bende ankarada okudum üniversteyi
ankaranın yeri ayrıdır bende
keşke bende orada yaşasam :97:
öyle değil canım yaaa. böyle dört katlı koca bahçeli havuzlu her odası banyolu falan. kalabalığız diyo tamam ama bu da fazla diyorum. yok ailenin prensesini aldım mecbur bi köşk yapcam diyo. gülermisin ağlarmısın yani
öyle değil canım yaaa. böyle dört katlı koca bahçeli havuzlu her odası banyolu falan. kalabalığız diyo tamam ama bu da fazla diyorum. yok ailenin prensesini aldım mecbur bi köşk yapcam diyo. gülermisin ağlarmısın yani
Ben de üniversiteyi Ankara da okudum ama öğrencilikle çalışmak bir olmuyor, çalışırken Ankara nın tadına varamıyorsun, ancak sıkıntısını çekiyorsun işte
her katta yakınlarınızdan bir ailemi kalacak
işte ne güzel değer veriyor sana belliki canım
bende istanbuldayım
burası da bana çok karışık geliyor
alışamadım pek(
yok canım. yalnız biz ikimiz. iki de köpeğimiz var. ama benim altı abim var. onun iki ablası bir kız kardeşi. ben evin tek kızıyım. o evin tek oğlu. eşleri çocukları falan epey kalabalık oluyoruz biraraya gelince. çok düşkünüzdür de birbirimize. herkes gelsin sürekli istiyo beyefendi
İstanbul'da araçları bildikten sonra bir yerden bir yere gitmek çok kolay.
olsun olsun alışırsın:))
Ben de sipariş resimlerimle ilgileniyorum.Bir ayarlama yaptım kendimce bir ay resime bir ay kitaba ağırlık veriyorum..
Karakalem çalışıyorum gnydn..
Been.... .
oh oh kalabalıksınız baya ne güzel
Ankara'yı sevmeyen bir tek ben mi varım ya
bende istanbuldayım
burası da bana çok karışık geliyor
alışamadım pek(
Karakalem resmi ben de çok severim bir ara karalıyordum ben de özellikle portre yapmayı seviyordum ama geliştiremedim kendimi, kaldı öylece, ama insanın bu şekilde bir uğraşı olması çok güzel smeagol bak kıskandım şimdi
alışırım inşallah. benim sorum güzeldi evin projesini görünce. kim yapacak bu evin işini gücünü delimisin sen dedim. prenses işmi yapar emreder dedi:90: sen emredersin temizlikçi halleder. sen çalışmaya devam edeceksin evi bırak ben hallederim dedi. çok mu anlayışlı nedir
Karakalem resmi ben de çok severim bir ara karalıyordum ben de özellikle portre yapmayı seviyordum ama geliştiremedim kendimi, kaldı öylece, ama insanın bu şekilde bir uğraşı olması çok güzel smeagol bak kıskandım şimdi
Sevindim :))))
havin canım ne güzel işte
smeagol ne güzel ya yeteneklisin bilgisayar ortamında olan varsa
bizede göster canım yaptıklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?