Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Sanırım benimde 200 civarı ...yeni kütüphane yaptırdım bayağı büyük olmuş boş kaldı uzun zamandır kitap almamıştım bikaç güne kadar internette araştırmaya girerim herhalde

senden fenaları da var canım sen rahat ol=))
hamileyim 2 aylık 41 kiloyum, dahası yemekle aramda gayet iyi yapabilcek hiçbişeyim yok.

He heee heee güzelmiş

Benim kuzenim de 39 kiloda hamile kalmıştı, onun yemekle arası da yoktu, şimdi 48 kilo ben de çocuk yapacağım zaman alırım herhalde ama 50 yi geçemem normal halde heralde...

kızlar aşk tesadüfleri severe gittinizmi ?

biliyorsunuzdur belki birde aylık kitap okuma anketi yapıyoruz
bu ay körlük isimli bir kitap okuyoruz
çok iyi gerçekten şiddetle tavsiye ederim

bence de cok iyiydi ohh 3 günde bitti =)

aynen kendimden çok kedi köpeklere para harcıyorum :)

canım ben gerilim tarzı kitapları seviyorum bu romana yeni başladım iyi gibi şimdilik..

gerilim aslında pek de bana göre değil esasında. senin de köpüşün var mıııı :26:

benimse yemekle aram hiç bozulmuyor
hamburger, mantı, pizza hayallerimi süslüyor :))

aaa asil beyin halleri senin yazın mıydı yoksa, çok tatlıydı :) ben de ekliyim minklerimi hemen

Evet

3 ayı aşkındır da Yeşil hanım bizimle birlikte, başta anlaşamıyorlardı ama artık kanka oldular maşallah...

Evcil hayvan besleyenlerin kaderi bu canım, ben de kendimden çok onlara para harcıyorum ama en iyi dostlar bunlar işte hayvanlar ve kitaplar...

gerilim aslında pek de bana göre değil esasında. senin de köpüşün var mıııı :26:[/QUOTE]

köpüş yok canım, sokaktakilere mama veriyorum çoğunlukla

He heee heee güzelmiş

Benim kuzenim de 39 kiloda hamile kalmıştı, onun yemekle arası da yoktu, şimdi 48 kilo ben de çocuk yapacağım zaman alırım herhalde ama 50 yi geçemem normal halde heralde...

39 mu aman tanrımm, bide boyu benden uzunsa çok şaşarım valla ben kendimi dünyanın en vahim insanı sanıyordum. ben 44düm hamile kaldıgımda bulantıdan kilo verdim

nerelerdeydin şeker
sanki pek uğramadın 1 2 gün

Evet gnydncım bu ara siparişlerim vardı onlarla ilgilendim.Yarından sonra yine olacak sanırım.Arada uğramaya çalışıyorum işte..

senden fenaları da var canım sen rahat ol=))
hamileyim 2 aylık 41 kiloyum, dahası yemekle aramda gayet iyi yapabilcek hiçbişeyim yok.

Aman yarabbi...

Mmmmmmm

ne güzel heryer kitap

He heee heee güzelmiş

39 48 50 mi oy oy
ben 90 ı geçmiştim doğuma giderken :)

benimde öyle ama sonra gece enerji fışkırıyo uyuyamıyorum köpeklerimi alıp cıkıp saatlerce yürüyorum, hayvancıklar içinden sayıp sövmüyodur umarım gündüzde yerimde durdugum yokki, ama oturamıyorum napimm

aaa hiç oturulmazmı
alırsın çayını kahveni biraz nete takılırsın
biraz uzanıp film izlersin
biraz kitap okursun
uykun gelir 1 2 saat kestirirsin :)))

şaka bir tarafa en iyisi aslında canım

gerçekten de en iyi dost, yalanı dolanı yok :) ben Tırmık'ı anneme verdim eşime saldırıyordu kıskançlıktan, sonra pırtığı aldık.. Tırmık, ben ve annemden başka herkese gıcık zaten, çok vahşi kızım
asilbeyin videolarına bakıcam ama eşim PS oynuyor online tutukluk yaparsa beni öldürür

39 mu aman tanrımm, bide boyu benden uzunsa çok şaşarım valla ben kendimi dünyanın en vahim insanı sanıyordum. ben 44düm hamile kaldıgımda bulantıdan kilo verdim

Allahtan boy o kadar yok yoksa iskeletor olurdu valla

39 48 50 mi oy oy
ben 90 ı geçmiştim doğuma giderken :)

Anacıııım 90 da pek bir fazlaymış yavhu iyi vermişsin o zaman hiç de şikayet etme bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…