Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

merhabalar bende enson ahmet ümit istanbul hatırasını okudum tavsiye ederim süper şimdide zülfü livaneli serenad okuyorum yeni başladım kızlar siz ne okuyorsunuz tavsiyeleriniz varmıı

iyi akşamlar bayanlar...

herkes yazılı okuyor sanırım.Benim de bu hafta yazılı haftam ama içimden okumak gelmiyor.

selam kızlar bende ders çalışmaktan kitaplara başlıyamadım ama elimde canan tan "iz" kitabı varr onu merak ediyorum birde leyla adlı kitap varrr.

leyla yı okuyan var mı?

selam kızlar bende ders çalışmaktan kitaplara başlıyamadım ama elimde canan tan "iz" kitabı varr onu merak ediyorum birde leyla adlı kitap varrr.

leyla yı okuyan var mı?

leylayı ben okudum canım.yaşanan acıları anlatması yönünden güzel bir kitap ama duygu yoksunlugu var malesef.birçok kişi aynı konuda hem fikir olduk ama yinede okumaya değer
bende canan tan iz i gördüm kitapçıda merak ettim.sen okuyunca yorumlarını merakla bekliyorum

arkadaşım pkudu verdi çok güzel ısrrala oku diyemem dedi birde burdaki yorumlarını alim dedim

başlıcam bu akşam canımmm bitiririm haftasonu pazartesi yaarım yorumu buraya ama eminim her kitabı olduğ gibi bu kitabıda güzeldirrr

iyi akşamlar bayanlar...

herkes yazılı okuyor sanırım.Benim de bu hafta yazılı haftam ama içimden okumak gelmiyor.

Benim yazılılar gelecek hafta canım yaa hem hazırlaması var hem de okuması, ayrıca benim iki ayrı ders için yazılı hazırlayıp okumam lazım, bu hafta 23 nisan telaşıyla geçiyor...

Merhaba kurtlar..

Baktım kimse selamına karşılık vermemiş bari ben bir selam vereyim dedim... Merhaba canım sana da... Nasılsın?

Hiscim ben de iki ayrı ders için hazırlıyorum.Bir de 9-10-11 'lere tabii.Hazırlaması ayrı dert,okuması ayrı.Hele de hiç çalışılmadığını görünce iyice gıcık oluyorum.Okuyasım gelmiyor.23 Nisan için neler yapıyorsunuz? Bu kadar telaş olduğuna göre branşın türkçe olmalı.

canım güzel okumaya değer ama çok büyük umutlarla başlama

Merhaba kurtlar..

merhaba canım nasılsın?

Benim yazılılar gelecek hafta canım yaa hem hazırlaması var hem de okuması, ayrıca benim iki ayrı ders için yazılı hazırlayıp okumam lazım, bu hafta 23 nisan telaşıyla geçiyor...

allah kolaylıklar versin canım

hemen abone oldum bile kulittacım seni zaten heptakipteyim biliyosun

ben seni listeye eklemedim tavsiye alıyorsun diye.eklememi istermisin?

canım güzel okumaya değer ama çok büyük umutlarla başlama

merhaba canım nasılsın?

allah kolaylıklar versin canım

ben seni listeye eklemedim tavsiye alıyorsun diye.eklememi istermisin?

liste okuduğunuz kitapların kaç tane olduğu var hani o diymi isterim tabi şimdi bir kitap okuyorum zaten bitirince paylaşıcam canım

sevgili kurtlar, ne zaman hepimiz şuraya doluşup sohbet edebileceğiz dersiniz?

Son düzenleme:

Yok canım branşım İngilizce ama okulumuz köy okulu olduğu için ikinci kademedeki tek kadrolu öğretmeni benim, birinci kademeye de derse giriyorum, din, müzik, teknoloji vb. derslere de ben giriyorum, okulun demirbaşı gibiyim yani...

Merkez okulda olsam aslında törenler daha rahat ama köy okullarında genelde törenler çok önemseniyor, her sınıf ayrı bir koreografi çıkarıyor ortaya... Ben de bu sene kızlara ayrı erkeklere ayrı olmak üzere iki farklı koreografi çıkarttım.

Tabi iş sadece gösteriyle bitse yine iyi, şarkıları ayarlıyorsun, dört farklı şarkıyı kesip biçip yapıştırdım mesela... Bir de öğrencilerin kıyafetleri hazırlanmak zorunda onlar da sana bakıyor, sağolsun veliler sadece para gönderip her şeyi öğretmenden bekliyorlar. Geçen sene Aşuk ile Maşuk oyunu çıkartmıştım, onların atlet üzerine yüz göz boyamalarını, yemenilerini bile kendi ellerimle hazırlamıştım.

Bu yıl merkeze tayinim çıksın diye dua ediyorum bakalım artık dördüncü yılı da çalışmak istemiyorum yani...

sevgili kurtlar, ne zaman hepimiz şuraya doluşup sohbet edebileceğiz dersiniz!

Herkes farklı bir zamanda girince böyle oluyor, buluşma günleri ayarlayalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…