gerçekten de en iyi dost, yalanı dolanı yok :) ben Tırmık'ı anneme verdim eşime saldırıyordu kıskançlıktan, sonra pırtığı aldık.. Tırmık, ben ve annemden başka herkese gıcık zaten, çok vahşi kızım
asilbeyin videolarına bakıcam ama eşim PS oynuyor online tutukluk yaparsa beni öldürür
Allahtan boy o kadar yok yoksa iskeletor olurdu valla
Anacıııım 90 da pek bir fazlaymış yavhu iyi vermişsin o zaman hiç de şikayet etme bence...
Anacıııım 90 da pek bir fazlaymış yavhu iyi vermişsin o zaman hiç de şikayet etme bence...
163müşüm hep daha kısa sanmıştım kendimi, doktora gttgmde öğrendim hamilelik için bi daha hayal kırıklıgına ugradım 160 falan sanıydm ben
163müşüm hep daha kısa sanmıştım kendimi, doktora gttgmde öğrendim hamilelik için bi daha hayal kırıklıgına ugradım 160 falan sanıydm ben
evet canım kendim ettim kendim buldum
dikkat etmedim hiç
çok yemekten değilde biraz hareketsizlikten oldu o kadar
şiştikçe bir yere çıkasım gelmedi
çıkasım gelmedikçe şiştim
kısır döngü :))
kızım 6 aylıktı başladım diyete
baya yol aldım
aaa hiç oturulmazmı
alırsın çayını kahveni biraz nete takılırsın
biraz uzanıp film izlersin
biraz kitap okursun
uykun gelir 1 2 saat kestirirsin :)))
şaka bir tarafa en iyisi aslında canım
benimse yemekle aram hiç bozulmuyor
hamburger, mantı, pizza hayallerimi süslüyor :))
evet canım kendim ettim kendim buldum
dikkat etmedim hiç
çok yemekten değilde biraz hareketsizlikten oldu o kadar
şiştikçe bir yere çıkasım gelmedi
çıkasım gelmedikçe şiştim
kısır döngü :))
kızım 6 aylıktı başladım diyete
baya yol aldım
aah ahh ben doğum yapmadığım halde 8 kilo aldım bi de hamile kalsam ne olucam kimbilir
zayıflamak istiyorum ama hiç iradem yok yaa :2:
niye kız daha uzunmuşsun işte ne güzel
Yine de 41 çok az yahu.Demek ki soyaçekim.
ilk hafta zor oluyorda ondan sonra mide küçülüyor herhalde daha kolaylaşıyor
sen evlimisin canım
aah ahh ben doğum yapmadığım halde 8 kilo aldım bi de hamile kalsam ne olucam kimbilir
zayıflamak istiyorum ama hiç iradem yok yaa :2:
hamilelikte cok uyuyorum esasında, akşamları da artık netteyim hep, cıkmıyrm ama sabah 7.15de evden cıkıyorum, genelde gnde 4 ders kendi dersim var (öğrenci olarak) , 4 ders de öğretmen olarak var
koş cemre koş
eve akşam 7-8 gbi ancak geliyorum cogu gün
Tam da kilo yapıcı şeyler maalesef çok aç bile olsam bu söylediklerinin yarısını bile yemeden doyma hissi yaşıyorum keyif yarıda kalıyor
Eee bu da güzelmiş kısır döngü
Dediğim gibi iyi vermişsin kiloları, açıkcası fotoda da öyle kilolu bir halin yoktu varsa bile yakışmış derler ya hani o şekilde...
ne dersi canım
okuyormusun yüksek lisans filan mı
ben eski eltimi çok iyi zayıflatmıştım
birlikte alışverişe gittik, ben ne denesem cat oluyo, uyuzluguna yaptım birazda, anında diyete başladı3 ayda 7 kilo verdi
evet canım 1 yıl olacak evleneli.. evlenince kilo alanlara hayret ediyordum başıma geldisürekli yürüyüş yapıyorum ama mesela bugün nutella yı kaşık kaşık yedim.. buna yürüyüş mü dayanırr
boyum 160 olsa yne kilom daha iyi kalırdı, ondan dert ettim kendime, yoksa güzeldir tabi uzun olmak=)
ya topiklerde yazmışlar maksimum 8 kilo alınmalı diye
41+8=49la doguma mı gtcem ben
doktor da 12den fazlası sakıncalı dedi:2:
resim çizen sen miydin? ay bende dün biraz bişeyler çiziym dedim boya kokusundan midem bulandı off hic bişe yapamıyorum. doğsun şu bebiş de rahatliym
evet canım 1 yıl olacak evleneli.. evlenince kilo alanlara hayret ediyordum başıma geldisürekli yürüyüş yapıyorum ama mesela bugün nutella yı kaşık kaşık yedim.. buna yürüyüş mü dayanırr
yok canım o en son halim
90 lığı görsen yürümüyor yuvarlanıyorum sanki :))
şaka bir yana kabus gibiydi ya kalkarken bile zorlanıyor insan
neyse herşeye değdi köfte gibi bir kızım oldu
gerçi o kadar almasamda olurdu ya
okuyorum yüksek lisans değil ama, ikinci üniversitem. aynı zamanda aynı üniversitede ingilizce dersine giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?