senden fenaları da var canım sen rahat ol=))
hamileyim 2 aylık 41 kiloyum, dahası yemekle aramda gayet iyi yapabilcek hiçbişeyim yok.
Oooo o zaman seni Evcil Hayvanlar bölümünde dostlarımızın köşesi alanına da bekleriz.... Benim de Asil ve Yeşil adında iki pisiciğim var, orada hayvanlarımızın foto ve videolarını paylaşıyoruz...
Tekrar hoş geldin...
aaa asil beyin halleri senin yazın mıydı yoksa, çok tatlıydı :) ben de ekliyim minklerimi hemen
kızlar aşk tesadüfleri severe gittinizmi ?
biliyorsunuzdur belki birde aylık kitap okuma anketi yapıyoruz
bu ay körlük isimli bir kitap okuyoruz
çok iyi gerçekten şiddetle tavsiye ederim
aynen kendimden çok kedi köpeklere para harcıyorum :)
canım ben gerilim tarzı kitapları seviyorum bu romana yeni başladım iyi gibi şimdilik..
Oooo o zaman seni Evcil Hayvanlar bölümünde dostlarımızın köşesi alanına da bekleriz.... Benim de Asil ve Yeşil adında iki pisiciğim var, orada hayvanlarımızın foto ve videolarını paylaşıyoruz...
Tekrar hoş geldin...
Maalesef 45 kiloyumaslında aşırı zayıf görünmüyorum ama kıyafet alırken sorun yaşıyorum her yerde 34 beden olmuyor Yemekle pek aram yok nedense...
aaa asil beyin halleri senin yazın mıydı yoksa, çok tatlıydı :) ben de ekliyim minklerimi hemen
He heee heee güzelmiş
Benim kuzenim de 39 kiloda hamile kalmıştı, onun yemekle arası da yoktu, şimdi 48 kilo ben de çocuk yapacağım zaman alırım herhalde ama 50 yi geçemem normal halde heralde...
nerelerdeydin şeker
sanki pek uğramadın 1 2 gün
senden fenaları da var canım sen rahat ol=))
hamileyim 2 aylık 41 kiloyum, dahası yemekle aramda gayet iyi yapabilcek hiçbişeyim yok.
benimse yemekle aram hiç bozulmuyor
hamburger, mantı, pizza hayallerimi süslüyor :))
benim etrafımda kitap okuyan kimse yok babam haric, o da zaten edebiyat prof.u ömrüm boyunca hic anlayamicagım şeyler okuyoevde inanılmaz fazla kitap var aslında ama ben okuyamıyorum ağır geliyolar, benimkilerer ayrı duruyo
He heee heee güzelmiş
Benim kuzenim de 39 kiloda hamile kalmıştı, onun yemekle arası da yoktu, şimdi 48 kilo ben de çocuk yapacağım zaman alırım herhalde ama 50 yi geçemem normal halde heralde...
benimse yemekle aram hiç bozulmuyor
hamburger, mantı, pizza hayallerimi süslüyor :))
Evet gnydncım bu ara siparişlerim vardı onlarla ilgilendim.Yarından sonra yine olacak sanırım.Arada uğramaya çalışıyorum işte..
]
Aman yarabbi...
ne güzel heryer kitap
39 48 50 mi oy oy
ben 90 ı geçmiştim doğuma giderken :)
kolay gelsin canım
daha da çok olur inşallah
benimde öyle ama sonra gece enerji fışkırıyo uyuyamıyorum köpeklerimi alıp cıkıp saatlerce yürüyorum, hayvancıklar içinden sayıp sövmüyodur umarımgündüzde yerimde durdugum yokki, ama oturamıyorum napimm
Evet
3 ayı aşkındır da Yeşil hanım bizimle birlikte, başta anlaşamıyorlardı ama artık kanka oldular maşallah...
Evcil hayvan besleyenlerin kaderi bu canım, ben de kendimden çok onlara para harcıyorum ama en iyi dostlar bunlar işte hayvanlar ve kitaplar...
bence de aman yarabbi :26::26: valla okulda bile herkes benim derdime düştü her sabah bana süt, muz, sandvic getiriyolar :26:
39 mu aman tanrımm, bide boyu benden uzunsa çok şaşarım valla ben kendimi dünyanın en vahim insanı sanıyordum. ben 44düm hamile kaldıgımda bulantıdan kilo verdim
39 48 50 mi oy oy
ben 90 ı geçmiştim doğuma giderken :)
ne güzel heryer kitap
Acaba boyunu sorabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?