Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba okuyucular..
Nasılsınız bakalım; keyifler nasıl ?
İskender'e devam ediyorum, 55teyim..

"Anneler ölünce hemen cennete gitmezler. Yeryüzünde biraz daha kalıp çocuklarına göz kulak olabilmek için Tanrı'dan özel izin alırlar. Fani ömürlerinde evlatlarıyla aralarında her ne geçmiş olursa olsun.."

(kitaptan)

Şuan için etkileyici başladı, bakalım nasıl devam edecek..
"Anne" kelimesi, duygusu şuanlık epey çok geçiyor kitapta.. :)

bu saatte buralar durgun olur genelde
ama ben varım

yenı kardeş konuyu gördün mü? haberın var değil mi?
kitabın bıtınce nereye bildiri yapacagından?

inşallah oraya da alakalı alakasız insanlar bir şeyler yazıp amacı dışına çıkartmaz konuyu!
gerçi en başa açıklama yapmışsın ama!

bende varrımm
geçen gün kristin hannahdan kış bahçesine başladım
kitap 512 sayfalık ben şu an 145teyim
surrender benide al benidee
Esmerkraliçe, kristin hannah kitaplarını merak ediyorum. Okuyunca bilgi verebilir misin?
Dört kitabını seri gibi yapmışlardı fuarda fakat almadım.

1- biraz önce boşaltmıştım. :)
2- dün akşam evde aklıma geldi. posta kutum dolsa birileri konudan mı bildirir bana acaba diye bugün başıma geldi. :)

sağ ol okuyucu greenjade!

Posta kutun dolunca, üye olurken verdiğin maile bildirim geliyor ama ondan önce, burdan birisi söylüyor zaten.

Rica ederim.

o zaman elimdekinden sonra kütüphaneden alacağım kitap NUTUK olsun! var mıdır ki? ya da eski basım falan olup da anlaşılmaz olmaz değil mi?

Kütüphanede vardır büyük ihtimalle ama eski basım olmasa daha iyi olur senin için. Dili çok ağır gelebilir eski basımın.

kızlar bab-ı esrar'ı bitirdim yeni kitap aldım iskender pala'nın aşka dair yorumları okudum çok iyi bahsetmişler sizden okuyan var mı
henüz başlamadım kuyunca bende yorumlarımı yazcam
herkese iyi okumalar

Konumuza yeni gelen arkadaşlar, lütfen ilk mesajı okuyun ve listeye katılmak isterseniz buradan bildirin Surrender'a.

Son düzenleme:
Posta kutun dolunca, üye olurken verdiğin maile bildirim geliyor ama ondan önce, burdan birisi söylüyor zaten.

Rica ederim.

posta kutum boş! mesaj göndermek isteyenlere duyurulur. 10 dakika da oldu sanırım. gerçi sizin 10 dakika sınırınız yok sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…