeye çalışıyorum .bende topiklerde dolanıyorum. en çok gebelik topikleri hareketli sanırım ... siz hangi topiklere takılıyorsunuz? aslında KK çok geniş bir derya ama sanırım ben hep aynı terlere bakıyorum
Ufff ya gıcık oldum. Sana değil canımcım İmageshacka gıcık oldum.
Biz üye olunca resimler açıldı da, sen niye hala göremiyorsun tatlım?
Yukarıda gnydn arkadaşımızın eklediği güzel resimleri göremiyormusun?
gelirr zaten önemli olan o yola çıkmaktır canımm daim olsunn
hani tür kitapalrı okursun
Genelde psikoloji kitapları okuyorum, onun dışında roman severim, tarihi romanları merak ediyorum henüz hiç okumadım. Ben zaten daha 2 senedir kitap okuma alışkanlığı edindim, daha önce senede 1-2 kitap okurdum. O yüzden benim daha kırk fırın ekmek yemem lazım ki kitap okuyorum diyim. 2 senede 200 kitaplık bir kütüphane yaptım ama daha yarısını bile okumadım alıp alıp koydum rafa. Dersler biraz ağır gidiyor kendimi okumak istediklerime odaklayamıyorum.
Aktivasyonu yaptınız mı? Üye olduktan bir kaç dakika sonra mailinize geliyor.
Aktivasyon yaptım, sağ üstte adım da çıkıyo, onun dışında ne yapmam gerek bilmiyorum.
hadi hanımlar biz de kaç ojeniz vardan sonra yaklaşık kaç kitabımız var diyelim
Evet tam bizlik bir soru....
Açıkcası sayısını bilmiyorum 200 ü aşkındır herhalde.... Çok kitabım yok yani.. Çoğunluk okuldaki kütüphaneden faydalanıyorum, bir de arkadaşlar sağ olsun değiş tokuş yöntemi uyguluyoruz...
Evimde bırakın kütüphane yapacak yer, küçük bir kitap rafı koyacak kadar bile yer yokBilgisayar masasının kitaplığını kullanıyorum, kendi evim olmadan da doğru düzgün bir kitaplık yaptıramayacağım sanırım....
Ama e-kitabı soracak olursan dünya kadar e-kitabım var hepsini okumam 2-3 yılımı alır sanırım gerçekten sayısını bilmiyorum....
Açıkcası sayısını bilmiyorum 200 ü aşkındır herhalde.... Çok kitabım yok yani.. Çoğunluk okuldaki kütüphaneden faydalanıyorum, bir de arkadaşlar sağ olsun değiş tokuş yöntemi uyguluyoruz...
Evimde bırakın kütüphane yapacak yer, küçük bir kitap rafı koyacak kadar bile yer yokBilgisayar masasının kitaplığını kullanıyorum, kendi evim olmadan da doğru düzgün bir kitaplık yaptıramayacağım sanırım....
Ama e-kitabı soracak olursan dünya kadar e-kitabım var hepsini okumam 2-3 yılımı alır sanırım gerçekten sayısını bilmiyorum....
Selam kızlarr
bende bir kitap kurdu olarak aranıza katılmak isterim, bana da yer var mıı
Selam kızlarr
Selam kızlarr
gözün aydın gnydncım,daha da inersin inş.
selam heerkeze umarım hepiniz iysinzidir
arkdşalrrr..............iş yerindeyim..... 2 saatim var dsha çıkmyaaa
Kızlar 1 marttan itibaren iznim başlıyor.
Bir hafta erken izne ayrılmış oluyorum.
selam kızlar!
cemroş geldim kıssss! sohbete burdan mı devam edelim yoksa aslıya mı gidelim.
yani konu dışı geyik yapmayalım
Doğru valla, büyük olduğu sürece muhakkak ihtişamı ve gösterişi de olacak
Helal olsun ... Umarım devamı gelir canım zordur zayıflamak, ama kilo almak daha zor, zira ben bu dertten muzdaribim....:44:
İyi akşamlar kızlar nasılsınızz ??? neler yapıyorsunuz
Offf eşim eve iş getirmişti biraz ona yardım ettim.şimdide onu çay yada sıcak bişeyler yapmaya ikna etmeye çalışıyorum .bende topiklerde dolanıyorum. en çok gebelik topikleri hareketli sanırım ... siz hangi topiklere takılıyorsunuz? aslında KK çok geniş bir derya ama sanırım ben hep aynı yerlere bakıyorum
hadi hanımlar biz de kaç ojeniz vardan sonra yaklaşık kaç kitabımız var diyelim
hepinize teşkürler kızlar ve de hoşbuldukkk :)
nickim dişi kedimin ismibir de erkek var o Pırtık :)
bende jeff abbott un kuşku adlı romanını okumaktayım, iyi gidiyor gibi ilk defa bu yazarın kitabını olkuyorum..
Selam kızlarr
Ne demek buyrun,merhaba...
Kızlar,benim de roman tarzı yaklaşıl 100 tane kitabım var.Değiş tokuşla okuduğum kitabın haddi hesabı yok,etraf ta buna müsait olunca hiç alayım diye bir problemim olmadı..
İyi akşamlar kızlar ... Nasılsınız ?
hepinize teşkürler kızlar ve de hoşbuldukkk :)
nickim dişi kedimin ismibir de erkek var o Pırtık :)
bende jeff abbott un kuşku adlı romanını okumaktayım, iyi gidiyor gibi ilk defa bu yazarın kitabını olkuyorum..
sağolasın canım benim hedefim 55 :106:
sağolasın canım
valla benim içinde vermek çok güç oluyor
bıraksam hemen alıyorum anlamadım ben bu işi
sen almakmı istiyorsun canım kaç kilosun ayıptır sorması :)))
100 e yakındır herhalde
daha çok çalışmaya başladıktan sonra almaya başladım ben
daha önce genelde arkadaşlarla değişerek okurduk
ayy kedicikler =))
benimde kedilerim ve köpeklerim var cok seviyorum onları
maaşımın yarısı mama parasına gitse bile cok seviyorum
dediğin kitabı ben de duymadım hiç okumadım o yazarı, nasıl güzel mi? ben hep kütüphaneden alıyorum ama bazen secme şansım olmayabiliyo, bulunmayabiliyo. aklımda cok secenek olması iyi oluyo bu yüzden
Maalesef 45 kiloyumaslında aşırı zayıf görünmüyorum ama kıyafet alırken sorun yaşıyorum her yerde 34 beden olmuyor Yemekle pek aram yok nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?