Evlilerin muhabbeti ne güzel oluyo, okurken bayılıyorum valla:))
İyi akşamlar Arkadaşlar, Allah rahatlık versin.
eşimle istanbulluyuz ama kaçtık ordan, burada bir iş buldu evlenince de ben geldim.. burası huzurlu valla ama yazın İstanbul gibi oluyor herkes burda
nerede kalıyorsun canım
kayınvaldenlerlemi
[
Kalacak yer sorunun niye var canım, başka bir yerde misin? Valla Allah kolaylık versin ben kendimi kendi evimden başka yerde düşünemiyorum... Çok zor..
dert ettiğin şey bu olsun canım, sayılı gün çabuk geçer. bunu bilerek göre alarak evlenmediniz mi zaten? sakin olun, biticek ve kurtulucaz diyin sadece
annemlerde kalıyorum dediğim gibi işte, ben de düşünemiyodum ama zorunda kalıyo insan bazen
yok kendi annemlerde kalıyorum ama burası da cok kalabalık, yani bana düşen bi oda yok malesef
annemlerde kalıyorum dediğim gibi işte, ben de düşünemiyodum ama zorunda kalıyo insan bazen
Haklısın canım tek dert bu olsun Allah sağlık sıhhat versin de sayılı gün gelir geçer...
Başa gelince çekiliyor canım yaa ne yapacaksın hayat işte... Tabii ki çok zor olur, anne baba yanı bile olsa evlendikten sonra olmuyor, illa ki kendi düzenin... Eşim askere gidince ben de Antalya ya annemlerin yanına gidecektim, borcumuz olduğu için geçinemem diye böyle bir karar almıştık ama sonra vaz geçtik, arabayı satıp borcu ödedik, ben de burda evimde kalacağım, yoksa çok zor...
Haklısın canım tek dert bu olsun Allah sağlık sıhhat versin de sayılı gün gelir geçer...
Başa gelince çekiliyor canım yaa ne yapacaksın hayat işte... Tabii ki çok zor olur, anne baba yanı bile olsa evlendikten sonra olmuyor, illa ki kendi düzenin... Eşim askere gidince ben de Antalya ya annemlerin yanına gidecektim, borcumuz olduğu için geçinemem diye böyle bir karar almıştık ama sonra vaz geçtik, arabayı satıp borcu ödedik, ben de burda evimde kalacağım, yoksa çok zor...
yakında sende katılıyorsun aramıza :)
olsun canım yinede sıkma canını
anne bir başka oluyor
birde hamilesin mis gibi bakar sana
babamla pek iyi anlaşamamak gibi bi sorunum var zaten, zorla evlendirdi, ben de 6 ay olmadan hamile olarak boşanıyorum şimdi. aynı evdeyiz, geldiğimden beri konuşmadık hiç, aynı odada oturmuyoruz, aynı masada oturmuyoruz. eşimden korktugum için ayrı biyere de taşınamıyorum, burda bile rahat bırakmıyo, yanlız olsam neler neler olur. hemde tek başıma hamilelik cok zor
babamla pek iyi anlaşamamak gibi bi sorunum var zaten, zorla evlendirdi, ben de 6 ay olmadan hamile olarak boşanıyorum şimdi. aynı evdeyiz, geldiğimden beri konuşmadık hiç, aynı odada oturmuyoruz, aynı masada oturmuyoruz. eşimden korktugum için ayrı biyere de taşınamıyorum, burda bile rahat bırakmıyo, yanlız olsam neler neler olur. hemde tek başıma hamilelik cok zor
bende hayatta tek kalamam
korkakım biraz
aklıma olur olmaz şeyler gelir
off çok zor bir durum ya
inşallah herşey düzelir yoluna girer
canımm zor bir dönemden geçiyorsun belli kikendini üzmemeye çalış, ben de pek babamla anlaşamam ama olsun bak yanlarında güvendesin en azından.. Annende sana destek olur. Kısa zamanda atlatırsın bunları inşallah..
Ah canımmm kötü bir durum gerçektenNe denir bilmiyorum ki, Allah sabrını versin... Ben de önceleri babamla sorunlar yaşamıştım benim babam da evlenmememi istiyordu, ayak diredim, şimdi eşimle ne kadar mutlu olduğumu görünce, eşimin de ne kadar iyi bir insan olduğunu görünce aramız düzeldi su sızmıyor, eminim senin baban da hatasını anlayacaktır, kol kanat gerecektir. İnsan evlenince huzur bulamayınca ee bir de aileden destek göremeyince iyice bunalır, sen sıkıldıkça yaz, en azından içini dökersin, rahatlarsın...
zaman herşeyin ilacıymış canım
sen kendini üzme dikkat et kendine yavruna
baba yüreği dayanmaz bence oda biliyordur hatasını kabullenemiyordur
allah yardımcın olsun çok üzüldüm, bebeğin çok güzel huzur dolu bir hayatın başlangıcı olur inşallah
teşekkürler arkadaslar
geçicek biliyorum, sabrediyorum, bi boşanabilsem resmi olarak, rahatlicam ama türkiyede boşanamıyoruzneyse konuyu değiştirelim içinizi kararttım kusura bakmayın :26:
canım olurmu öyle şey
sen anlatınca biraz da olsa rahatlıyorsan
biz herzaman dinleriz buradan da olsa destek oluruz
iyiki varsınız, ben şimdi gidiym uyuyim bebeğim dinlensin
herkese iyi geceler!
iyiki varsınız, ben şimdi gidiym uyuyim bebeğim dinlensin
herkese iyi geceler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?