Herkes farklı bir zamanda girince böyle oluyor, buluşma günleri ayarlayalım bence
Acaba altın günü mü yapsak ne?
Yok canım branşım İngilizce ama okulumuz köy okulu olduğu için ikinci kademedeki tek kadrolu öğretmeni benim, birinci kademeye de derse giriyorum, din, müzik, teknoloji vb. derslere de ben giriyorum, okulun demirbaşı gibiyim yani...
Merkez okulda olsam aslında törenler daha rahat ama köy okullarında genelde törenler çok önemseniyor, her sınıf ayrı bir koreografi çıkarıyor ortaya... Ben de bu sene kızlara ayrı erkeklere ayrı olmak üzere iki farklı koreografi çıkarttım.
Tabi iş sadece gösteriyle bitse yine iyi, şarkıları ayarlıyorsun, dört farklı şarkıyı kesip biçip yapıştırdım mesela... Bir de öğrencilerin kıyafetleri hazırlanmak zorunda onlar da sana bakıyor, sağolsun veliler sadece para gönderip her şeyi öğretmenden bekliyorlar. Geçen sene Aşuk ile Maşuk oyunu çıkartmıştım, onların atlet üzerine yüz göz boyamalarını, yemenilerini bile kendi ellerimle hazırlamıştım.
Bu yıl merkeze tayinim çıksın diye dua ediyorum bakalım artık dördüncü yılı da çalışmak istemiyorum yani...
inşallah gönlüne göre olur canım,zor işler bunlar.Allah'a şükür bizim öyle dertlerimiz olmuyor.
iyi pazarlar kitap kurtları....
Yok canım branşım İngilizce ama okulumuz köy okulu olduğu için ikinci kademedeki tek kadrolu öğretmeni benim, birinci kademeye de derse giriyorum, din, müzik, teknoloji vb. derslere de ben giriyorum, okulun demirbaşı gibiyim yani...
Merkez okulda olsam aslında törenler daha rahat ama köy okullarında genelde törenler çok önemseniyor, her sınıf ayrı bir koreografi çıkarıyor ortaya... Ben de bu sene kızlara ayrı erkeklere ayrı olmak üzere iki farklı koreografi çıkarttım.
Tabi iş sadece gösteriyle bitse yine iyi, şarkıları ayarlıyorsun, dört farklı şarkıyı kesip biçip yapıştırdım mesela... Bir de öğrencilerin kıyafetleri hazırlanmak zorunda onlar da sana bakıyor, sağolsun veliler sadece para gönderip her şeyi öğretmenden bekliyorlar. Geçen sene Aşuk ile Maşuk oyunu çıkartmıştım, onların atlet üzerine yüz göz boyamalarını, yemenilerini bile kendi ellerimle hazırlamıştım.
Bu yıl merkeze tayinim çıksın diye dua ediyorum bakalım artık dördüncü yılı da çalışmak istemiyorum yani...
Herkes farklı bir zamanda girince böyle oluyor, buluşma günleri ayarlayalım bence
Acaba altın günü mü yapsak ne?
iyi pazarlar kitap kurtları....
Bir Gün .. Ayşe Kulin kitabıyla kendi adıma harika bir Pazar günüydü.
Umarım senin ve herkes için güzel bir Pazar günü yaşanıyordur.
İyi pazarlar canım, mutlu haftalar.
selam kızlar
selam kızlar nasılsınız hayat nası gidiyo :)
Hem de çok beğendim canım, gözaşlarımı tutamadım.Ben o kitabı çok sevmiştim umarım sendede güzel bir tad bırakmıstır
iyi akşamlar bayanlar....
pazartesi bittiğim gün,uykum var.
ayy kıyamam erken yat barii
Allah kolaylıklar versin.işin zormus ama sen anlattıkça zor da olsa güzel gibi geldi.inşallah istediğin yere tayinin çıkar
harika bir fikir kızlarlütfen buraya herkes hafta içi hafta sonu öğleden sonra yada akşam burda olabileceği tahmini zaman dilimini yazsın ben not edeyim ve ortak bir karara varalım bence çok güzel bir buluşma olur
iyi bir hafta diliyorum
en o kitabı çok sevmiştim umarım sendede güzel bir tad bırakmıstır
selam canım hoşgeldinnasılsın?
sağol canım,20.30'da yattım,çok mu erken olmuş ne :90:
bu arada herkese merhaba...
anladığım kadarıyla burdaki kitap kurtları roman seviyor ama yine de size bir kitap tavsiye edeyim.Prof.Dr.Süleyman Daşdağ'ın ''dalga dalga geliyorlar'' kitabı.
konusu ne canım
sağol canım,20.30'da yattım,çok mu erken olmuş ne :90:
bu arada herkese merhaba...
anladığım kadarıyla burdaki kitap kurtları roman seviyor ama yine de size bir kitap tavsiye edeyim.Prof.Dr.Süleyman Daşdağ'ın ''dalga dalga geliyorlar'' kitabı.
iyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?