Yuvarlana yuvarlana mı gittin doğuma
Zorlanmaz mı insan ya offf düşünemiyorum bile benim nasıl olur acaba hamileliğim hiç bilmiyorum :44:
çok güzel olur inşallah canım
düşünüyormusunuz bebek
canım sen bu günleri değerlendir
bebek doğduğunda ilk günler zor oluyor
canım açıköğretimmi
yoksa yeniden sınava giripmi kazandın
şimdi ne okuyorsun
Eşim askere gidecek bu sene maalesef....
Asker dönüşü hemen yapmayı düşünüyoruz bir bebek...
Eşim askere gidecek bu sene maalesef....
Asker dönüşü hemen yapmayı düşünüyoruz bir bebek...
valla nasıl bakıcam ben hiç bilmiyorum zaten planlanmış bi hamilelik de değil, bakalım artık bi yolunu bulucam =)) sağol tavsiye için
yok açık değil yeniden girdim sınava. uluslararası okuyorum şimdi, önceden de resim okudum
eş olmayınca durum zor tabi, hamilelik bile zor en azndan bide bebek dogunca artık nolur bilmiyorum, allah gönlüne göre verir inşallah.
tırmıkcım aynen benim eşimde öyle olmuştu
oda verdi şimdi
şimdi ben yeni evlendiğimde yemek yapmayı bilmiyordum
bu konuyuda nasıl kompleks yaptıysam kendime
kayınvaldemler aniden gelirde yemek yapmadığımı görür filan diye
yemek kitabı almıştım yemek yapıp duruyordum :))
ay ne deliymişim gülüyorum şimdi hallerime
birde kayınvaldemlere giderken eşimi tembihlerdim
yemeklerimi bol bol öv diye :)
amanınnn
seni korkutmak gibi olmasın ama
evliyken çok zor oluyor ya
bizimkide evliyken gitti ipekte 10 aylık filandi
düşündükçe hüzünlenirim ayrıldığımız anı
Yaa zaten şimdiden düşündükçe kötü oluyorumBen nasıl dayanacağım onca süre hiç bilmiyorum
aa öyle deme canım
çok da güzel bakarsın endişe etme
çok beğendiğim bir söz var onu yazayım
bir çocuk doğduğunda birde anne doğarmış (herhalde böyleydi)
oh ne güzel resime devam ediyormusun peki
Evet canım o yüzden uzun bir süre daha bebek düşünmüyoruz anlayacağın, her şey yoluna girsin ondan sonra...
Sen de sorun etme canım, bir doğsun sağlıkla inşallah anne olunca o gücün olur elbette....
Ayy valla kendimi görür gibi oldumbende yemek işini çözdüm sonunda ama şimdide arkadaşlar çaya falan gelicek ne yapabilirim diye habire poğaça falan deneyip eşime yediriyorum
neyse artık diyete başlamam lazım yaza bu şekilde giremem, bir de Bodrum'da oturuyorum yazın zayıf turistleri görünce sinir yaparım
Malesef hiçbir resmi göremiyorum
Aktivasyon yaptım, sağ üstte adım da çıkıyo, onun dışında ne yapmam gerek bilmiyorum.
Yaa zaten şimdiden düşündükçe kötü oluyorumBen nasıl dayanacağım onca süre hiç bilmiyorum
normalde evet ama boyaların kokusu midemi bulandırıyo hamileliktekarakalem çiziyrm hala ama
asıl dert ettiğim şey, kalıcak yer sorunum var, bu çok sıkıyo canımı, kendi evimde rahat rahat yaşamak varken...
ama napalım sabrediyorum artık, allah büyük.
:))
ohh sıcacık poaçalar
ne güzel bodrumda oturuyorsun demek
bende çok isterdim öyle sahil bölgesinde yaşamayı
üzülme canımm, baştan kesin zor gelir ama pisiciklerine sarılırsın hemencik geçer zaman inşallahh
asıl dert ettiğim şey, kalıcak yer sorunum var, bu çok sıkıyo canımı, kendi evimde rahat rahat yaşamak varken...
ama napalım sabrediyorum artık, allah büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?